2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar simdi yatacagim . Ama yatmadan once asiri acikiyorum. Aksama yemekleri cok yapıyorum bilerek geceye kalsin diye. Isıtıp yiyorum. Midem zorlanir ama bebisimde hissedermi ki yani cok sacma bir soru gibi ama anneyiz normal:) dusuniruz

Gelmiş geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin Allah yardımcınız olsun size bağışlasın inşallah
Hayırlı akşamlar arkadaşlar kısmet olursa bende temmuz annesi olacam araniza katılmak isterim
Hayırlı olsun canım gözünaydın

Kızlar benimde kanamam oldu akşam apar topar hastaneye gittim. Çok şükür bebekler iyi kalp atışlarını duydum. İstirahat dediler kanama alanı yokmuş. İlaçlarıma devam edeceğim
Size de çok geçmiş olsun sağlıcakla kavuşun inşallah

zehrakif canm geçmiş olsun umarim guzel haberini de duyarsın nasipte varsa zıplasan oynasanda senin olur nasipte yoksa uzansan da olmaz bol dua et elinden geldiğince dikkat et ihmal etme dinlen bol bol yardim yardimcin olsun bu mübarek günde insallah hayirlis haberlerini en kısa zamanda duyarsın cnm

Kızlar uyelikte çok yeniyim henüz son adet tarihim 29 Eylül bugün dr gittim ilk başta bebeği göremedim dedi çok korktum kısmet olursa 3 . Çocuğum olacak ama insan hepsinde aynı duygusallıgi ve heyecanı yaşıyormuş onu anladım neyse sonra gördü buraya saklanmış dedi canlanmis dedi ve 12 haftalıkken gel dedi sizce rahat mi olmalıyım yoksa bı kaç gün sonra başka Dr mi gitmelimiyim tedirginim

Ins hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…