2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım benimde bugün kahve rengi bi akımtım olmuş akıntı şeklindeyse normal diye biliyorum
Akıntı bile sayılmaz aslında peçeteyle silince peçetede gördüm ben de evham yapmayayım diye gitmedim dr a cuma randevum inşallah o zaman gideceğim inşallah minikler bizimledir

Valla ben öyleyim bebek odaları beşikler arabalar biberonlara kadar:)) nasıl tutcaz kendimizi almadan:)
7 senedir bu günü bekledim
Simdi 9 ay beyliyemicem sanırım :)

Mecbur 1.2,1.2 alıcam kiyafettir o dur budur

Rabbim herkese yasattırsın inşallah bu duyguyu

Benim için rüyaydi sürekli hayal kuruyodum şimdi bende hamileyim hala inanamıyorum

Valla aynen canım benim içinde rüya gibiydi gerçek oldu 2.5 sene bekledim bende çok dua ettim.hala daha inanamıyorum :)) bende almak istiyorum ama alma diye baskı var.uğursuzluk diyorlar bi 3 ayı atlatayım da kısmet:))))

Kizlar selam.beslenme ve kisisel bakimlarinizda hamilelikten sonra degisiklik yaptiniz mi mesela duzenli 3 ogun yiyebiliyo musunuz? Duzenli hergun neler yiyosunuz? Bide camasir bulasik deteraninizi sampuaninizi makyaj malzemesi krem vs degistirdiniz mi nasi yapiyisunuz bunlari.ilk olunca ben en uak biseyi bile takiyorum.

Bende 3buçuk yılın ardından kavuşacağım Allah nasib ederse kızlar :) bende aldım ufak tefek birşeyler 3ay dolarsa inşallah daha çok şey alacağım herşeye bakıyorum şimdiden bende merak içindeyim :)) bakalım inşallah Allah sagadaglim nasib etsin de :) Hepsi olur

Ben 3öğün yiyemiyorum canım çoğu zaman canım hiçbirşey istemiyor, kremleri Vs mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorum, Yani şampuan ve el kremi mecburen biraz böyle devam edeceğim sanırım çünkü onun iyi olması benim için herşeyden daha önemli :)

Valla ben 3 öğün hatta 3 de ara öğün yiyorum:)) ama sağlıklı şeyler yiyorum ekmek hamur kızartma tatlı makarna pilav gibi şeyler yemiyorum

İnşallah canım
Simdiden surekli beşiklere bebek arabalarina bakiyorum sende böylemisin canım ?
Canım bakıyorum ama kendimi tutuyorum hayırlısıyla üç dört ay bir dolsun alırız inşallah. Beş yıl bekledim bende rabbim sağlıkla kucaklamak nasip etsin hepimize. Alışveriş kısmı beni de baya heyecanlandırıyor. Hamilelik günlüğü almak istiyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…