süpersin, n11 de
Carioca Baby Teddy Crayons 6'lı - n11.com linkinde var, fiyatı çok uygunmuş, iki set aldım az önce, Allah razı olsun senden
ablam 2 yaşından önce hiçbir diş macunu kullanmamızı önermiyor, gerek yok, hepsini yutar zaten dedi. 2 yaşına kadar hedefiniz doğru diş fırçalamayı öğretmek ve diş fırçalama alışkanlığı kazandırmak dedi. Biz her akşam uğraşılarımıza devam ediyoruz. Diş fırçası bizde 8-9 aydır var, ablam marka belirtmemişti, eczacılar ayına göre verirler zaten demişti. macunu da iki yaşından sonra kullanacakmışız. bizimki nihayet fırçayı ağzına sokmaya başladı ama hala fırçalamıyor
söylediğin iyi oldu, tükenmez kalemleri kaldırayım hemen ortalıktan, gerçi bizimki aylarca demir metal kaşıkla gezdiğinden alışkınız, Allahtan bitti kaşık sevdası, artık korona yüzünden hayatımıza giren fıs fıslı dezenfektan spreyleri, arabalarıyla oynuyor ama en çok da araba. ilginç olan biz hiç teşvik etmedik, onca oyuncak arasından hep araba sürmek istiyor, erkek çocuklarda arabalara genetik yatkınlık var herhalde
Oh nihayet, çok geçmiş olsun, valla sevindim, sana da iyileşen diğer çocuklara da. baya bir endişeliydim, eşime söyleyeyim o da rahatlasın, üç çocuk hasta, salgın olabilir demiştim, eşim burayı çok okuduğumu söylüyor, o da ayrı hikaye. ama buradan çok şey öğreniyorum, iyi ki varsınız kızlar. Allah bebeklerimize bol sağlık versin, büyük ve ciddi hastalıklar vermesin, hepsi uzun ömürlü olsun sağlıklı akıllı çalışkan, adaletli ve vicdanlı olsunlar inşallah. Amin