Ben oğlumda 13 haftalıkken ogrendimKızlar en erken kaçıncı haftda öğrenicez kız/erkek? 2 erkekse sıçtım ben
Kizlar mrb ya benim doktorum baya populer iyide ama ben nedense emin degilim hani o enerjiyi alip almamakla alakali.ama populer birine gitmektense hem eve yakin olsun hem tecrubeli olsun birine gideyim diyorum.istanbul da olup oneri yapabilecek olursa cok sevinirim
bende tam tersini duymuştum canım erkek dedikleri genelde kız çıkabiliyomuş göbek kordonunu cinsel organı diye gördükleri için :)
Amin kuzum Bende suanda 7+6 dayım 3bebegimi Bekliyorum allahn izniyle 2 kizim varHayitlisi olsun insallah canim kucagimiza alalim sag salim de insallah
Galiba bende ozeldeki Dr a 30 kasımda gidicemGünümüz aynı seninle. Ben de az önce keseyi gördüm. Doktor 3 hafta sonra kalp atışı için gel dedi ama ben kendi doktoruma 30 kasımda gidicem. 3 hafta beklemek çok zor :)
Sıncan koru hastanesinde hüseyin pehlivana gidebilirsin. Çok iyidir benim oglumu o verdi kucağımaAnkarada etimesgut civarı oturan var mı hangi hastaneyi hangi doktoru tercih ediyorsunuz. ?
Merhaba , ben İzmir'deyimKızlar merhaba
İzmirden olan var mı
Selam kizlar bende gördüm bebişimin kalp atışlarını çok şükür hersey yolunda
Darısı tüm duymayanlara olsun ins.
Benimde öğleden sonra tiksinme ve bulantı pik yapiyor.
Oğlumda 12. Haftada rahatlamıştım. Ins bu da en fazla okadar sürer.
Ins canım nr zaman kontrolunGözün aydın seninde darısı bana insallah : )
Tebrikler Allah tamamına erdirsin sağlıcaklaMerhabalar arkadaşlar ben de bugün kalp atışını duydumüstten baktı sadece keseyi gördü doktor. Vajinal baktı sonra kalp atışını duyduk çok şükür 5+6 dedi bebişime darısı isteyen herkese olsun inşallah bizimki tüp bebek olunca ayrı bi korku oluyor
Allah kolaylık versin senin için dua edecegim insallah melek senınle kalırMerhaba kızlar dün açık renk olan lekelenmem bu sabah kırmızıya döndü hastaneye gittim direk dr um ultrasondan baktı ve çarşamba günü 6,5mm olan kese sadece 8mm olmuş o günden bugüne 10mm olmalıydı en az dedi gelişimi yavaş ce kanaman olması düşük riskini güçlendiriyor dedi Progestan yazdı sabah akşam haftaya gel dedi haftaya kadar parça düşürürsen hemen gel dedi3gün sevk verdi durumum nolur bilmiyorum moral olarak düştüm hamileliğim sağlıklı devam ederse bundan sonra hayatımın süprizi olur
Merhaba kızlar dün açık renk olan lekelenmem bu sabah kırmızıya döndü hastaneye gittim direk dr um ultrasondan baktı ve çarşamba günü 6,5mm olan kese sadece 8mm olmuş o günden bugüne 10mm olmalıydı en az dedi gelişimi yavaş ce kanaman olması düşük riskini güçlendiriyor dedi Progestan yazdı sabah akşam haftaya gel dedi haftaya kadar parça düşürürsen hemen gel dedi3gün sevk verdi durumum nolur bilmiyorum moral olarak düştüm hamileliğim sağlıklı devam ederse bundan sonra hayatımın süprizi olur
