• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Selam kızlar iyiyiz çok şükür yoğun bi hafta sonu oldu aktif geçti pek bakamadım sağolun sorduğunuz için :KK200:
Sabah kontrolüm var inşallah iyi haberlerle gelicem

Guzel haberlerini bekliyoruz canim

İyi aksamlar kizlar nasilsiniz

Bugun az kahverengi akintim oldu. Ilk gebeligimde de kanamam olmustu cok ondan endiselendim ama şükür bir daha olmadi.
Sen nasilsin?

Ben şahsen cok heycanlıyım canım :)
Yarın kontrolüm var bir an önce sabah olsun istiyorum :)))
Sen nasılsın?

Heyecanli bekleyis
Guzel haberlerle gelirsin insallah

7 senedir bu günü bekledim
Simdi 9 ay beyliyemicem sanırım :)

Mecbur 1.2,1.2 alıcam kiyafettir o dur budur

Rabbim herkese yasattırsın inşallah bu duyguyu

Benim için rüyaydi sürekli hayal kuruyodum şimdi bende hamileyim hala inanamıyorum

Sağlıcakla hayaline kavusursun inşallah canim. Ilk bebegimi bende cok beklemistim. Cok sukur 2. Yi bekliyorum simdi.

Selam kızlar ben de aranıza katılmak isterim ☺️ :)

Hoşgeldin canim hayırlı olsun bebisin

Kızlar iyi akşamlar hapinizeeeee bugun kendimi sanırım biraz yordum çok açık kahverengi akıntım oldu olanlar varmı 5 +3:110:

Olabiliyor arada. çoğalırsa doktoruna danis. Ilac verir önlem olarak.

Kalp atışını duyan arkadaşlar hafta hesabımı adet gününüze göre mi yaptınız .son adet tarihini baz alarak mı yanı?

Son adet tarihi baz aliniyor hesaplama icin. Kese gozuktukden sonra gec dollenme olmussa adet tarihini değiştirebilir doktorun.

Tamamdır bende doktor hesabında daha küçük oluyorumda acaba onumu beklemeliyim dedim o adeti baz almıyo adetten sonrakı 15. Günü alıyo

Yumurtlama tarihine gore hesapla yapmis canim

Kızlar ben son 5 gündür falan aşırı yorgunum, kolumu kıpırdatıcak halim yok. Zamanla 3. Aydan sonra enerjim artacak mı acaba, böylr gidiyor mu :)

Bir sure sonra gececek canim. Ilk zamanlar oluyor daha cok

Merhaba, ben de 5.haftamdayim. Doğum 22 temmuz görünüyor. Kasiklarimda hep sizlama,hafif ağrı var. Sizde de oluyor mu ?

Hayırlı olsun canim. Cok siddetli olmadokyan sonra normal. Yerlesirken oluyor böyle agrilar

Merhaba, ben de 5.haftamdayim. Doğum 22 temmuz görünüyor. Kasiklarimda hep sizlama,hafif ağrı var. Sizde de oluyor mu ?
Valla canım benim de ilk gebeligim olmasına rağmen ağrı sızı olmadı hiç kasıklarda. Goguslerimde adetten beri hiç geçmeyen sızı var ama. Kişiden kişiye değişiyor sanırım.

Canım ben de bir sorun yoksa allah korusun bende de sıksık oluyor, karnım konuşuyo, oynuyo, ağrıyp. Full aktif ama başka şeye konsantre olabilirsem farketmiyorum mesela

Kızlar ben son 5 gündür falan aşırı yorgunum, kolumu kıpırdatıcak halim yok. Zamanla 3. Aydan sonra enerjim artacak mı acaba, böylr gidiyor mu :)
Canım ikiz olduğu için çok yorumluyorsun... kan değerlerine baktım mutlaka... Ben kan hapını alınca kendime gelmiştim... beş dakika yürüsem nefes nefese kalıyordum... rahatliyorsun bu sefer karnın büyüdüğü için yine zor geliyor her şey... Ben kusmalarim bitene kadar 2 kilo anca aldım... kusmalarim bitti bir haftada 7 kilo aldım... birden kilo almak da çok etkiledi tabi hareketlerimi...

Kızlar ben size bişey anlatıcam:). Hamile olduğumu bilmeden önce hayr olsun bir rüya gormustüm. Rüyamda gözlerimden biri yeşil biri maviydi. Coketkilendigimi hatırlıyorum. Dün gece de 2 bebek gördüm ikisini de emziriyordum birinin gözleri mavi birinin gözleri yesildi :) rüya yorumlamayı bilen var mı aranızda ?

Kızlar ben size bişey anlatıcam:). Hamile olduğumu bilmeden önce hayr olsun bir rüya gormustüm. Rüyamda gözlerimden biri yeşil biri maviydi. Coketkilendigimi hatırlıyorum. Dün gece de 2 bebek gördüm ikisini de emziriyordum birinin gözleri mavi birinin gözleri yesildi :) rüya yorumlamayı bilen var mı aranızda ?
Hayır olsun inşallah canım

Merhaba kızlar. Tlf tek tek cevaplamak zor oluyor :)
5. Haftada ağrıların olması çok normal bende de oluyordu hala da ara ara oluyor.
Ben sürekli midem boş gibi hissediyorum. Açlık hissi oluşuyor hep.

İştahı artan kimler:anneadayı::kk77:

Benim cok fena artti ama insallah gecer
Diyetteyken hamile kaldim. Diyetisyen ilk 3 ay kilo vermeye devam edecegiz dedi. Sonrasinda buraz daha arttiracak sanirim kalori miktarini
Ama ben son bir haftadir listemi yeyip ustune bir de bol bol tatlı yiyorum.
Ilk gebeligimde 8 kilo veri 10 kilo almistim. 2 kilo almis gibi olmustu
Bunda da öyle olsun istiyorum.
Biran evvel gecer insallah bu istah durumu.

solmez solmez aynen öyle yumurtlamayı hesapladı.26 kasıma gel dedi kalp için erkende gitsem duyarmıyımki :anneadayı::KK200:

Bence doktorun dedigi tarihi bekle canim

Hayir olsun insallah canim. Yorumlama bilmiyorum ama ikiz mi acaba diye dusundurdu. Kontrole gidince belli olur. Hayırlısı olsun

Benim cok fena artti ama insallah gecer
Diyetteyken hamile kaldim. Diyetisyen ilk 3 ay kilo vermeye devam edecegiz dedi. Sonrasinda buraz daha arttiracak sanirim kalori miktarini
Ama ben son bir haftadir listemi yeyip ustune bir de bol bol tatlı yiyorum.
Ilk gebeligimde 8 kilo veri 10 kilo almistim. 2 kilo almis gibi olmustu
Bunda da öyle olsun istiyorum.
Biran evvel gecer insallah bu istah durumu.

Bence doktorun dedigi tarihi bekle canim

Hayir olsun insallah canim. Yorumlama bilmiyorum ama ikiz mi acaba diye dusundurdu. Kontrole gidince belli olur. Hayırlısı olsun
Mrb hamileyken kilo vermek mumkun mu gercekten.bende diyeteyken hamile kalfim istedigim kiloya tam inememistim.eger istanbuldaysan diyetisyen onerir misin

Back