- 28 Ocak 2013
- 1.213
- 975
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.981
başım ağrıyoooooooor! sen nasılsın?selam kızlar, herkesler iyi mi
Evet canım bence kalça büyük ipucu ama tabi bellide olmuyo hele ikinci gebelikte öyle diyorlar yani aynı belirti olup farklı olan oluyormus farklı olup aynı olan oluyormus değişirmiş..bide ben kızıma hamileyken bütün erkek çocukları bana yapışırdı ama nasıl anlatamam yolda bile..kızım gerçekten çok güzel oldu masallahKizlarda kalca ve gogusler buyuor dimi cnm benim de oyle simdi ve hala biyere carpayim içim gidiyor bi turlu acisi gitmiyo
hayır henüz bilinen "aşerme" durumu bende olmadı. sadece belirli zamanlarda daha çok yemek istediklerim oldu. mesela sebzeci biri asla değilim ama kaç gündür fasulye yoğurt yiyorum canım zerre et istemiyor. tabii dün kendimi zorladım ve somon yedim.kızlar aşerdiniz mi hiç?ya da canınız çok fazla bişi çekti mi?
Ay söylesem ister mi Canınız acaba..normalde yemem aslında öyle ama canım çok kötü kelle paça çorbası cekiyo bide peynir sürekli yesem doymam ikisinide..kızında da dondurma meyveydi sanırım her hamilelikte bişeylere düsüyo insankızlar aşerdiniz mi hiç?ya da canınız çok fazla bişi çekti mi?
hayır henüz bilinen "aşerme" durumu bende olmadı. sadece belirli zamanlarda daha çok yemek istediklerim oldu. mesela sebzeci biri asla değilim ama kaç gündür fasulye yoğurt yiyorum canım zerre et istemiyor. tabii dün kendimi zorladım ve somon yedim.
Ay söylesem ister mi Canınız acaba..normalde yemem aslında öyle ama canım çok kötü kelle paça çorbası cekiyo bide peynir sürekli yesem doymam ikisinide..kızında da dondurma meyveydi sanırım her hamilelikte bişeylere düsüyo insan
Canım hiç bi şey çekmiyor, iştahım kapalı. Açım ama yemek yemek içimden gelmiyor. Tatlı görmeye tahammülüm yok.kızlar aşerdiniz mi hiç?ya da canınız çok fazla bişi çekti mi?
yaaaa bana big mac deme!! 2 hafta önce mc donaldsta quarter pounder yedim yarım bardak sulandırılmış kola içtim. yaşadığım pişmanlığı anlatamam. aman diyimben de zeytin yemiştim deli gibi
ayh kelle paça hayatta çekmez canımafiyet olsun..ben şuan resmen big mac aşeriyorum..gözümün önünde canlanıyo
ya zararlı evet ama napimmmmm..halbuki akşama yemek yoğurtlu yarma çorbası ve semizotu var..ne kadar da mantıklı bi menü..ama gönül ferman dinlemiyoyaaaa bana big mac deme!! 2 hafta önce mc donaldsta quarter pounder yedim yarım bardak sulandırılmış kola içtim. yaşadığım pişmanlığı anlatamam. aman diyimçok güzel ama aşırı zararlı.
cnm selam kese boyum 4.49 demissn bnmde 5 cikti dr bu konu hakkinda birsey soledmi sana ? Ne zaman cagrdi kalp atisi icinGs 4.59 mm yaziyor yolk sac ne bilmiyorum inan kidoktorum bayan ikinci gidişimde hatirlamicaktir bile dimi ilki de gececek artık.
Bi program var orda günlük bebekteki gelişmeleri yazıyor ben her gün okuyorum takip ediyorum sürekli gününü unutmuyorum bulanti kusmasi halsizligi derken bunlar da etkiliyor insaniben ilkinde cok heycanliydim. farkliydi su an kac gunluk oldgmu bile unutmustm kontrol ettim :) bu arada evet esimden dolayi burdayim. o da aslen adanali ( sukur :))
Kalp atışı için 10 temmuz dedi ama ben 5 inde gideceğim. Herşey haftaya uyumlu dedi. Problem yokmuscnm selam kese boyum 4.49 demissn bnmde 5 cikti dr bu konu hakkinda birsey soledmi sana ? Ne zaman cagrdi kalp atisi icin
çok geçmiş olsun . Az daha sabır inşallah 3. ayda bitecek. Kadın doğumcu bulmak zor. Özelde öle hemen gidemiosun randevusuz almıyorlar pek takipli değilsen. Ama devlet hastanesinde acilde mutlaka oluyor diye biliyorum.
Bana da keseye gore 4, 4,5 goruluyor dedi bnide 6sinda cagrmisti ama bilemiorm biraz supheli knstu sanki oyuzdn dr umu deistm 10unda gtcm bnde insallah snden gzl hber gelrde bnde umitlenrmKalp atışı için 10 temmuz dedi ama ben 5 inde gideceğim. Herşey haftaya uyumlu dedi. Problem yokmus
solante pregna kullanıyorum canım hamileler için doktorum önerdi normal zamanda da özellikle yüzüne kullan dediKizlar gunes kremi kullanan varmi doktor deniz serbest demisti ben artik haftaya yazliga gidicem ama gunes kremi farklimi bizim icin
kızlar aşerdiniz mi hiç?ya da canınız çok fazla bişi çekti mi?[/QUOT
Mandalina çekmişti benim ccanım
Inşallah canım hiç stres yapma. Milimlik ölçümler bunlar günden güne değişiyor. Döllenme zamanı da hepimizde farklı o yüzden sıkıntı olmaz umarımBana da keseye gore 4, 4,5 goruluyor dedi bnide 6sinda cagrmisti ama bilemiorm biraz supheli knstu sanki oyuzdn dr umu deistm 10unda gtcm bnde insallah snden gzl hber gelrde bnde umitlenrm