• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ilk bebegimde lekelenme olarak basladi sonra ara ara kanamalarim oldu. Cok sukur 3 aydan sonra bitti.
Az da olsa rengi kahverengi de olsa doktoruna danış. Onlem olarak hap ya da igne verebilir.
Yerlesme asamadinda da olabiliyor lekelenme ama yine de doktoruna bildir
Progestanı bırakmayı dusunurken böyle olunca geri baslayasım geldı konusacagım doktorumla

Bir de canım sadece hamur işi şeyler çekiyo, bulantım olmasa da ne et ne sebze içim istemiyo. Normal mi bu yoksa kapris mi yapıyorum :)
Bende pek sevmem normalde hamur işi bu ara hep canım istiyor anlamadım valla bir değişti ki isteklerim anlatamam

inşallah ondandır canım valla çok korkuyorum
Canım dün kontrolüm vardı.doktoruma sordum.hala çok keskin kaşık ağrılarım var diye.Normalmis.Bebek büyüdükçe Rahime baskı yapıyor vede Rahim de büyüyor dedi.ondan dolayı gayet normal ağrı olması .bir süre daha ağrıyacak. Endişe etme dedi.
Sende kafana takma camim.hersey olması gerektiği gibi

Ya kizlar folik asit kullanimi hakkindako dusunceleriniz nelerdir ben bi kac yerde iyi olmadgni duydum ama kafam cok karışık ve hangi folik asiti kullaniyorsunuz
Ben folio kullanıyorum canım içinde b12 ve iyot da var . Doktor baktı Folik şirine normal düzeyde kullanmaya devam et dedi. Ben kullanılması gerektiğini düşünüyorum canım, beyinden bir rahatsızlığı onluyor. B vitamini zaten Folik asit ama b vitamini sürekli vücuttan atılan birşey o yüzden günlük Alman gerekiyor.

Insallah canim benim kesemde 5.99 mm bebek gorundugunde beni etiketlermisin
Ende carsamba gidecem ama vajinal bakti tekrar baktirmak istemiyorum kasigim dun hep sanciliydi

Etiketlerim tabii çarşamba günü gidicem ben, çarşamba günü 7+5 olucam kalp atışı duyulur artık inşallah. Haberleşiriz burdan.

Günaydın kızlar
Dün yine aklım çıktı o kadar şiddetli kasık ağrım oldu ki adet sancısı gibi anlatamam kanama lekelenme hiç bişey yok kuru ağrı ama öldüm öldüm dirildim

Canım bu sabah da benim oldu bıçak saplanır gibi kısa kısa ağrılar ama ilginç olan yürürken bildiğin vajinada, sağ tarafta bacak arasında da oldu. Çarşamba olsa da nedir ne değildir öğrensem artık :(

Canım dün kontrolüm vardı.doktoruma sordum.hala çok keskin kaşık ağrılarım var diye.Normalmis.Bebek büyüdükçe Rahime baskı yapıyor vede Rahim de büyüyor dedi.ondan dolayı gayet normal ağrı olması .bir süre daha ağrıyacak. Endişe etme dedi.
Sende kafana takma camim.hersey olması gerektiği gibi
ay Allah razı olsun içimi rahatlattın canım kaldı 2 gün 2 gün sonra bende biraz rahatlicam inşallah

Canım bu sabah da benim oldu bıçak saplanır gibi kısa kısa ağrılar ama ilginç olan yürürken bildiğin vajinada, sağ tarafta bacak arasında da oldu. Çarşamba olsa da nedir ne değildir öğrensem artık :KK43:
çok şiddetli olmadığı sürece gelmene gerek yok demişti ama dün aşırı aşırı şiddetliydi çok şükür bugün yine yok bende pazartesiyi dört gözle bekliyorum canım

İLK SAYFAYA LİSTEMİZİ OLUŞTURMAK İÇİN KALP ATIŞINI DUYAN ANNELERİMİZ BİLGİLERİNİ ÖZEL MESAJ OLARAK BANA GÖNDEREBİLİRLER Mİ

SON ADET TARİHİ
TAHMINI DOĞUM TARIHI
YAŞI
KAÇINCI BEBEĞİ
HANGİ ŞEHİR
KAÇ KİLO İLE HAMILE KALINDI

Back