- 13 Ocak 2011
- 593
- 197
- 303
Ben de gece aynı durumdaydım hala da devam ediyor ağrıKarnımın altındaki adet olacakmışım gibi ağrı Geçsin artık lütfeeeeeen piskikolojimi bozuyor kızlar nezaman geçecek bu ağrı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de gece aynı durumdaydım hala da devam ediyor ağrıKarnımın altındaki adet olacakmışım gibi ağrı Geçsin artık lütfeeeeeen piskikolojimi bozuyor kızlar nezaman geçecek bu ağrı
Çok korkuyorum inaşşalh geçer gider günler de geçmiyor ki görelim bebekleri hayırlısıyla inaşşalhBen de gece aynı durumdaydım hala da devam ediyor ağrı
Ben gündüz daha iyiyim gece yatınca başlıyo ağrım ve şişkinlik oluyo, hep diken üstündeyiz biraz büyüseler de rahatlasakÇok korkuyorum inaşşalh geçer gider günler de geçmiyor ki görelim bebekleri hayırlısıyla inaşşalh
Acil kadın doğum hastanelerinde uzman hekim bulunuyo git bence en azından tedbir alınırKızlar az evvel çok açık pembe/kırmızı renklerde bi akıntım olmuş bugün pazar dr a da gidemem acile gitsem muayene eder mi acil dr u
Keseyi görmüş müydün canım çoğalmaz inşallahBenim de simdi kahverengi akintim oldu.
Ilk hamileligimde cok cektim kanamalardan inşallah kirmiziya donmez.
Kahverengiyse eski kan derler insallah öyledir cogalmaz
Yerleşme lekesi olabilirKızlar az evvel çok açık pembe/kırmızı renklerde bi akıntım olmuş bugün pazar dr a da gidemem acile gitsem muayene eder mi acil dr u
Ben dün gördüm canım sende muhtemelen görürsün 5+3 benimdeHayırlı pazarlar herkese güzel anneler ve anne adayları.Heyecanla yarını bekliyorum.İlk doktor kontrolüm için.Yarin 5+2 olucam nasipse.Dua edin keseyi göreyim inşaallah
Biraz erken gibi ama git aklında kalmasınYarın 4+5 olucam doktora gitmek istiyorum sizce kese için çok mu erken ?
Keseyi görmüş müydün canım çoğalmaz inşallah
İçini ferah tut bişey olmaz inşallahYok persembeye randevu aldim 5+6 olacagin o gun. Eger artarsa yarin giderim zaten. Inşallah artmaz. Ilkinde yasayinca korkuyorun haliyle.
Kirmiziya donmezse sorun olmaz diye dusunuyorum ama yine de ya dönerse diye korkuyorum
İçinde tüm vitaminler demir magnezyum çinko kalsiyum hepsi var. Ben her gün değil de hafta da 3-4 defa almaya karar verdim.Doktoruna danissan aslinda gtmeden de bi yanit alablrsin decavit kan ilaci die bliyorum yan etkisi olablr
İnşallah :)Ya ben 4+4 ye görmüştüm keseyi. Görürsün yanı sende inşallah.