2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
su bile sekerli geliyor ya bu ne! cinsiyetten konu acilmis. ben hamile kalmadan once kiz olsa guzel olur diyordum cunku oglum var. bendeki bu istek de cok dogal bir sey tabi ki ama en hayirlisi olsun diyoruz herkes gbi. hamile kaldigimdan beri yine notr oldum ve cinsiyeti hic merak etmiyorum. cok duraganim,heycanim yok,ilki gbi degilim ama bunun tek bi nedeni var bence o da oglum. ben sanirim karnim buyuyene kdr pek alisamayacagim. bana cok asiri duskun bir cocugum olunca sanirm boyle oldum. bi de 3kisiyiz yani kimsemiz de olmayinca her seyimiz kendimiz oldu.tuhaf bi moddayim sizlere gore. kendimi asiri relax goruyorum.:işsiz:
İlki gibi değilim daha doğmadan ayrımcılık yapıyor gibi kendimi suçluyordum tek değilmisim ama kizimda da ilk uç ay hamile değilmişim gibiydi galiba ondan yine ayni

ben de doktora sormayı planlıyodum..bayramda tatile gitcez..gerçi ramazan bayramında denize girerken garnier 50 faktör sürmüştüm sıkıntı olmaz inşallah :KK17:
Olmamistir cnm bende burda ogrendim.baska kremler oldugunu yoksa aklima gelmezdi doktora sormak normal.kullnirdjm. bakalim doktor bi isim soylemezse alirimm biseyler

Olmamistir cnm bende burda ogrendim.baska kremler oldugunu yoksa aklima gelmezdi doktora sormak normal.kullnirdjm. bakalim doktor bi isim soylemezse alirimm biseyler
çok fark edecek mi bilmiyorum açıkçası..güneşe çıkmadım ben mesela..sadece denizdeyken güneşe maruz kalmış oldum..ama onun haricinde bilmediğim bişi vardır belki bu güneş kremi konusuyla alakalı..

Kizlar gunes kremi kullanan varmi doktor deniz serbest demisti ben artik haftaya yazliga gidicem ama gunes kremi farklimi bizim icin
canım ben ilk gebeliğimde solentepregna kullanmıştım . doktor önermişti çok memnun kalmıştım . Sende bi bak isretsen. Hatta hala var onuda bu yaz kullancam :) Skt si geçmemiş Allahtan :KK53:

İlki gibi değilim daha doğmadan ayrımcılık yapıyor gibi kendimi suçluyordum tek değilmisim ama kizimda da ilk uç ay hamile değilmişim gibiydi galiba ondan yine ayni

ben ilkinde cok heycanliydim. farkliydi su an kac gunluk oldgmu bile unutmustm kontrol ettim :) bu arada evet esimden dolayi burdayim. o da aslen adanali ( sukur :))

Valla direk yasakladı canım ya bence gidince sen de sor, protein ve kalsiyum ağırlıklı beslen dedi. Et, süt, balık, tavuk, yumurta, kuruyemiş, yeşillik ve meyve serbest. 6 öğün yiceksin dedi, öğünlerini atlama, kan şekerin düşmesin dedi. Muhakkak sen de sor.
Soruyim bari canim ya olmicak yoksa boyle

Canım alyansını saç teline takıyorsun sonra uzan yüzüğü karnına değdirdikten sonra yavaşça yukarı kaldır ama hareket ettirmeden zaten kendi hareket etmeye başlıyor eğer ileri geri giderse erkek olduğu yerde dönerse yuvarlak bi şekilde kız derler :)
canım ilk cocugunu sayıyor Musun yoksa sadece karnındaki mi gösteriyo?benim kızımda düzdü cizgi yapmıştım simdide yuvarlak ama acaba kızım mı yoksa karnımda ki mi anlamadım

X