• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım korkma bence drun ultrason aleti falan da iyi olmayabilir sürekli gittiğin biri mi. İnşallah haftaya kalp atışını duyup rahatlarsın

Amin inşallah canım hayırlısıyla sağlıkla atlatırız bu süreci
Canım aletteyse kaynaklı olabilir birde gerçekten görmesi sıkıntılı. İçini ferah tut.

kızlar 16sına kaldı 4 bel sırt bacak ağrım var, kasık ağrım hiç yok.. bir de karnım şiş bayaa.. sizlerde benzer belirtiler oldu mu?
ne zaman yapmalı testi ... ya da hiç beklemeden kan mı versem :)
göğüslerim de şiş, solda sızım var..
Bencr sen artik bi test yaptir canim

Yok canim ikidir gittigim doktor ilkinde doktor vardi simdi asistani vardi devlet hast ultrason cihazlari iste
Canım korkma bence drun ultrason aleti falan da iyi olmayabilir sürekli gittiğin biri mi. İnşallah haftaya kalp atışını duyup rahatlarsın

Amin inşallah canım hayırlısıyla sağlıkla atlatırız bu süreci

merhaba kızlar ben 30 ekim de kan verdim 1 kasımda sonuc 15000 çıktı ama son adet tarihim 25 eylül 6 haftalık dıyor internete suan 8 haftalık filan dimi ilk tecrubem bilgi verir misiniz aklım çok karıstı 2 gun sonra doktor randuwum var ama kafama takıldı:anneadayı::KK200:

merhaba kızlar ben 30 ekim de kan verdim 1 kasımda sonuc 15000 çıktı ama son adet tarihim 25 eylül 6 haftalık dıyor internete suan 8 haftalık filan dimi ilk tecrubem bilgi verir misiniz aklım çok karıstı 2 gun sonra doktor randuwum var ama kafama takıldı:anneadayı::KK200:
Canım sen sat a göre 6+6 haftalık hamilesin.Yarin 7 haftan dolmuş olacak yani.8 haftalık değil.

Am
Tövbe yarabbim ya insan bi bilgi verir yani saçmalık resmen boşver iyiki gitmişsin bak en azından için rahatladı inşallah sağlıkla haftayada keseyi görürsün canım
Amin canım inşallah. Doktora da sinir oldum siz isteseniz kan tam kaç öğrenelim dedim. Artmış işte haftaya gel diyor. Allah korusun bi sıkıntı var mı yok mu diye bakması gerekmez mi. Zaten şok oldum hastaları üçer beşer içeri aliyor

Değer 1000,0 cikmis. Ben de diyorum ki nasıl bir zamanda kan vermişsem böyle tam rakam cikti. Belki de değerim 3000 ama ben bilmiyorum.
Büyük ihtimalle öyle.Dert etmeyin acilde kiler saçmalıyor bazen.Bana adetin 10 gün geçmemiş diye kan testi yapmadı acilde ki Dr. O zaman niye kan testi yaptırayım ultrasona girerim direkt di mi gel de anlat.

Merhaba canım :) ben 4+4 üm şu an senden 2 gün geriden geliyorum. Bana haftaya çarşamba gel dedi.
Bende merakından öluyorum 4+1 de bçg yaptırdım 238 çıktı. Doktora gitmeyince kimseye de soyleyemedim 7 haftanın dolmasını bekleyecektim gitmek için 1 hafta sonra bende gidiyim insallah teşekkürler cevabınız için

Back