2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
bende bugün dr a gidenlerdenim. 7+6 yani 8 haftalık dedi kalp atışı 167 çıktı...167 kalp atışı neydi kuz mıydı erkek miydi? dr görüntüyü büyütünce kol hareketlerini bile gördük crl dedikleri baş popo uzunluğu 1.5 cm çıktı haftayla uyumlu dedi.... herşey yolunda bir daha 23 temmuzda 11. Hafta görüşürüz dedi

Canım m endişelenme prulıton vurulunca hemen kesiliyor... ben sonra dr a gidince biliyorsun eylül tüp bebek grubundaydım 2 tane başarısız tüp bebeğim olduğu... onlar önc sinde kalp atışı duymadığım normal yoldan bir düşüğüm olduğu ve yaşımda 37 olduğu için bana crinole jel ve clexane kan sulandırıcı iğneyi verdi tedbir amaçlı o sebepten sende tedirgin olma Allahın izniyle bebeklerimiz bizimle... tabiki en ufak şeyde dr u ara... bu kadar uğraş sonunda telaşlanmam gayet normal aslına bakarsan
Evet canım en ufacık şeyde korkuyorsunuz Kolay gebelık olmadığı için ayni hastanedeydık senınle rabbim inş saglıkla kucaklamamızı nasıp eder hepımızın

bende bugün dr a gidenlerdenim. 7+6 yani 8 haftalık dedi kalp atışı 167 çıktı...167 kalp atışı neydi kuz mıydı erkek miydi? dr görüntüyü büyütünce kol hareketlerini bile gördük crl dedikleri baş popo uzunluğu 1.5 cm çıktı haftayla uyumlu dedi.... herşey yolunda bir daha 23 temmuzda 11. Hafta görüşürüz dedi
Masallah canım prenses dıyesım geldı :) darısı basımıza inş

Herkese selam. Bugün kontrole gittik 8+4 kanama alanımız 4 te 1 oranda azalmış şükür. Kalp atısını sordum 160 dedi 150 üstüne erkek dıyolar dedim evt duydum ama yanlış bilgi dakika da farklı atabilir anlık değişir dedi:)

Herkese selam. Bugün kontrole gittik 8+4 kanama alanımız 4 te 1 oranda azalmış şükür. Kalp atısını sordum 160 dedi 150 üstüne erkek dıyolar dedim evt duydum ama yanlış bilgi dakika da farklı atabilir anlık değişir dedi:)
Masallah kuzuna canım benım oğlumda kactı hiç hatırlamıyorum

Hadi hayırlı olsun canım... alttan bakmasına hiç takılma benim hep alttan baktılar 12 haftaya kadar alttan bakıyorlar... öyle daha net gözüküyormuş...
Evet canım bide idrara sıkışık olmayınca üstten olmadı bende herşeyi kafaya takıyorum işte ama duyduk ya çok şükür bişey daha takıldı 116 attı kalbi az geldi ama 6+4 de bu değerler çıkıyo genelde inşallah iyidir doktor herşey yolunda dedi zaten

Evet canım bide idrara sıkışık olmayınca üstten olmadı bende herşeyi kafaya takıyorum işte ama duyduk ya çok şükür bişey daha takıldı 116 attı kalbi az geldi ama 6+4 de bu değerler çıkıyo genelde inşallah iyidir doktor herşey yolunda dedi zaten
10. Haftada gidicem idrara sıkışık olmak gerekirmi dr birşey demedi ama bende göbek te var görünür mu acaba :110:

X