- 7 Kasım 2018
- 172
- 212
- 18
- 31
Bekliyorummmİnsallah p.tesiye atarım.vermemişti foto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyorummmİnsallah p.tesiye atarım.vermemişti foto
aminnn inşallah hepsi sağlıkla gelsinCanim Ya Nasibimizde Ne Varsa O olacak Tabi Rabbim Saglikli Sihhatli Lucagimiza Almayi Nasip Eylesin Bol Bol Kadir Suresi Oku ❤
İnsallah kuzum hepimiz güzel ve rahat bir hamilelik dönemi geciririzinş hiç olmaz
oy daha çok minnak maşallah sağlıkla kucağına al canımMrb bu da benim
Evet hem de bebisin hareketleri de hissedilmis olacak2. Trimester hamileliğin en keyifli donemi canim dana iyi oluyoruz ben tatile gitmiştim mesela
Cok tesekkrler canim:)oy daha çok minnak maşallah sağlıkla kucağına al canım
hayırlı kandiller canım. Evet maksimum 16. Haftaya kadar sürüyor bulantılar . Sonrası güzelIyi haftalar arkadaslar. Kandiliniz mübarek olsun. Iyi haberlerinize çok sevindim. Bu ara bende yorgunluk istahsizlik ve bulanti hissi çok var. Baya istahlanmistim birden kesildi yemek dusunemiyorum bile simdilerde. Bu da zamanla gecer diye düşünüyorum artık :)
Hosgeldin canim hayirli ugurlu olsun insallah minnakinHayırlı sabahlar hayırlı kandiller hanımlar ben de yeniyim. Rabbimden bi aksilik olmazsa temmuz annesi olacağm:)
Allah razı olsun canm:)Hosgeldin canim hayirli ugurlu olsun insallah minnakin
Hayırlı haberlerle gel insallah canimgünaydın kızlar bende saat 1 bucukta kontrole gidicez
bugun baya kontrole gıden arkadaşlarımız var guzel sonuclarla gelın ınsallah
Hadi gozun aydin canim cok şükür rabbime saglikla gelsin minnakGünaydın Kızlar
Kalp atışını duyduk çok şükür sata uyumlu
Ayy bendede basladi istifralar ara sira bulanti oluyordu idare ediyordum ama dun geceden beri icim disima cikti git gel gut gel dedigin gibi gelicek bisey yok icimde aci su geliyor bogazlarim cayir cayir yaniyoray sorma ofise zor attım kendimi kus kus içim dışıma çıktı acı su geliyo başka hiç bişey değil yapar normal dedi uykuya zaten doyamıyorum ilk 3 ay katlanıcaz canım yapıcak hiç bişey yok iyi olsun ben razıyım herşeye
amin canım cümlemizin bebişi sağlıkla gelsin inşallahHadi gozun aydin canim cok şükür rabbime saglikla gelsin minnak