2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tesekkurler

Kızlar bide benim dilimde yara gibi bişi cıktı ya dilin kenarında baya acı yapmaya başladı daha önce başlık açılmış hamilelikde olabiliyomus umarım hemen geçer dayanılmaz yoksa

Merhabalar bende Temmuz annesiyim inşallahhhhhh bu gün iki idrar testi yaptim ikisi de pozitif hemen kan testine gittim pozitif çikti ama beta hcg değeri 180 daha küçük olduğu için değerim böyleymiş. Korkuyorum yine de bir sorun olur diye ayni şeyi yaşayan var mi?

adetin ilk günü benım de 186cıkmıstı sonra gıtgıde arttı cok sukur daha cok yeni o yuzden boyle. ayrıca degeri 30 olup hamılelıge baslayanlar var deger dusuk degıl içinizi ferah tutun

tahmını dogum tarıhımız aynı gozukuyor bana doktor carsamba gunu gel dedı 6+2de muhtemelen duyarız dedı kalp atısını ınsAllah cumlemıze nasıp olsun hayırlısıyla
İnşallah birlikte alırız bebeklerimizi kucağımıza salı günü gelişmelerden haberdar ederim seni:)

Hoşgeldiniz:) yok yok hiç düşük değil iki gün sonra yine yaptırın.

adetin ilk günü benım de 186cıkmıstı sonra gıtgıde arttı cok sukur daha cok yeni o yuzden boyle. ayrıca degeri 30 olup hamılelıge baslayanlar var deger dusuk degıl içinizi ferah tutun
Çok teşekkür ediyorum içimi ferahlatan Allah razi olsun uzun zamandır bekliyorum bu bebeği o yüzden korkum çok fazla

Merhaba kızlar, bende üç gün önce gebe olduğumu öğrendim 7 yil sonra kejdkkkendili ikk defa hamile kaldim dolasiyla vok heyacan yaptım ve üç ayni hastane de 4. Gün farklı hastane bets yaptırdım. Aynı yaptıdıgım hastande ki kan değerlerim bir gün aralıklarla şekilde ilk gun 710 ikinci gün 876 3. Fun 1169 çıktı bugün farklı ile Dr a muayene olmaya gittim degerim 4.gun 1234 çıktı . Dr muayene etti kese göründü 4 haftslik hamikesib dedi kese iyi yere tutunmuş dedi ama değer artışı iyi değil dedi bu şekilde durum yaşayan sonra kalp atışı duyup gebeliği devam eden oldu mu moralim bozuldu ackkcssi

Evet değerin biraz düşük ama böyle olup anne olan arkadaşlarımız var. Stres yapma inşallah. Değerin normale dönecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…