• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
güzel haberlerinizi duyunca mutlu oluyorum. hep daha güzel haberler alalım inşallah. bu ara iştahım bi tuhaflaştı. doymuyorum:) aklımdan sürekli yemek isimleri yemekler geçiyor. mide yanmam fazla onu bastırayım diye ufak tefek bişiler yiyordum 1 kilo almışım bile:) sonum iyi değil sanırım.

Benim sat 13 ekim arkadaşlar.Bugün 4+6 yim.Kesenin karından görünmesi için ne zaman gitmeliyim Dr?Pazartesi 5+2 olucam gidip gitmemekte kararsız kaldım:KK64:

ay Allah razı olsun içimi rahatlattın canım kaldı 2 gün 2 gün sonra bende biraz rahatlicam inşallah
Ikı gün sonra baya bi rahatliycaksin canım, bukadar beklemenin , sabrının mükafatını verir inşallah Rabbim..ben inanıyorum. Pazartesi hem kalp atışını hemde bebeğinin nekadar büyüdüğünü göreceksin.. bize de bu güzel müjdeyi vereceksin:KK68::KK68::KK68:

merhaba arkadaşlar nasılsınız bulantılarınız devam mı ben bugün doktoruma sordum bu bulantıyıda içeriğinde sadece zencefil ve b6 vitamini olan bir takviye edici gıda önerdi bu keser dedi inşallah kullanıcam bakalım kesilir inşallah

Ikı gün sonra baya bi rahatliycaksin canım, bukadar beklemenin , sabrının mükafatını verir inşallah Rabbim..ben inanıyorum. Pazartesi hem kalp atışını hemde bebeğinin nekadar büyüdüğünü göreceksin.. bize de bu güzel müjdeyi vereceksin:KK68::KK68::KK68:
İnşallah canım Rabbim hepimize sağlıklı bi süreç nasip etsin sağ salim gelsin melekler :dua::dua::dua:

Back