Peki kanaman kese içinde miydi? Benim de 6. Haftamda kanama oldu hem de şakır şakır, aynen progestan kullanıyorum. Şuan geçti. Kalplerine baktık atıyordu, kese falan bişi demedi bana ama moralini bozma emin ol çok insanın kanama oluyor, sen sadece uzan dinlen. Bir de iğne yaptılar dimi?Merhaba kızlar dün açık renk olan lekelenmem bu sabah kırmızıya döndü hastaneye gittim direk dr um ultrasondan baktı ve çarşamba günü 6,5mm olan kese sadece 8mm olmuş o günden bugüne 10mm olmalıydı en az dedi gelişimi yavaş ce kanaman olması düşük riskini güçlendiriyor dedi Progestan yazdı sabah akşam haftaya gel dedi haftaya kadar parça düşürürsen hemen gel dedi3gün sevk verdi durumum nolur bilmiyorum moral olarak düştüm hamileliğim sağlıklı devam ederse bundan sonra hayatımın süprizi olur
Merhabalar arkadaşlar ben de bugün kalp atışını duydumüstten baktı sadece keseyi gördü doktor. Vajinal baktı sonra kalp atışını duyduk çok şükür 5+6 dedi bebişime darısı isteyen herkese olsun inşallah bizimki tüp bebek olunca ayrı bi korku oluyor
Kızlar hepinize iyi akşamlar. Ilk kontrolüme gittim bugün bende. 14 kasımda beta hcg 164tü benim. Ve bugün beta hcg 1466 olmuş. 4+2yim şu an. Fazla artıştan şüphelendi doktor. Mol gebelik olabilir dedi. Ikiz gebelikte olabilir dedi. Keseye bi bakalım dedi. Ve alttan muayene ile minnacık kesemi gördük.. haftaya tekrar çağırdı. Inşallah hayırlısı olur herşeyin.
Merhaba kızlar dün açık renk olan lekelenmem bu sabah kırmızıya döndü hastaneye gittim direk dr um ultrasondan baktı ve çarşamba günü 6,5mm olan kese sadece 8mm olmuş o günden bugüne 10mm olmalıydı en az dedi gelişimi yavaş ce kanaman olması düşük riskini güçlendiriyor dedi Progestan yazdı sabah akşam haftaya gel dedi haftaya kadar parça düşürürsen hemen gel dedi3gün sevk verdi durumum nolur bilmiyorum moral olarak düştüm hamileliğim sağlıklı devam ederse bundan sonra hayatımın süprizi olur
Kese içi dışı diye herhangi bişey demedi canımPeki kanaman kese içinde miydi? Benim de 6. Haftamda kanama oldu hem de şakır şakır, aynen progestan kullanıyorum. Şuan geçti. Kalplerine baktık atıyordu, kese falan bişi demedi bana ama moralini bozma emin ol çok insanın kanama oluyor, sen sadece uzan dinlen. Bir de iğne yaptılar dimi?
ay sorma ofise zor attım kendimi kus kus içim dışıma çıktı acı su geliyo başka hiç bişey değil yapar normal dedi uykuya zaten doyamıyorum ilk 3 ay katlanıcaz canım yapıcak hiç bişey yok iyi olsun ben razıyım herşeye[/QUOT. Ay ben bugün iş yerine gider gitmez montu atıp kustum. Öğlende bir uyku bastırdı sanki 3 gün uyumamışım. progestan bence. Meylen hayırlı olsun bu arada canım
Cok geçmiş olsun..Merhaba kızlar dün açık renk olan lekelenmem bu sabah kırmızıya döndü hastaneye gittim direk dr um ultrasondan baktı ve çarşamba günü 6,5mm olan kese sadece 8mm olmuş o günden bugüne 10mm olmalıydı en az dedi gelişimi yavaş ce kanaman olması düşük riskini güçlendiriyor dedi Progestan yazdı sabah akşam haftaya gel dedi haftaya kadar parça düşürürsen hemen gel dedi3gün sevk verdi durumum nolur bilmiyorum moral olarak düştüm hamileliğim sağlıklı devam ederse bundan sonra hayatımın süprizi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?