Maşallahamin canım inşallah darısı başına bebiş baş popo ölçümü 1.02 cm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallahamin canım inşallah darısı başına bebiş baş popo ölçümü 1.02 cm :)
Sagol canim allah razi olsunMasallah minnaka
@Meylen senin de gözün aydin
darısı başına inşallah :)Maşallah
Hayitlisi olsun insallah canim kucagimiza alalim sag salim de insallahCanım Benim Masallah Insallah Saglicakla kucagina almayi nasip eder Rabbim Erkege benziyor Hayirli Olsun
Sizinde gözünüz aydın canımgözünaydın canımm
Canim, 23 Eylul sat, tahminen dogum 30 haziran( ama az geriden geliyoruz tahminen geç döllenme temmuzu bekliycez gibi), yaş 27, ikinci bebeğim, İstanbul, 48 kilo ile hamile kaldım. :)SON ADET TARİHİ
TAHMINI DOĞUM TARIHI
YAŞI
KAÇINCI BEBEĞİ
HANGİ ŞEHİR
KAÇ KİLO İLE HAMILE KALINDI
anom iki tane olunca bi başka duruyo valla ay maşallah miniklerineeeeBenim de bu. Ama cinsiyet burdan anlaşılmaz herhalde dimi:)
İnan normali nasıl olması gerekiyor bilmiyorum canım ama doktor bi sorundan bahsetmedi azcık kalan kanama alanından başka:) hepimizinkilere maşallah bitanemmmanom iki tane olunca bi başka duruyo valla ay maşallah miniklerineeee
iyiler iyiler öyle olsunlar baksana nasıl belli çıkmışlarİnan normali nasıl olması gerekiyor bilmiyorum canım ama doktor bi sorundan bahsetmedi azcık kalan kanama alanından başka:) hepimizinkilere maşallah bitanemmm
Benimki muayene ücreti 75 tl.Ben devlet hastanesine gidiyorum ve gittiğim hastanede her zaman aynı doktora denk gelemiyorum, hangi doktordan randevu bulursam ona gittim önceki düşükle sonuçlanan gebeliğimde. Ki kadın doğum hastanesi olduğu için her zaman randevu bulmak da kolay olmuyor. Sizce yeterli olur mu yoksa bir doktorum olmalı mı? Gerçi gittiğim hastane daha önce özel bi hastaneydi, son birkaç senedir devlete bağlanmış. Öyle aşşırı bi kalabalık olmuyor.
Özel ücretleri nasıl acaba? Muayene, kan alma, ultrason ücretleri nasıldır bilginiz var mı? Doğuma kadar başka ne gibi kontroller oluyor çok mu masraflı olur?
Evet canim anadoluneresindesin canım anadolu yakası mı
Seninkiyle aynı gidiyoruz büyük ihtimal gitsem bende duyarım ama daha duruyorum.ilk gebeliğimde her hafta gidiyordum ilk ve son zamanlatdadarısı başına inşallah :)
pendik kartal kurtköy civarına yakınsan önerebilirim baya baya araştırdım çünküEvet canim anadolu
Valla ben cinsiyet minsiyet belirleme isinden anlamam ama bana biri kiz biri erkek gbi geldi niyeyse valla hayirlisi olsun rabbimden insallahBenim de bu. Ama cinsiyet burdan anlaşılmaz herhalde dimi:) Abari
şöyle sen daha geç öğrendin ya onunda avantajı var 3+2deydim öğrendiğimde bide düşük tehlikesi olarak görülünce mecburSeninkiyle aynı gidiyoruz büyük ihtimal gitsem bende duyarım ama daha duruyorum.ilk gebeliğimde her hafta gidiyordum ilk ve son zamanlatda
Uzak sayilmam canim olur dinlerimpendik kartal kurtköy civarına yakınsan önerebilirim baya baya araştırdım çünkü
Uzak sayilmam canim olur dinlerim
Saol canım valla öyle olsa havalara uçarım da kısmet artıkValla ben cinsiyet minsiyet belirleme isinden anlamam ama bana biri kiz biri erkek gbi geldi niyeyse valla hayirlisi olsun rabbimden insallah