2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kizlarda kalca ve gogusler buyuor dimi cnm benim de oyle simdi ve hala biyere carpayim içim gidiyor bi turlu acisi gitmiyo
Evet canım bence kalça büyük ipucu ama tabi bellide olmuyo hele ikinci gebelikte öyle diyorlar yani aynı belirti olup farklı olan oluyormus farklı olup aynı olan oluyormus değişirmiş..bide ben kızıma hamileyken bütün erkek çocukları bana yapışırdı ama nasıl anlatamam yolda bile..kızım gerçekten çok güzel oldu masallah

kızlar aşerdiniz mi hiç?ya da canınız çok fazla bişi çekti mi?
hayır henüz bilinen "aşerme" durumu bende olmadı. sadece belirli zamanlarda daha çok yemek istediklerim oldu. mesela sebzeci biri asla değilim ama kaç gündür fasulye yoğurt yiyorum canım zerre et istemiyor. tabii dün kendimi zorladım ve somon yedim.

kızlar aşerdiniz mi hiç?ya da canınız çok fazla bişi çekti mi?
Ay söylesem ister mi Canınız acaba..normalde yemem aslında öyle ama canım çok kötü kelle paça çorbası cekiyo bide peynir sürekli yesem doymam ikisinide..kızında da dondurma meyveydi sanırım her hamilelikte bişeylere düsüyo insan

ben de zeytin yemiştim deli gibi

ayh kelle paça hayatta çekmez canımafiyet olsun..ben şuan resmen big mac aşeriyorum..gözümün önünde canlanıyo

ben de zeytin yemiştim deli gibi

ayh kelle paça hayatta çekmez canımafiyet olsun..ben şuan resmen big mac aşeriyorum..gözümün önünde canlanıyo
yaaaa bana big mac deme!! 2 hafta önce mc donaldsta quarter pounder yedim yarım bardak sulandırılmış kola içtim. yaşadığım pişmanlığı anlatamam. aman diyim çok güzel ama aşırı zararlı.

yaaaa bana big mac deme!! 2 hafta önce mc donaldsta quarter pounder yedim yarım bardak sulandırılmış kola içtim. yaşadığım pişmanlığı anlatamam. aman diyim çok güzel ama aşırı zararlı.
ya zararlı evet ama napimmmmm..halbuki akşama yemek yoğurtlu yarma çorbası ve semizotu var..ne kadar da mantıklı bi menü..ama gönül ferman dinlemiyo

Merhaba arkadaşlar. Ben de cinsiyeti çok merak eden bir kız bir erkek annesi olarak üzülerek söylüyorum ki bu belirtiler yanıltıcı olabiliyor. Ben şuan ne olacağını hiç bilmiyorum. Bir gün kiz bir gün erkek hissediyorum. Misal oğlumda canım erik istiyordu çin takvimi kiz diyordu ama erkek oldu. Hamileliğinin sonlarına doğru çok tatlı yedim ve tek tutan belirti gece bulantılarıydı. Ikıncı hamileligim baktım aynı ilki gibi tatlı da istiyorum bu da erkek dedim kiz oldu. Şimdi Tüm testler erkek diyor ben inadına kiz hissediyorum. Yani yüzde 50 çıkan japon testi varya o doğru istegöğüs hassasiyetini ise hic yaşamadım dip not. Birde kızımda lekelenmem coktu

ben ilkinde cok heycanliydim. farkliydi su an kac gunluk oldgmu bile unutmustm kontrol ettim :) bu arada evet esimden dolayi burdayim. o da aslen adanali ( sukur :))
Bi program var orda günlük bebekteki gelişmeleri yazıyor ben her gün okuyorum takip ediyorum sürekli gününü unutmuyorum bulanti kusmasi halsizligi derken bunlar da etkiliyor insani

Biri takipli olduğum özel hastaneydi sadece suyu gelenlere bakıyormuş.. diğeri devletti ama sezeryana girmiş 3 saat sonra bakarmış deyince 3 yaşında oğlum da vardı gece 12 idi mecbur geri dondum

Merhaba kizlar, kalp atislarini gorenler duyanlar olmus hepinizin gozu aydin. Darisi bana ve henuz duymayan diger hamilelere insaallah.

Gunes kremi konusunda bildigim kadariyla 30 uzeri faktorlu kullanmak zararli arkadaslar. Cunku faktoru arttikca icindeki kimyasal orani da artiyor. Mineral filtreli gunes kremi secebilirsiniz. Ben ilk hamileligimde solante pregna kullanmistim. Bunda kizimin mineralli dogal gunes kremini kullaniyorum. Trukid marka. Denizde kullanmak icin pek pratik degil ama. Yogun bir krem tum vucuda surmesi zor. Mineral filtreli oldugu icin de hafif beyaz birakiyor tabi. Eger dogal birsey bulabilirsem deniz icin sprey tarzi bir gunes koruyucu almayi dusunuyorum.

Kalp atışı için 10 temmuz dedi ama ben 5 inde gideceğim. Herşey haftaya uyumlu dedi. Problem yokmus
Bana da keseye gore 4, 4,5 goruluyor dedi bnide 6sinda cagrmisti ama bilemiorm biraz supheli knstu sanki oyuzdn dr umu deistm 10unda gtcm bnde insallah snden gzl hber gelrde bnde umitlenrm

Bana da keseye gore 4, 4,5 goruluyor dedi bnide 6sinda cagrmisti ama bilemiorm biraz supheli knstu sanki oyuzdn dr umu deistm 10unda gtcm bnde insallah snden gzl hber gelrde bnde umitlenrm
Inşallah canım hiç stres yapma. Milimlik ölçümler bunlar günden güne değişiyor. Döllenme zamanı da hepimizde farklı o yüzden sıkıntı olmaz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…