- 3 Haziran 2018
- 618
- 703
- 36
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #5.001
Domates salatalik acayip sekilde tuzlayip her ogun ara ogun mutlaka yerim Allahtan mevsimi♥kızlar aşerdiniz mi hiç?ya da canınız çok fazla bişi çekti mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Domates salatalik acayip sekilde tuzlayip her ogun ara ogun mutlaka yerim Allahtan mevsimi♥kızlar aşerdiniz mi hiç?ya da canınız çok fazla bişi çekti mi?
Maşallah canim♥Evet canım bence kalça büyük ipucu ama tabi bellide olmuyo hele ikinci gebelikte öyle diyorlar yani aynı belirti olup farklı olan oluyormus farklı olup aynı olan oluyormus değişirmiş..bide ben kızıma hamileyken bütün erkek çocukları bana yapışırdı ama nasıl anlatamam yolda bile..kızım gerçekten çok güzel oldu masallah
Aynen bb zaten gec yumrtladm onu bliom ovu testnden dolayı insallah gzl haberler aliriz Allah saglikla hepimizin kucagina almasni nasip etsn insallah aminnnnInşallah canım hiç stres yapma. Milimlik ölçümler bunlar günden güne değişiyor. Döllenme zamanı da hepimizde farklı o yüzden sıkıntı olmaz umarım
Insallah saglicakla kavusuruz. Şu tekme yeme zamanımızı iple çekiyorum Allahtan bir aksilik olmazsaAynen bb zaten gec yumrtladm onu bliom ovu testnden dolayı insallah gzl haberler aliriz Allah saglikla hepimizin kucagina almasni nasip etsn insallah aminnnn
Ahh ya bn insallah ilk olck bnm ilki dusukle snuclandi insallah bnda o hisleri yasmaak nasip olur. Hepimize tabi nasip olsnInsallah saglicakla kavusuruz. Şu tekme yeme zamanımızı iple çekiyorum Allahtan bir aksilik olmazsa
Ay bende öyle yapayım bide yazdayız Rolon çok önemliya sorma bende de öyleydi. oje kesinlikle zararlıymış. ve kullandığımız roll onlar zararlı. ama güvenilir bir marka buldum Nivea Roll-On Pure & Naturel Jasmine bunu alcam.
Canım tuz bize zararlı yemesen iyi olur ödem yapıyorDomates salatalik acayip sekilde tuzlayip her ogun ara ogun mutlaka yerim Allahtan mevsimi♥
Merak etm canımmm m bende de hiç belirti yok ama bugün doktora gittik 8 haftalık ve herşey yolunda kalp atışı iyi hatta bebek kıpırdanmaya başlamış...selamlar. bende hala belirti yok. artık ne düşüneceğimi bilemiyorum. şanslı bir hamile miyim yoksa bu kötü bir şey mi zerre bilmiyorum. neyse cuma günü ultrason ve kalp atışı var. umarım duyabilirim.
Inşallah olacak hayirlisiyla gönlünü ferah tutAhh ya bn insallah ilk olck bnm ilki dusukle snuclandi insallah bnda o hisleri yasmaak nasip olur. Hepimize tabi nasip olsn
Kalp atisini duymusmuydun cnm
başım ağrıyoooooooor! sen nasılsın?
kelle paça hayatta çekmez canımafiyet olsun..ben şuan resmen big mac aşeriyorum..gözümün önünde canlanıyo
Canım uygulamanın adı ne?Kızlar belki sizde biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için atmak istedim. Şöyle bir uyguluma kullanıyorum hergün bebekte ve sizde olan değişimleri gösteriyo benim çok hoşuma gidiyo
Tarifini versen yemek yiyecek hale gelirsek yaparız belki ayyy cook açim yaa ama midem bulanıyorYok canım, bugün gittik eski doktoruma gittim daha erken dedi 11 gün sonra gelin diye randevu verdi ama vajinal bakmadı, ilk doktorum vajinal bakıp bugünden için görürüz demişti ama ona yeniden gitmedim, kızımda da 7-8 haftalıkken duymuştuk zaten. Bilemedim yeniden ilk doktora gidip kalp atışı için muayene olsam mı diye ama bulantı ve belirtiler, yolk sac, sağlıklı kese görünümü vs olunca acele etmeyim dedim.
Ah canım, geçmiş olsun, dayanılamayacak gibiyse parol, yok ilaç almayım dersen de başını eskiler gibi sıkıca bağla, bi de bol bol oksijen, azıcık yürüyüşe çık istersen, iyi gelecektir.
Big mac mi neyse ki evde sağlıklı ama tadı benzer hamburger yapmayı öğrendim, en kısa sürede yapıp yiyelim bari
peyniirr hep aklımda peynirAy söylesem ister mi Canınız acaba..normalde yemem aslında öyle ama canım çok kötü kelle paça çorbası cekiyo bide peynir sürekli yesem doymam ikisinide..kızında da dondurma meyveydi sanırım her hamilelikte bişeylere düsüyo insan
Hayırlı olsun canım darısı bekleyenlerin başınaKızlar kalp atışı mız duyuldu. Ama erken diye doktor bana duyurmadı. Yüksek ısı ilk zamanlarda bebeğe zararlı dedi
Oyle cnm inşallah azaltacaCanım tuz bize zararlı yemesen iyi olur ödem yapıyor
Hadi hayırlı olsun canım... alttan bakmasına hiç takılma benim hep alttan baktılar 12 haftaya kadar alttan bakıyorlar... öyle daha net gözüküyormuş...Arkadaşlar kalp atışlarımızı duyduk çok şükür tam olarak 6+4dedi alltan baktı üstten duyulmadı bu canımı sıktı biraz ama o kadar duyuldu ya allaha şükür
Tarifini versen yemek yiyecek hale gelirsek yaparız belki ayyy cook açim yaa ama midem bulanıyor
peyniirr hep aklımda peynir
Canım bende çok arastırdım. Bi zararı yokmus alttan muayene nin Allaha emanetlerHadi hayırlı olsun canım... alttan bakmasına hiç takılma benim hep alttan baktılar 12 haftaya kadar alttan bakıyorlar... öyle daha net gözüküyormuş...