2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende tüp bebekle gebe kaldım ve diğer gene kalan arkadaşlarımda hep progesteronu ilk 3 ay dolana kadar kullandık kullanıyoruz. Hatta ğne formunu ve ekstra takviyeleri alanda var tüp bebekse neden kesmiş doktorunuz anlamadım.
cnm bende böyle bişi yazıyo omu acaba : Anti toxoplazma IgG (Kemiluminesans veya benzeri)

hatta bırınde deger yuksek cıkmıs :

Anti rubella IgG (Kemiluminesans veya benzeri) 214.4 olması gereken deger 0.00 - 0.99
İgG nin yüksek çıkması iyi birşey direnciniz var demek gebelikte sorun çünkü

Kese bebek okadar küçükki ölçümlerde milimetrik olduğu için hatalar olabiliyor ilk aylarda önemli olan kesenin rahme güzel yere tutunması ve kalp atımının olması. Boyut sorun değil gerisi ölçümsel değişiklikler

İLK SAYFAYA LİSTEMİZİ OLUŞTURMAK İÇİN KALP ATIŞINI DUYAN ANNELERİMİZ BİLGİLERİNİ ÖZEL MESAJ OLARAK BANA GÖNDEREBİLİRLER Mİ

SON ADET TARİHİ
TAHMINI DOĞUM TARIHI
YAŞI
KAÇINCI BEBEĞİ
HANGİ ŞEHİR
KAÇ KİLO İLE HAMILE KALINDI

Merhaba,

Karın ağrısı bende de var. Ilk hamileliğimde hiç olmamıştı. Normal mi sizce?

Ben henüz doktora gitmedim. Bebek düşüncesini sindirmeye calisiyorum:)
Her gebelik farklıdır endişe etmeyin. Bende ilk iki gebelikte mide bulantısı erken başlamıştı ama simdi 7. haftada hala birşey yok, inşallah olmaz da.

Merhaba!
30 Eylül
07.07.2019
27
2. Bir kızım var
Diyarbakır
80

Benim oğlumda pilates topu yutmuş gibiydi. Bacaktan hic kilo almadım. Bakalım cinsiyet farkli olursa hakikaten öyle mi gelişim olacak. Yoksa tamamen vucut tipiyle alakali mi buyume oluyor. Belli olur.

Benim de evimde iki kedim var önceden ben temizliyordum kumunu, simdi gorevi esim devraldı, ne olur ne olmaz başkası yapabiliyorsa o yapsın derim

evet olabilir belki diğerleri geç çıkıyodur iyi bak kurtulmuş oldun yapmış doktorun

Şimdi baktım
Anti CMV IgM (MEIA) 0,46 Negatif
Anti rubella IgM (MEIA) 0,31 Negatif
Anti toxoplazma IgM (MEIA) 0,28 Negatif
sonuçlarım bunlar.

Bu torch testinde en sondaki H, herpes simleks yani uçuk virüsü ile ilgiliymiş. Benim de 2 gün önce dudağım uçukladı, çok büyümedi hatta biraz daha küçüldü. Ama normalde nerdeyse hiç uçuklamaz dudağım ve bu sefer de buna taktım

Benim oğlumda pilates topu yutmuş gibiydi. Bacaktan hic kilo almadım. Bakalım cinsiyet farkli olursa hakikaten öyle mi gelişim olacak. Yoksa tamamen vucut tipiyle alakali mi buyume oluyor. Belli olur.
Şuan kolların ve göğüsüm bavul gibi maşşallah:) ama 1 kilo vermişim anlamadım iştahımda açık üstelik

oğluma hamılelıgımde 25 kilo almıştım hemşireler karnımı görunce iri bebek mi diye sordular hatta size resim yükleyeyim :) balon gibiydim

Canım benimde kedim var biliyorsun aile hekiminde baktırdım bütün testlerime herşey yolunda. Toxoplazma bağışıklığım yok ama sonucum da negatif. Kediden hastalık bulaşır diyenlere laf anlatamıyorum artık çok sıkıldım
Canım beni de ekler misin
4 Ekim Sat
13.07.2018
34
İlk bebek
Konya
70 kiloyum
Benim de evimde iki kedim var önceden ben temizliyordum kumunu, simdi gorevi esim devraldı, ne olur ne olmaz başkası yapabiliyorsa o yapsın derim
Canım seninde mi kedin var çok güzel ya çok mutlu oldum

Kızlar benim sağ kasıkda bugün ağrı başladı nette de 6.8 hafta sağ kasık ağrısı normal diyor ama tedirgin oldum var mı sizde ağrı sızı

Yerleşirken agri olmasi normal canim kanama olmadiktan sonra sorun yok. Benim de belim cok ağrıyor

Iyi aksamlar kizlar bende dun gebelik testi yapmistim cift cizgi cikti bugunde kan tahlili verdim sonuc yarin cikacak sat 15 ekim beklenen dogum tarihi 22 temmuz
Rabbim herkese saglikli sihhatli kucagina almayi nasip eder insallah

Amin insallah. Aramiza hosgeldin

Kizimda 32. Haftaya kadar progestana devam ettim. Pruloton depot u da 6 hafta yaptirdim. Cok sukur kucagimiza almak nasip oldu. Simdi de basladi kahverengi akinti progestan başladık. Kanamaya donerse igne yaptiracak doktorum.
Moralini yuksek tut canim herşey guzel olacak insallah

Hayirli olsun canim aramiza hoşgeldin. Bende ilk gebeligimde burdaydim.

Bir sorun yok gununde gidiyor

Merhaba,

Karın ağrısı bende de var. Ilk hamileliğimde hiç olmamıştı. Normal mi sizce?

Ben henüz doktora gitmedim. Bebek düşüncesini sindirmeye calisiyorum:)

Kanama olmadiktan sonra agrilar normal yerine yerleşiyor minik bebecik

Evet kuzum Metehan kedilerimle büyüyor senin bıdıkların da oyun arkadaşı olacak kedin ben de senin gibi düşünüyorum küçük yasta empati kurmayı ogrendi mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…