- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.211
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #5.021
Amin inşallahHayırlı olsun canım darısı bekleyenlerin başına
kızlar çin takvimine bakanlar sat tarihinde 14-18 gğün ekleyerek bakıyorsunuz değilmi öyle bakılıyormuş ben ilk baktıgımda kız çıkmıştı suan bakıyorum erkek çıkıyor
çin takvimi otomatik hesaplamada hamile kaldıgınız ay şeklinde soruyor alttada açıklamaları var son adet tarihinize 14-18 gün ilave ederek hamile kaldıgınız ayı bulabilirsiniz diyor 21 mayıs benim sat 11 gün bile koysam hazirana denk geliyor hamile kaldıgım ay haziran da erkek çıkıyorAA neden? Direkt son adet tarihi diyor ama testte?
Çok iyi yapmışsın giderek hayırlı olsun bende bugün gittim bende 7+6 yani 8 haftalık dedi kalp atışı 167 çıktı... dr görüntüyü büyütünce kol hareketlerini bile gördük crl dedikleri baş popo uzunluğu 1.5 cm çıktı haftayla uyumlu dedi....Canlarr geldim hastaneden 8 haftalik dedi. Devlet hastanesi diyemi bilmem ama ses bozukmus cok az geliyodu onuda anca doktor duydu. Dedim aman siz duyunda yeterli yeterki olsun. 120_160 arasi dedi. Hemen 2. Tarama testi tarihide verdiler 1 ay sonraya. Resmin kenarlarinda yazanlar ne ifade ediyo.bilen varmiEki Görüntüle 2164145
çin takvimi otomatik hesaplamada hamile kaldıgınız ay şeklinde soruyor alttada açıklamaları var son adet tarihinize 14-18 gün ilave ederek hamile kaldıgınız ayı bulabilirsiniz diyor 21 mayıs benim sat 11 gün bile koysam hazirana denk geliyor hamile kaldıgım ay haziran da erkek çıkıyor
Rutin tahlil yapıldı galiba kalsiyuma bakılmadı ama gebelik öncesinde de su an da da fazlasıyla yoğurt ve ayran tüketiyorum mide bulantima çok iyi geliyor tatlılardansa o yüzden galibaCanım nette özgür şefin tarifi, bulamazsan yazarım yine sana ben, big mac olmasa da insanı hevesini alıyor
Ya ben aşermenin vucüttaki eksikliklerle alakalı olduğunu düşünüyorum, kalsiyum değerlerinize baktırdınız mı? Belki ondan bu peynir istemeleriniz.
Evet oyley bakılıyormuskızlar çin takvimine bakanlar sat tarihinde 14-18 gğün ekleyerek bakıyorsunuz değilmi öyle bakılıyormuş ben ilk baktıgımda kız çıkmıştı suan bakıyorum erkek çıkıyor
Canım m endişelenme prulıton vurulunca hemen kesiliyor... ben sonra dr a gidince biliyorsun eylül tüp bebek grubundaydım 2 tane başarısız tüp bebeğim olduğu... onlar önc sinde kalp atışı duymadığım normal yoldan bir düşüğüm olduğu ve yaşımda 37 olduğu için bana crinole jel ve clexane kan sulandırıcı iğneyi verdi tedbir amaçlı o sebepten sende tedirgin olma Allahın izniyle bebeklerimiz bizimle... tabiki en ufak şeyde dr u ara... bu kadar uğraş sonunda telaşlanmam gayet normal aslına bakarsanDr aradım normal dedı pruloton depot vurdur dedi cuma kontrol var inş bi sorun yoktur
Rutin tahlil yapıldı galiba kalsiyuma bakılmadı ama gebelik öncesinde de su an da da fazlasıyla yoğurt ve ayran tüketiyorum mide bulantima çok iyi geliyor tatlılardansa o yüzden galiba
yaaaaa harika çok sevindim darısı başıma <3Merak etm canımmm m bende de hiç belirti yok ama bugün doktora gittik 8 haftalık ve herşey yolunda kalp atışı iyi hatta bebek kıpırdanmaya başlamış...
bitter çikolata yedim geçti şekerim mi düştü ne oldu bilmiyorum. ilaç almamaya çalışıyorum eğer tekrar ağrırısa dediğin gibi yapıcam :)Yok canım, bugün gittik eski doktoruma gittim daha erken dedi 11 gün sonra gelin diye randevu verdi ama vajinal bakmadı, ilk doktorum vajinal bakıp bugünden için görürüz demişti ama ona yeniden gitmedim, kızımda da 7-8 haftalıkken duymuştuk zaten. Bilemedim yeniden ilk doktora gidip kalp atışı için muayene olsam mı diye ama bulantı ve belirtiler, yolk sac, sağlıklı kese görünümü vs olunca acele etmeyim dedim.
Ah canım, geçmiş olsun, dayanılamayacak gibiyse parol, yok ilaç almayım dersen de başını eskiler gibi sıkıca bağla, bi de bol bol oksijen, azıcık yürüyüşe çık istersen, iyi gelecektir.
Big mac mineyse ki evde sağlıklı ama tadı benzer hamburger yapmayı öğrendim, en kısa sürede yapıp yiyelim bari
bitter çikolata yedim geçti şekerim mi düştü ne oldu bilmiyorum. ilaç almamaya çalışıyorum eğer tekrar ağrırısa dediğin gibi yapıcam :)
ama facede grupta sordum diyorlar ki o da zararlı en iyisi crystal body deodorantmış. sadeece tuzdan mı ne yapılıyormuş.Ay bende öyle yapayım bide yazdayız Rolon çok önemli
Ohh ne guzel cnm ben okdr iyi goremedm devlette. Iyi degildi. Asil cunartesi kendi doktprumda herseyi gorurjm artik. Cok sukur en azindan kalp atisi olunca icim rahatladjÇok iyi yapmışsın giderek hayırlı olsun bende bugün gittim bende 7+6 yani 8 haftalık dedi kalp atışı 167 çıktı... dr görüntüyü büyütünce kol hareketlerini bile gördük crl dedikleri baş popo uzunluğu 1.5 cm çıktı haftayla uyumlu dedi....
Oje değil ama roll on kullanıyorum ben yves rocher diye bi marka varya ondan kullanıyorum tamamen bitkisel ürünleri...acil sorum var hamilelikte roll on ve oje kullanan var mı internette zararlı yazıyor ama ben haftalardır kullanıyordum
aynen buldum bende o markayı araştırırken. nişantaşında bulabilirmişim sanırım. yoksa mağazalarda bulunabilir mi?Oje değil ama roll on kullanıyorum ben yves rocher diye bi marka varya ondan kullanıyorum tamamen bitkisel ürünleri...
Hayırlı olsun canım mmmSelam kızlar ben şimdi doktordan çıktım çok şükür iyi kocaman olmuş teyzeleri maşallah :)nekadar çabuk büyüyorlar.allahım sağlık versin hepimizin yavrularına.bi sonraki kontrol 4hafta sonra hayırlısı
Ay zararlı ama ye gitsin hahahahben de zeytin yemiştim deli gibi
ayh kelle paça hayatta çekmez canımafiyet olsun..ben şuan resmen big mac aşeriyorum..gözümün önünde canlanıyo
peyniirr hep aklımda peynir