2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Folbiol kullanıyorum.Eczacı tavsiyesiyle.Gebelikten önce kullanmaya başladım.

Herkese mrb.benimde 13 temmz gorunuyo kismetttse.sorularim olacak.kullandiginiz deterjan sampuan bulasik deterjani vs degistirdiniz mi degistiyse isim soyleyebilir misiniz? Birde dr bana elevit yazdi ben hamile olma ihtimaline karsi omega 3 cinko b12 d vit vs gibi takviyeler aldim.suan elevit omega3 cinko d vit devam ediyorum sizin nasil o durumlar?

Elevitin içeriği hakkında bilginiz var mı?Firma elevitin için de domuz ürünleri kullandığını kabul etmişti.Uyarayim dedim.

Elevitin içeriği hakkında bilginiz var mı?Firma elevitin için de domuz ürünleri kullandığını kabul etmişti.Uyarayim dedim.
Burada arastirirken bugun gordum.bilmiyorm dr a guvenip devam mi etmem lazim.simdi prospektusu okudum sigir inek ve koyun jelatini bulunduu yaziyor domuz yazmamis.

Kızlar selam bişey sorcam ben hamile kalmadan önce tatlı manyagiydim şimdi hiç yiyemiyorum kahvaltıda helva bile yiyemiyorum varsa yoksa taze soğan zeytin manyağı oldum çıktım normalmi kızlar

Kızlar selam bişey sorcam ben hamile kalmadan önce tatlı manyagiydim şimdi hiç yiyemiyorum kahvaltıda helva bile yiyemiyorum varsa yoksa taze soğan zeytin manyağı oldum çıktım normalmi kızlar
Bende hep zeytin yiyorum bulantımı bastırıyo hakkı degilde aysemı cıkacak acaba

12.haftaya kadar sadece folbiol vb bir folik asit kullanmalisiniz.Fazla vitamin bebek ve sizin icin de iyi degil.12 haftadan sonra kan ilacina baslaniyor.Dilerseniz ayrica magnezyum cinko vs.kullanabilirsiniz.Magnezyum kramplara ve agrilara iyi geliyor.Cinko olarak da ayrica kullanmak yerine kalsiyum ilaclarinin icinde cinko olani tercih edebilirsiniz.12.haftadan sonra kan ilacinin yaninda decavit kullanabilirsiniz.İcerigi elevitle ayni ama domuz yagi ihtiva etmiyor.Bunlarin disinda d vitamini saglik ocagindan verilir zaten söylendiği gibi kullanırsınız.İleryen donemlerde balikyagi da kullanabilirsiniz takviye olarak.Tabii sizin karariniz ama doktorunuz da bu sekilde yonlendirecektir.Camasir suyu vb temizleyici maddeleri kullanmamizda fayda var.Deodorant roll on kullanmasaniz iyi olur.Ama sampuan elzem kullanmasaniz olmaz dogal icerikli tercih edin

Mrb tesekkurler.fakat elevit i doktor yazdi.banu ciftci zaten duymussunuzdur belkide kendisini.guvenip dev edicem demek ki gerwkli gordu

Elevit olabılır sorun yok sadece fazla vitamin karaciğer yorar bobrek yorar ileride zaten kullanmanız gerekecek o yuzden soyledım.Yoksa elevıt basıt bır vıtamın ilacı yalnız içinde domuz yagı oldugunu firma kendısı kabul etmıs bu yuzden yerıne aynısı olan decavıt kullanılabılır.
Mrb tesekkurler.fakat elevit i doktor yazdi.banu ciftci zaten duymussunuzdur belkide kendisini.guvenip dev edicem demek ki gerwkli gordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…