• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
benimde bulantilar fena aksama kadar ayva kemiriyorum baskam bir sey yok. sabahta cikardim. gece sabaha kadqar hic uyuyamadim bulantidan

Kizlar hayirli kandiller kalp atışlarını duyan arkadaşlar hadi gözünüz aydın :KK200: darısı başına ben bir şey danışacağım kizim hast korktuğu için tek başına kızla hast gidemiyorum bende çözümü akşamları esim işten çıkınca beraber kadin dogum acile gitmekle buldum.

Geçen ay gittiğimde açılması olan bir kadını apar topar doğuma alan doktor muhakkak tecrubelidir degilmi yani kalp atışlarını ve bebek ile ilgili bilgiler verir insallah dua edin bende bu akşam iyi haberler vereyim:anneadayı:

Kızlar en erken kaçıncı haftda öğrenicez kız/erkek? 2 erkekse sıçtım ben :olamaz::KK53:
13-14 haftadan itibaren görebilen doktor çok. Hatta benim ilk bebekte 11. hafta demişti erkek sanki diye ve erkek idi. Ama emin olamazlar bir 14 haftadan önce, hatta en güzeli 16 haftayı beklemek. Tabi yanılmalar da nadiren oluyor. %100 kimse emin olamaz onu Allah bilir tabi :)

Kızlar en erken kaçıncı haftda öğrenicez kız/erkek? 2 erkekse sıçtım ben :olamaz::KK53:

Ha ha ha ilk gebeligimde 12.haftada erkek gibi demişti Dr 18.haftada kesin erkek dedi.Ama ortalama olarak 14-18 haftalarda belli olduğunu.Erkek bebeklerin baymayalarini daha önce gösterdiklerini biliyorum:KK48:

Kizlar hayirli kandiller kalp atışlarını duyan arkadaşlar hadi gözünüz aydın :KK200: darısı başına ben bir şey danışacağım kizim hast korktuğu için tek başına kızla hast gidemiyorum bende çözümü akşamları esim işten çıkınca beraber kadin dogum acile gitmekle buldum.

Geçen ay gittiğimde açılması olan bir kadını apar topar doğuma alan doktor muhakkak tecrubelidir degilmi yani kalp atışlarını ve bebek ile ilgili bilgiler verir insallah dua edin bende bu akşam iyi haberler vereyim:anneadayı:

İyi haberlerini bekliyoruz canım.Insallah alanında uzman ilgili Dr denk gelir:KK200:

Biz 12.hafta ikili testte radyoloji uzmani kemik yapisindan tahminde bulundu erkek diye 13. Haftada kadin dogumcu bize pipiyi gosterdi:pbaya erken ogrenmistik

Yaaa keseyi gordum çok şükür bin şükür bu mübarek günde.Ama 15 gün beklemek zorundayım kalp atışları için.3 aralıkta gitmeyi düşünüyorum.Birde iki ayri doktorla devam edicem kontrollere.Sizin düşünceniz nedir bu konuda arkadaslar?

Güzel haberle gel ins.canim,❤️

Yaaa keseyi gordum çok şükür bin şükür bu mübarek günde.Ama 15 gün beklemek zorundayım kalp atışları için.3 aralıkta gitmeyi düşünüyorum.Birde iki ayri doktorla devam edicem kontrollere.Sizin düşünceniz nedir bu konuda arkadaslar?
Çok şükür canım, duyarsın hiç merak etme:) bence 2. Bir doktor bulunsun ama gerekli gördüğün zamanlarda gitmek için(2. Bir fikir almak için) yoksa öbür türlü kafan karışmasın canım:) hoş ben başından beri 3 ayrı doktora gittim kfam karıştı da:) hala da kimle devam edicem bilemedim :) böyle her istediğimde arayabiliceğim, ilgili ve beni anlayan bir doktor istiyorum, bir de evime yakın:işsiz: daha bulamadım.

Canım Benim Masallah Insallah Saglicakla kucagina almayi nasip eder Rabbim Erkege benziyor Hayirli Olsun
Mrb bende koymustum foto ama bakabilir misiniz?

Eklentiler

• IMAG0342.jpg
    IMAG0342.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 43
Back