2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Anadolu yakasindaymissin senin isine yaramaz ama avrupa yakasinda olanlar icin avcilar da turkan mutafoglu var siddetle tavsiye ederim.ozel muayenehanesi var. Kontrollerini orada yapiyor. Dogum avcilar hospitalda. Cok ilgili bir doktordur. Kizimda da ona gittim. Simdi de ona gidecegim.

bende tam tersini duymuştum canım erkek dedikleri genelde kız çıkabiliyomuş göbek kordonunu cinsel organı diye gördükleri için :)

Evet çoğunlukla bu sekilde oluyor yanilma. Bende oyle biliyorum

Günümüz aynı seninle. Ben de az önce keseyi gördüm. Doktor 3 hafta sonra kalp atışı için gel dedi ama ben kendi doktoruma 30 kasımda gidicem. 3 hafta beklemek çok zor :)
Galiba bende ozeldeki Dr a 30 kasımda gidicem

Gözün aydın seninde darısı bana insallah : )

Merhaba kızlar dün açık renk olan lekelenmem bu sabah kırmızıya döndü hastaneye gittim direk dr um ultrasondan baktı ve çarşamba günü 6,5mm olan kese sadece 8mm olmuş o günden bugüne 10mm olmalıydı en az dedi gelişimi yavaş ce kanaman olması düşük riskini güçlendiriyor dedi Progestan yazdı sabah akşam haftaya gel dedi haftaya kadar parça düşürürsen hemen gel dedi3gün sevk verdi durumum nolur bilmiyorum moral olarak düştüm hamileliğim sağlıklı devam ederse bundan sonra hayatımın süprizi olur

Tebrikler Allah tamamına erdirsin sağlıcakla

Allah kolaylık versin senin için dua edecegim insallah melek senınle kalır

Canım çok geçmiş olsun.Allah'a emanet olsun bebeğin.İnşallah hayirlisiyla sağlıklı gebelik olur.Dua edicem senin için.

Peki kanaman kese içinde miydi? Benim de 6. Haftamda kanama oldu hem de şakır şakır, aynen progestan kullanıyorum. Şuan geçti. Kalplerine baktık atıyordu, kese falan bişi demedi bana ama moralini bozma emin ol çok insanın kanama oluyor, sen sadece uzan dinlen. Bir de iğne yaptılar dimi?

Gozunaydin canim saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah

Gözünaydin canim bir daha ki kontrolde de kalp atisini duyarsiniz insallah

Az da olsa gelişimi devam etmis insallah bebegin seninle kalir canim
İlaçlarını al ve dinlen
Iyi seyler dusun iyi olsun insallah

Kese içi dışı diye herhangi bişey demedi canım

Cok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…