2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
AA neden? Direkt son adet tarihi diyor ama testte?
çin takvimi otomatik hesaplamada hamile kaldıgınız ay şeklinde soruyor alttada açıklamaları var son adet tarihinize 14-18 gün ilave ederek hamile kaldıgınız ayı bulabilirsiniz diyor 21 mayıs benim sat 11 gün bile koysam hazirana denk geliyor hamile kaldıgım ay haziran da erkek çıkıyor

Çok iyi yapmışsın giderek hayırlı olsun bende bugün gittim bende 7+6 yani 8 haftalık dedi kalp atışı 167 çıktı... dr görüntüyü büyütünce kol hareketlerini bile gördük crl dedikleri baş popo uzunluğu 1.5 cm çıktı haftayla uyumlu dedi....

Ya o iş çok karışık çıkıyor bende de, Haziran doğumluyum tam da yumurtlama dönemleri Doğum günüme denk geliyor, annenin yaşı önemli ya, tam riskli yerde benim Çin takvimi, sağlıklı olsun artık ne diyelim.

Rutin tahlil yapıldı galiba kalsiyuma bakılmadı ama gebelik öncesinde de su an da da fazlasıyla yoğurt ve ayran tüketiyorum mide bulantima çok iyi geliyor tatlılardansa o yüzden galiba

Dr aradım normal dedı pruloton depot vurdur dedi cuma kontrol var inş bi sorun yoktur
Canım m endişelenme prulıton vurulunca hemen kesiliyor... ben sonra dr a gidince biliyorsun eylül tüp bebek grubundaydım 2 tane başarısız tüp bebeğim olduğu... onlar önc sinde kalp atışı duymadığım normal yoldan bir düşüğüm olduğu ve yaşımda 37 olduğu için bana crinole jel ve clexane kan sulandırıcı iğneyi verdi tedbir amaçlı o sebepten sende tedirgin olma Allahın izniyle bebeklerimiz bizimle... tabiki en ufak şeyde dr u ara... bu kadar uğraş sonunda telaşlanmam gayet normal aslına bakarsan

bitter çikolata yedim geçti şekerim mi düştü ne oldu bilmiyorum. ilaç almamaya çalışıyorum eğer tekrar ağrırısa dediğin gibi yapıcam :)

Ohh ne guzel cnm ben okdr iyi goremedm devlette. Iyi degildi. Asil cunartesi kendi doktprumda herseyi gorurjm artik. Cok sukur en azindan kalp atisi olunca icim rahatladj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…