• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
:KK76:Ben ilk kızımda 6aydan sonra almaya başlamıştım hatta çoğu şeyi son aya bırakmıştım şimdi ikinci de kız olursa herşey hazır erkek olursa da kızımın kıyafetlerimden uygun olanları ayıracağım çünkü hep pembe almadım genelde unisex kıyafetler oyuncaklar aldık park yatağımız bile gri yani o kadar

Kızlar iyi akşamlar hapinizeeeee bugun kendimi sanırım biraz yordum çok açık kahverengi akıntım oldu olanlar varmı 5 +3:110:

Kalp atışını duyan arkadaşlar hafta hesabımı adet gününüze göre mi yaptınız .son adet tarihini baz alarak mı yanı?

:KK76:Ben ilk kızımda 6aydan sonra almaya başlamıştım hatta çoğu şeyi son aya bırakmıştım şimdi ikinci de kız olursa herşey hazır erkek olursa da kızımın kıyafetlerimden uygun olanları ayıracağım çünkü hep pembe almadım genelde unisex kıyafetler oyuncaklar aldık park yatağımız bile gri yani o kadar
Bizim de hemen hemen her sey var ilk bebekten olan, bir de her seyi ikiser taneydi besik, bebek arabası vs. dogum tarihleri bile yakın cinsiyet farki olursa belki bi kac sey eklenebilir ;)

Bazen çok umutsuz oluyorum bu da olmazsa sadece kızımla yaşlanıp gideriz diyorum eşime bi daha deneyip aynı seyleri yaşamak istemiyorum.inşallah bu sefer güzel geçer .ayrıca burayı okumak biraz daha motivasyonumu arttırıyor iyi ki vardınız kızlar
Cnm hic stres yapma kendone icini ferah tut emin ol hersey olacağına variyor rabbimin dedigi olur olursa şükret olmazsada dua et cunku rabbim veriyorsa bir dert vardir bi nedeni uzme kendini bebisi de strese sokarsin

Back