- 27 Aralık 2016
- 4.638
- 6.156
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.941
Uzan dinlen canm.o iğneler ise yarar merak etme içini ferah tutGünde 3 kere alıyorum ağızdan tüp bebek benım o yüzden çok korkuyorum pruloton vurdurdum bide şimdi Allahım inş korur yavrumu
Benimde aynı çok az kasık agrısı yerlesıyomu acaba Bebişde gozukmedıya koyu kahveEvet canım adet gibi ağrım oldu o gün ama beni kıvrandırmadı böyle tatlı tatlı ısırdı, yattım sürekli. Korktum, koştur koştur doktora gittim. Bu zamanlarda çok normal, eğer şiddetli ağrı ve rengi kırmızı değilse korkma dedi.
İnş canım rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasıp Etsın inş hepımızeUzan dinlen canm.o iğneler ise yarar merak etme içini ferah tut
Korkma gülüm içini ferah tut iyi düşün iyi olsun kırmızı ve yoğun olmadıkça korkma ilaç da kullaniyormussun zatenGünde 3 kere alıyorum ağızdan tüp bebek benım o yüzden çok korkuyorum pruloton vurdurdum bide şimdi Allahım inş korur yavrumu
Rabbim korusun kuzucuklarımızı inşKorkma gülüm içini ferah tut iyi düşün iyi olsun kırmızı ve yoğun olmadıkça korkma ilaç da kullaniyormussun zaten
Amiinn inşallah hepimizin yawrusunu korusun Rabbim ve isteyen herkese de nasip etsinRabbim korusun kuzucuklarımızı inş
yerleşiyodur canım merak etme. Normal hayatını etkileyecek kadar ağrın yoksa yat dinlen, kendini sakın. Stres yapma.Benimde aynı çok az kasık agrısı yerlesıyomu acaba Bebişde gozukmedıya koyu kahve
Ayaklarımı diktim yatıyorum oğlumda annecım korkma deyıp karnımı opuyoyerleşiyodur canım merak etme. Normal hayatını etkileyecek kadar ağrın yoksa yat dinlen, kendini sakın. Stres yapma.
Ayy yerim onu kuzum ya.Ayaklarımı diktim yatıyorum oğlumda annecım korkma deyıp karnımı opuyo
Benimkisi de 3. Aya kadar sıkışık gel dedi canım idrar torbası baskı yapınca her şey daha net görünüyomuşBen de öyle zannediyordum doktor sıkışık olsan daha iyi dedi. Kesemi pat diye gördü aslında, ne değişecekti bilmiyorum.
Canım bu tarz içerisinde alüminyum vs. Bulunmayan deodorant ve roll on kullanabileceğimiz yazıyo ama tabiki doktora da bir danışmalıacil sorum var hamilelikte roll on ve oje kullanan var mı internette zararlı yazıyor ama ben haftalardır kullanıyordum
Son bat tarihimiz aynı canımBat 22 mayıs doğum 27 subat yaş 31 Gaziantep 3. Gebelik kilo 55
Rolon benim de vazgeçilmezim yaacil sorum var hamilelikte roll on ve oje kullanan var mı internette zararlı yazıyor ama ben haftalardır kullanıyordum
Bende yokum
Adana
Yas:27
2.bebe
Son adet:06.05.2018
Tahmini doğum:11.02.2019
gebe kaldgm Kg:60
ya sorma bende de öyleydi. oje kesinlikle zararlıymış. ve kullandığımız roll onlar zararlı. ama güvenilir bir marka buldum Nivea Roll-On Pure & Naturel Jasmine bunu alcam.Rolon benim de vazgeçilmezim ya
Adanaliyimm ve adanada yaşıyorum senAdanali misin yoksa is dolayisiyla mi ordasin? Adanaliysan hemserimsin debaska adanali gormedi.