Canım benimde bugün kahve rengi bi akımtım olmuş akıntı şeklindeyse normal diye biliyorumKızlar az evvel çok açık pembe/kırmızı renklerde bi akıntım olmuş bugün pazar dr a da gidemem acile gitsem muayene eder mi acil dr u
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benimde bugün kahve rengi bi akımtım olmuş akıntı şeklindeyse normal diye biliyorumKızlar az evvel çok açık pembe/kırmızı renklerde bi akıntım olmuş bugün pazar dr a da gidemem acile gitsem muayene eder mi acil dr u
İçini ferah tut bişey olmaz inşallah
Akıntı bile sayılmaz aslında peçeteyle silince peçetede gördüm ben de evham yapmayayım diye gitmedim dr a cuma randevum inşallah o zaman gideceğim inşallah minikler bizimledirCanım benimde bugün kahve rengi bi akımtım olmuş akıntı şeklindeyse normal diye biliyorum
İnşallah canım bende salı günü gidicem bakalımAkıntı bile sayılmaz aslında peçeteyle silince peçetede gördüm ben de evham yapmayayım diye gitmedim dr a cuma randevum inşallah o zaman gideceğim inşallah minikler bizimledir
Çok şükür mide bulantısıyla geçinip gidiyorum sen nasılsınİyi aksamlar kizlar nasilsiniz
Ben şahsen cok heycanlıyım canım :)İyi aksamlar kizlar nasilsiniz
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım. Ben Cumartesi gideceğim nasipse inşallah kalp atışlarını duyarımBen şahsen cok heycanlıyım canım :)
Yarın kontrolüm var bir an önce sabah olsun istiyorum :)))
Sen nasılsın?
İnşallah canımHayırlı haberlerle gel inşallah canım. Ben Cumartesi gideceğim nasipse inşallah kalp atışlarını duyarım
Valla ben öyleyim bebek odaları beşikler arabalar biberonlara kadar:)) nasıl tutcaz kendimizi almadan:)İnşallah canım
Simdiden surekli beşiklere bebek arabalarina bakiyorum sende böylemisin canım ?
7 senedir bu günü bekledimValla ben öyleyim bebek odaları beşikler arabalar biberonlara kadar:)) nasıl tutcaz kendimizi almadan:)
Valla aynen canım benim içinde rüya gibiydi gerçek oldu 2.5 sene bekledim bende çok dua ettim.hala daha inanamıyorum :)) bende almak istiyorum ama alma diye baskı var.uğursuzluk diyorlar bi 3 ayı atlatayım da kısmet:))))7 senedir bu günü bekledim
Simdi 9 ay beyliyemicem sanırım :)
Mecbur 1.2,1.2 alıcam kiyafettir o dur budur
Rabbim herkese yasattırsın inşallah bu duyguyu
Benim için rüyaydi sürekli hayal kuruyodum şimdi bende hamileyim hala inanamıyorum
İyi aksamlar kizlar nasilsiniz
Bende 3buçuk yılın ardından kavuşacağım Allah nasib ederse kızlar :) bende aldım ufak tefek birşeyler 3ay dolarsa inşallah daha çok şey alacağım herşeye bakıyorum şimdiden bende merak içindeyim :)) bakalım inşallah Allah sagadaglim nasib etsin de :) Hepsi olurValla aynen canım benim içinde rüya gibiydi gerçek oldu 2.5 sene bekledim bende çok dua ettim.hala daha inanamıyorum :)) bende almak istiyorum ama alma diye baskı var.uğursuzluk diyorlar bi 3 ayı atlatayım da kısmet:))))
Ben 3öğün yiyemiyorum canım çoğu zaman canım hiçbirşey istemiyor, kremleri Vs mümkün olduğunca kullanmamaya çalışıyorum, Yani şampuan ve el kremi mecburen biraz böyle devam edeceğim sanırım çünkü onun iyi olması benim için herşeyden daha önemli :)Kizlar selam.beslenme ve kisisel bakimlarinizda hamilelikten sonra degisiklik yaptiniz mi mesela duzenli 3 ogun yiyebiliyo musunuz? Duzenli hergun neler yiyosunuz? Bide camasir bulasik deteraninizi sampuaninizi makyaj malzemesi krem vs degistirdiniz mi nasi yapiyisunuz bunlari.ilk olunca ben en uak biseyi bile takiyorum.
Valla ben 3 öğün hatta 3 de ara öğün yiyorum:)) ama sağlıklı şeyler yiyorum ekmek hamur kızartma tatlı makarna pilav gibi şeyler yemiyorumKizlar selam.beslenme ve kisisel bakimlarinizda hamilelikten sonra degisiklik yaptiniz mi mesela duzenli 3 ogun yiyebiliyo musunuz? Duzenli hergun neler yiyosunuz? Bide camasir bulasik deteraninizi sampuaninizi makyaj malzemesi krem vs degistirdiniz mi nasi yapiyisunuz bunlari.ilk olunca ben en uak biseyi bile takiyorum.
Canım bakıyorum ama kendimi tutuyorum hayırlısıyla üç dört ay bir dolsun alırız inşallah. Beş yıl bekledim bende rabbim sağlıkla kucaklamak nasip etsin hepimize. Alışveriş kısmı beni de baya heyecanlandırıyor. Hamilelik günlüğü almak istiyorum bakalımİnşallah canım
Simdiden surekli beşiklere bebek arabalarina bakiyorum sende böylemisin canım ?