2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim ilk bebeğimde adete 3 gün kala 32 çıkmıştı beta. Gayet iyi cikmis bence :)

Benim adetten 2 gün öncesi 35 çıktı batdan 2 gün sonra 359 çıktı. Korkma inşallah düzenli artar

Bursalı arkadaslar hangı doktora gıdıyorsunuz ilk hamılelıgımde baya doktor denedim bunda bir tane olsun istiyorum tavsıyelerınız onemli

Arkadaşlar benim de derdim ayrı, ilk bebegimde aynı sizin zamanlarınızda bıçak saplanır gibi ani ağrılar, regl sancıları yaşadım, simdiki gebeligimde hiçbir sey yok acaba dogumda rahim büyüdüğü ve eskisi gibi olmadigi icin mi hissedemiyorum. Mesela onceden adet agrilarim sisdetliydi dogum sonrasi agrim da azaldi. Benim gibi olan var mi ozellikle ikinci bebegini bekleyenler sizde durumlar nasil? Normal mi bu durum hic bilmiyorum

Canım her gebelik aynı değil ki.Oglumda çok çok şiddetli bel ağrısı vardı.Bunda da var ama sürekli ve şiddetli değil.Oglumda adet olma günü gelince adet ağrısı gibi ağrı olmuştu bunda çok az oldu.O bicak batmasi gibi agrilar ilk gebeligimde hep oldu magnezyum kullandim devamli.Her gebeliğe vücudun tepkisi aynı olmuyor demek ki.Endise etme.Ne güzel işte keyfini çıkar.

Benim de adete 4 gün kala 83.5 çıktı beta.Bence sizinki de gayet iyi.Endiselerinizden kurtulmak için 2 güne bir tekrar edin kan testini 2 katı artış varsa sıkıntı olmaz inşallah.

İnşallah canim sağolasın

İnşallah canim sağolasın
Canım iki buçuk yaşında bir oğlum var ve ona gebeliğimde bat tarihi deli gibi ağrım vardı ağladım kıvrandım ama şu anki gebeliğimde o ağrı olmadı hatta korktum neden ağrımıyor diye. Tabi ara ara ufak kasık ağrılarım oluyor ama ilki gibi şiddetli değil

O zaman normal herhalde, bazen unutuyorum hamileliği o derece yani, biraz da ilk bebegin pesine kosturmaktan sanirim teşekkür ederim cevabin icin

Folicasiti nasıl kullanacağız üzerinde günde üç defa yazıyor aç tok farkediyormu kızlar

Bugün dışarıdaydık fazla ayakta kaldım sanırım iğne batmaları gibi oldu hemen bende de.
Bu haftalar 3 aya kadar kritik zamanlar aslinda bizim yasantimizdan cok geri kalmadan biraz sınırlamalıyız kendimizi ama ara sira boyle seyler yapiyoruz iste bn gecen gunku kanamamdan snra evden disari adim atmiyorum valla bi sure dha evde kalim sonrasında zaten bol bol gezerim die olacaj olan her turlu oluyor tabiki yatsanda gezsende ama tedbir almak lazim yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…