- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
Selam canım hoş geldin :)Selam kızlar ben de aranıza katılmak isterim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canım hoş geldin :)Selam kızlar ben de aranıza katılmak isterim :)
HoşgeldinnnnnSelam kızlar ben de aranıza katılmak isterim :)
Hoşgeldin :)Selam kızlar ben de aranıza katılmak isterim :)
Hoşgeldin hayırlı olsun inşallahSelam kızlar ben de aranıza katılmak isterim :)
Olabiliyor böyle şeyler canım ama sen yine de dikkat et kendine ilk bir iki ay :)Kızlar iyi akşamlar hapinizeeeee bugun kendimi sanırım biraz yordum çok açık kahverengi akıntım oldu olanlar varmı 5 +3
Son reglin ilk günü baz alinirKalp atışını duyan arkadaşlar hafta hesabımı adet gününüze göre mi yaptınız .son adet tarihini baz alarak mı yanı?
Doktoruna danışmanda fayda var canım dikkate al o sana olabilir yada takip edelim diyebilirKızlar iyi akşamlar hapinizeeeee bugun kendimi sanırım biraz yordum çok açık kahverengi akıntım oldu olanlar varmı 5 +3
Tamamdır bende doktor hesabında daha küçük oluyorumda acaba onumu beklemeliyim dedim o adeti baz almıyo adetten sonrakı 15. Günü alıyoSon reglin ilk günü baz alinir
Bizim de hemen hemen her sey var ilk bebekten olan, bir de her seyi ikiser taneydi besik, bebek arabası vs. dogum tarihleri bile yakın cinsiyet farki olursa belki bi kac sey eklenebilirBen ilk kızımda 6aydan sonra almaya başlamıştım hatta çoğu şeyi son aya bırakmıştım şimdi ikinci de kız olursa herşey hazır erkek olursa da kızımın kıyafetlerimden uygun olanları ayıracağım çünkü hep pembe almadım genelde unisex kıyafetler oyuncaklar aldık park yatağımız bile gri yani o kadar
Gidiyor yorgunluk merak etme canım ilk zamanlar boyleKızlar ben son 5 gündür falan aşırı yorgunum, kolumu kıpırdatıcak halim yok. Zamanla 3. Aydan sonra enerjim artacak mı acaba, böylr gidiyor mu :)
Canim 4 ve 5. Haftada bu tip agrilar cok fazla oluyor bu donemlerde en guzeli uzanip mumkun mertebe dinlenmekKarnımın altındaki adet olacakmışım gibi ağrı Geçsin artık lütfeeeeeen piskikolojimi bozuyor kızlar nezaman geçecek bu ağrı
Hahaha yoksa kendimi anormal hissedicektim. İyi o zaman canımGidiyor yorgunluk merak etme canım ilk zamanlar boyle
Cnm hic stres yapma kendone icini ferah tut emin ol hersey olacağına variyor rabbimin dedigi olur olursa şükret olmazsada dua et cunku rabbim veriyorsa bir dert vardir bi nedeni uzme kendini bebisi de strese sokarsinBazen çok umutsuz oluyorum bu da olmazsa sadece kızımla yaşlanıp gideriz diyorum eşime bi daha deneyip aynı seyleri yaşamak istemiyorum.inşallah bu sefer güzel geçer .ayrıca burayı okumak biraz daha motivasyonumu arttırıyor iyi ki vardınız kızlar
Hadi bakalim guzel hberlerini bekliyoruz insallah canim yarinSelam kızlar iyiyiz çok şükür yoğun bi hafta sonu oldu aktif geçti pek bakamadım sağolun sorduğunuz için
Sabah kontrolüm var inşallah iyi haberlerle gelicem
Amin canım inşallahhhHadi bakalim guzel hberlerini bekliyoruz insallah canim yarin