• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Mrb bu da benim

Eklentiler

• IMAG0342.jpg
    IMAG0342.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 59
Iyi haftalar arkadaslar. Kandiliniz mübarek olsun. Iyi haberlerinize çok sevindim. Bu ara bende yorgunluk istahsizlik ve bulanti hissi çok var. Baya istahlanmistim birden kesildi yemek dusunemiyorum bile simdilerde. Bu da zamanla gecer diye düşünüyorum artık :)

Iyi haftalar arkadaslar. Kandiliniz mübarek olsun. Iyi haberlerinize çok sevindim. Bu ara bende yorgunluk istahsizlik ve bulanti hissi çok var. Baya istahlanmistim birden kesildi yemek dusunemiyorum bile simdilerde. Bu da zamanla gecer diye düşünüyorum artık :)
hayırlı kandiller canım. Evet maksimum 16. Haftaya kadar sürüyor bulantılar . Sonrası güzel

Ben de inanılmaz yorgunum ve uykum var sürekli. Oturduğum yerde uyuyup kalcam. Kv burda ona daha söylemedik (kendisi 2 çocuk 'yeter' mantığında ve çocuklar arası şöyle bir 3-4 sene bekleme taraftarı da.. ben de tam tersi araları fazla açılmasın beraber büyüsünler istiyorum..) şimdi zaten hem daha yeni hem de üçüncü gelecek diye şoklara sokmayım onu bir de laf işitmeyim çünkü konuşur şimdi. :| Ama inanılmaz uyuşuğum.. E kadın tabi bilmiyor durumu bu gelin niye böyle tembel diyordur belki :KK70:

Goguslerim feci aciyor. Tecrübeli anneler bu göğüs acısı ne zaman bitiyor. Eğilip kalktığımda kopup düşecek gibi yaa :((

ay sorma ofise zor attım kendimi kus kus içim dışıma çıktı acı su geliyo başka hiç bişey değil yapar normal dedi uykuya zaten doyamıyorum ilk 3 ay katlanıcaz canım yapıcak hiç bişey yok iyi olsun ben razıyım herşeye
Ayy bendede basladi istifralar ara sira bulanti oluyordu idare ediyordum ama dun geceden beri icim disima cikti git gel gut gel dedigin gibi gelicek bisey yok icimde aci su geliyor bogazlarim cayir cayir yaniyor

Back