• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Folicasiti nasıl kullanacağız üzerinde günde üç defa yazıyor aç tok farkediyormu kızlar

Herkes sadece folik asit mi kullaniyo arkadaslar?

Herşey normalse folik asit yeterli. Balık yağı da alabilirsiniz.
Folik asit 0.4 mg olacak yani 400 mcg. Fazlası iyi değil diye biliyorum ben.

Vitamin için de, folik asit ya da balık yağı olsun demir olsun, en en EN iyi marka Solgar'dir. Pahalıdır biraz maalesef ama en iyisi o.
Solgar markasının "Prenatal Vitamins" multivitaminini de kullanabilirsiniz gebeler için, onun içinde de 400 mcg folik asit var zaten. Demir de var sanırım.

Vitamin için de, folik asit ya da balık yağı olsun demir olsun, en en EN iyi marka Solgar'dir. Pahalıdır biraz maalesef ama en iyisi o.
Solgar markasının "Prenatal Vitamins" multivitaminini de kullanabilirsiniz gebeler için, onun içinde de 400 mcg folik asit var zaten. Demir de var sanırım.

Merh
gunaydın bnce cok normal annemin 9ayda 1kere mıdesi bulanmamıs:halay: darısı basıma ınsAllah normalde her seye mıdem bulanır benım suanda tık yok masAllah dıyım
bendede aynısı darısı başımaaa anneme çekmem inş annemin çok bulanmış
Karın değilde benim bazen sağ bazen sol taraf yani alt göbek kısmı mı deniyor orası ağrıyor.

Slm arkadaslar. Sitede yeniyim alismaya calisiyorum. Ins temmuz annesi adayiyim bende. Suan folik asit kullaniyorum. 2 hafta sonra kalp atisi icin bidaha gidicem. Suan gogus hassasiteyim.var. boyle olanlar varmi. Sizde ne. Gibi belirtiler oluyo.:anneadayı::KK200:

Bana doktorum en başından decavit verdi. Hamd olsun tek şey dışında hiç sorun yaşamadım. Bu ilaç kakayı siyah renge çeviriyor. Kontrolum önümüzde ki ay içmeye devam etsem mi ara mı versem bilemedim .

Slm arkadaslar. Sitede yeniyim alismaya calisiyorum. Ins temmuz annesi adayiyim bende. Suan folik asit kullaniyorum. 2 hafta sonra kalp atisi icin bidaha gidicem. Suan gogus hassasiteyim.var. boyle olanlar varmi. Sizde ne. Gibi belirtiler oluyo.:anneadayı::KK200:
Gayet normal cnm bu belirtiler hayirli ugurlu olsun insallah bebisin

Bana doktorum en başından decavit verdi. Hamd olsun tek şey dışında hiç sorun yaşamadım. Bu ilaç kakayı siyah renge çeviriyor. Kontrolum önümüzde ki ay içmeye devam etsem mi ara mı versem bilemedim .
Doktoruna danissan aslinda gtmeden de bi yanit alablrsin decavit kan ilaci die bliyorum yan etkisi olablr

Karnımın altındaki adet olacakmışım gibi ağrı Geçsin artık lütfeeeeeen piskikolojimi bozuyor kızlar nezaman geçecek bu ağrı ‍♀️

Arkadaşlar benim de derdim ayrı, ilk bebegimde aynı sizin zamanlarınızda bıçak saplanır gibi ani ağrılar, regl sancıları yaşadım, simdiki gebeligimde hiçbir sey yok acaba dogumda rahim büyüdüğü ve eskisi gibi olmadigi icin mi hissedemiyorum. Mesela onceden adet agrilarim sisdetliydi dogum sonrasi agrim da azaldi. Benim gibi olan var mi ozellikle ikinci bebegini bekleyenler sizde durumlar nasil? Normal mi bu durum hic bilmiyorum
Benimde 2 bebeğim olacak ins ve ilk bebegimden sonra adet sancılarım tamamen gecti. Çoğunda böyle oluyor zaten ve rahim bir bebeği taşımaya alışkın olduğu icin o kadar ağrı hissedilmiyor olabilir ama rahim büyük kalmamıştır illa ki küçülmüştür.

Folik asit ve gyno ferro sanol çünkü ilk Doğumdan sonra feritilinim sürekli düştü belki bundan önceki düştüğüm de o yüzdendir bilmiyorum düzenlinkullanıyorum Allah hepimiZi sağlıcakla bebelerine kavustursun

Bazen çok umutsuz oluyorum bu da olmazsa sadece kızımla yaşlanıp gideriz diyorum eşime bi daha deneyip aynı seyleri yaşamak istemiyorum.inşallah bu sefer güzel geçer .ayrıca burayı okumak biraz daha motivasyonumu arttırıyor iyi ki vardınız kızlar

Bazen çok umutsuz oluyorum bu da olmazsa sadece kızımla yaşlanıp gideriz diyorum eşime bi daha deneyip aynı seyleri yaşamak istemiyorum.inşallah bu sefer güzel geçer .ayrıca burayı okumak biraz daha motivasyonumu arttırıyor iyi ki vardınız kızlar
O hisler bana da geliyor. Depresif moddayim şuara bize supriz geldi bu bebek ya giderse diye aklımın bir köşesinde duruyor. Bekliyorum sadece tevekkül ederek sonra içimi ferahlatacak şeyler düşünmeye calisiyorum. Allah ins saglikla kucağımiza almayı nasip etsin herkesin umutlarını boşa çıkarmasın. Bu 4. Hamileliğim bir oğlum var benim de ins. 2. De saglikla gelsin.

Back