Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi
Benim de simdi kahverengi akintim oldu.
Ilk hamileligimde cok cektim kanamalardan inşallah kirmiziya donmez.
Kahverengiyse eski kan derler insallah öyledir cogalmaz
Benim de simdi kahverengi akintim oldu.
Ilk hamileligimde cok cektim kanamalardan inşallah kirmiziya donmez.
Kahverengiyse eski kan derler insallah öyledir cogalmaz
Hayırlı pazarlar herkese güzel anneler ve anne adayları.Heyecanla yarını bekliyorum.İlk doktor kontrolüm için.Yarin 5+2 olucam nasipse.Dua edin keseyi göreyim inşaallah
Hayırlı pazarlar herkese güzel anneler ve anne adayları.Heyecanla yarını bekliyorum.İlk doktor kontrolüm için.Yarin 5+2 olucam nasipse.Dua edin keseyi göreyim inşaallah
Yok persembeye randevu aldim 5+6 olacagin o gun. Eger artarsa yarin giderim zaten. Inşallah artmaz. Ilkinde yasayinca korkuyorun haliyle.
Kirmiziya donmezse sorun olmaz diye dusunuyorum ama yine de ya dönerse diye korkuyorum
Yok persembeye randevu aldim 5+6 olacagin o gun. Eger artarsa yarin giderim zaten. Inşallah artmaz. Ilkinde yasayinca korkuyorun haliyle.
Kirmiziya donmezse sorun olmaz diye dusunuyorum ama yine de ya dönerse diye korkuyorum