2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Eklentiler

• IMG_20181120_002811.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20181120_002811.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 58
Progesteron kullanan arkadaşlar ,
Ne zamana kadar kullanacaksınız? Doktorunuzun size önerisi ne?
Ben 11.haftaya kadar kullanmalıyım ama neden 11.hafta bilmiyorum kafama takıldı

Kızlar, miğde yanması , migdeden aci su gelmesine , bulantiya, çok basit bi çözüm buldum.
Migdem yanmaya başlayınca birkaç tane sarı leblebi atıyorum ağzıma çok iyi geliyor. Haberiniz olsun belki sizdede ise yarar.

Cok gecmis olsun canim rabbim bu mubarek gunde seninde minnakin da sifasini versin insallah

C
Kızlar benimde kanamam oldu akşam apar topar hastaneye gittim. Çok şükür bebekler iyi kalp atışlarını duydum. İstirahat dediler kanama alanı yokmuş. İlaçlarıma devam edeceğim
Cnm bu donemlerde cok normal kanama yasamak onemli olan devam etmemesi bnmde gecen hafta olmustu smdi cok sukur iyiyiz

Kızlar benimde kanamam oldu akşam apar topar hastaneye gittim. Çok şükür bebekler iyi kalp atışlarını duydum. İstirahat dediler kanama alanı yokmuş. İlaçlarıma devam edeceğim
Cok gecmis olsum canim, Rabbim bebeklerini sana bagışlasın, kalp atışını
duyduğuna da çok sevindim

Çok geçmiş olsun bol bol dinlenin.
Sağolun yatacağım artık çaresi yok
Ben 12. Haftaya kadar kullanacağım benim tüp bebek
C

Cnm bu donemlerde cok normal kanama yasamak onemli olan devam etmemesi bnmde gecen hafta olmustu smdi cok sukur iyiyiz
Sağol canım inşallah tekrarlamaz korkuttu baya
Cok gecmis olsum canim, Rabbim bebeklerini sana bagışlasın, kalp atışını
duyduğuna da çok sevindim
Aminn inşallah canım hayırlısıyla bu süreci tamamlamak nasip etsin Allah

Günaydın Kızlar :) İnşallah bugün hepimiz için güzel, sakin bir gün olur Ben iş yerine geldim sabah akşam progestanım var. sabahı içmeye korkuyorum. Dün içtim resmen ayakta uyudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…