amin canım inşallah sağlıkla duy :)hayirli olsun canim darisi basimiza insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım inşallah sağlıkla duy :)hayirli olsun canim darisi basimiza insallah
Evet canim nasip böyleymiş ☺ bal burda buluştukmine8585 merhaba temmuz ayi icin açtığın ayni topikte beklemistik sanirim kismet Kasım ayınaymis
13-14 haftadan itibaren görebilen doktor çok. Hatta benim ilk bebekte 11. hafta demişti erkek sanki diye ve erkek idi. Ama emin olamazlar bir 14 haftadan önce, hatta en güzeli 16 haftayı beklemek. Tabi yanılmalar da nadiren oluyor. %100 kimse emin olamaz onu Allah bilir tabi :)Kızlar en erken kaçıncı haftda öğrenicez kız/erkek? 2 erkekse sıçtım ben
Kızlar en erken kaçıncı haftda öğrenicez kız/erkek? 2 erkekse sıçtım ben
Gözün aydın :)Günaydın Kızlar
Kalp atışını duyduk çok şükür sata uyumlu
Ha ha ha ilk gebeligimde 12.haftada erkek gibi demişti Dr 18.haftada kesin erkek dedi.Ama ortalama olarak 14-18 haftalarda belli olduğunu.Erkek bebeklerin bamyalarini daha önce gösterdiklerini biliyorum
kız öyle deme hayırlısını versin Rabbim 14-16 arası öğreniliyo geneldeKızlar en erken kaçıncı haftda öğrenicez kız/erkek? 2 erkekse sıçtım ben
teşekkür ederim darısı başına :)Gözün aydın :)
Kizlar hayirli kandiller kalp atışlarını duyan arkadaşlar hadi gözünüz aydın darısı başına ben bir şey danışacağım kizim hast korktuğu için tek başına kızla hast gidemiyorum bende çözümü akşamları esim işten çıkınca beraber kadin dogum acile gitmekle buldum.
Geçen ay gittiğimde açılması olan bir kadını apar topar doğuma alan doktor muhakkak tecrubelidir degilmi yani kalp atışlarını ve bebek ile ilgili bilgiler verir insallah dua edin bende bu akşam iyi haberler vereyim
Biz 12.hafta ikili testte radyoloji uzmani kemik yapisindan tahminde bulundu erkek diye 13. Haftada kadin dogumcu bize pipiyi gosterdibaya erken ogrenmistikKızlar en erken kaçıncı haftda öğrenicez kız/erkek? 2 erkekse sıçtım ben
Güzel haberle gel ins.canim,Kizlar hayirli kandiller kalp atışlarını duyan arkadaşlar hadi gözünüz aydın darısı başına ben bir şey danışacağım kizim hast korktuğu için tek başına kızla hast gidemiyorum bende çözümü akşamları esim işten çıkınca beraber kadin dogum acile gitmekle buldum.
Geçen ay gittiğimde açılması olan bir kadını apar topar doğuma alan doktor muhakkak tecrubelidir degilmi yani kalp atışlarını ve bebek ile ilgili bilgiler verir insallah dua edin bende bu akşam iyi haberler vereyim
Daha çok var o zaman13-14 haftadan itibaren görebilen doktor çok. Hatta benim ilk bebekte 11. hafta demişti erkek sanki diye ve erkek idi. Ama emin olamazlar bir 14 haftadan önce, hatta en güzeli 16 haftayı beklemek. Tabi yanılmalar da nadiren oluyor. %100 kimse emin olamaz onu Allah bilir tabi :)
Hahahha hep kız diye çıktım yola ama tabii sağlıklı olsun da ne olursa artıkHa ha ha ilk gebeligimde 12.haftada erkek gibi demişti Dr 18.haftada kesin erkek dedi.Ama ortalama olarak 14-18 haftalarda belli olduğunu.Erkek bebeklerin baymayalarini daha önce gösterdiklerini biliyorum
Çok şükür canım, duyarsın hiç merak etme:) bence 2. Bir doktor bulunsun ama gerekli gördüğün zamanlarda gitmek için(2. Bir fikir almak için) yoksa öbür türlü kafan karışmasın canım:) hoş ben başından beri 3 ayrı doktora gittim kfam karıştı da:) hala da kimle devam edicem bilemedim :) böyle her istediğimde arayabiliceğim, ilgili ve beni anlayan bir doktor istiyorum, bir de evime yakın daha bulamadım.Yaaa keseyi gordum çok şükür bin şükür bu mübarek günde.Ama 15 gün beklemek zorundayım kalp atışları için.3 aralıkta gitmeyi düşünüyorum.Birde iki ayri doktorla devam edicem kontrollere.Sizin düşünceniz nedir bu konuda arkadaslar?
Mrb bende koymustum foto ama bakabilir misiniz?Canım Benim Masallah Insallah Saglicakla kucagina almayi nasip eder Rabbim Erkege benziyor Hayirli Olsun
İyi haberlerini bekliyoruz canım.Insallah alanında uzman ilgili Dr denk gelir
Güzel haberle gel ins.canim,