2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Maşallah canim♥

Inşallah canım hiç stres yapma. Milimlik ölçümler bunlar günden güne değişiyor. Döllenme zamanı da hepimizde farklı o yüzden sıkıntı olmaz umarım
Aynen bb zaten gec yumrtladm onu bliom ovu testnden dolayı insallah gzl haberler aliriz Allah saglikla hepimizin kucagina almasni nasip etsn insallah aminnnn

selamlar. bende hala belirti yok. artık ne düşüneceğimi bilemiyorum. şanslı bir hamile miyim yoksa bu kötü bir şey mi zerre bilmiyorum. neyse cuma günü ultrason ve kalp atışı var. umarım duyabilirim.
Merak etm canımmm m bende de hiç belirti yok ama bugün doktora gittik 8 haftalık ve herşey yolunda kalp atışı iyi hatta bebek kıpırdanmaya başlamış...

Kalp atisini duymusmuydun cnm

Yok canım, bugün gittik eski doktoruma gittim daha erken dedi 11 gün sonra gelin diye randevu verdi ama vajinal bakmadı, ilk doktorum vajinal bakıp bugünden için görürüz demişti ama ona yeniden gitmedim, kızımda da 7-8 haftalıkken duymuştuk zaten. Bilemedim yeniden ilk doktora gidip kalp atışı için muayene olsam mı diye ama bulantı ve belirtiler, yolk sac, sağlıklı kese görünümü vs olunca acele etmeyim dedim.

başım ağrıyoooooooor! sen nasılsın?

Ah canım, geçmiş olsun, dayanılamayacak gibiyse parol, yok ilaç almayım dersen de başını eskiler gibi sıkıca bağla, bi de bol bol oksijen, azıcık yürüyüşe çık istersen, iyi gelecektir.

kelle paça hayatta çekmez canımafiyet olsun..ben şuan resmen big mac aşeriyorum..gözümün önünde canlanıyo

Big mac mi neyse ki evde sağlıklı ama tadı benzer hamburger yapmayı öğrendim, en kısa sürede yapıp yiyelim bari

Prima bella diye bulanti bilekliği var kizlar araştıran varmi iyi geliyormu acaba 1 haftadir cok kotuyum daha 6. haftadayım(( İlk oglumda 14 haftadan sonra baya rahatlamıştım bunda cok ağır geldi (

Tarifini versen yemek yiyecek hale gelirsek yaparız belki ayyy cook açim yaa ama midem bulanıyor

Arkadaşlar kalp atışlarımızı duyduk çok şükür tam olarak 6+4dedi alltan baktı üstten duyulmadı bu canımı sıktı biraz ama o kadar duyuldu ya allaha şükür
Hadi hayırlı olsun canım... alttan bakmasına hiç takılma benim hep alttan baktılar 12 haftaya kadar alttan bakıyorlar... öyle daha net gözüküyormuş...

Tarifini versen yemek yiyecek hale gelirsek yaparız belki ayyy cook açim yaa ama midem bulanıyor

Canım nette özgür şefin tarifi, bulamazsan yazarım yine sana ben, big mac olmasa da insanı hevesini alıyor

peyniirr hep aklımda peynir

Ya ben aşermenin vucüttaki eksikliklerle alakalı olduğunu düşünüyorum, kalsiyum değerlerinize baktırdınız mı? Belki ondan bu peynir istemeleriniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…