- 28 Nisan 2019
- 877
- 1.528
- 39
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #49.721
benimki aşırı anne ve meme bağımlısı, eşimle 18. ayda bitecek diye bekliyorduk, yıkıldım şu an
Benimki de öyle bu ara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki aşırı anne ve meme bağımlısı, eşimle 18. ayda bitecek diye bekliyorduk, yıkıldım şu an
Stickeri bende deneyım hiç aklıma gelmedi onu sever benımkıde. Benimki keçeli boya ya da pastel boya ama parkeyi de boyuyor neysekı silinince cıkıyor.ben daha boya kalemlerini yeni aldım. tükenmez kalemle daire çizdiriyordum yavruya :) daha yeni akıl edebildim kalem almayı, bolca boyama kitabı da aldım, bir de sticker düşkünü oldu şimdiden, bir sürü sticker aldım
Evet canım çok şükür düzeldi.Düzeldi mi annesi uykuları
TamamdirHarika haftalar ama yükleme bence çünkü son atak artık. 19 tl idi yüklediğimde şimdi artmıştır. Ekran görüntüsünü atarız
Biz şövale almıştık hoşuna gider de çizer belki diye diye ama resim kağıdından çok masa ve şövaleyi çiziyor
bana güvenli kalem seti önerebilir misin? ya da sen nasıl kalemler kullanıyorsun, ağzına kesin götürür çünkü. keçeli kalem tehlikeli olur diye almadım, tahtadan 6 tane kaleme 80 küsür verdim, daha ucuzu vardır inşallah, keçeli kalemler güvenli mi mesela? sen deneyimlisin bu konulardaStickeri bende deneyım hiç aklıma gelmedi onu sever benımkıde. Benimki keçeli boya ya da pastel boya ama parkeyi de boyuyor neysekı silinince cıkıyor.
bana güvenli kalem seti önerebilir misin? ya da sen nasıl kalemler kullanıyorsun, ağzına kesin götürür çünkü. keçeli kalem tehlikeli olur diye almadım, tahtadan 6 tane kaleme 80 küsür verdim, daha ucuzu vardır inşallah, keçeli kalemler güvenli mi mesela? sen deneyimlisin bu konularda
Kızlar bir ara diş fırçası yazmıştı 1 2 kişi kaydetmemişim alacağım da.
vaper ablan diş macunu öneriyor mu şu an canım
rocs diş fırçası, jack n jill diş macunu kullanıyoruz.Kızlar bir ara diş fırçası yazmıştı 1 2 kişi kaydetmemişim alacağım da.
vaper ablan diş macunu öneriyor mu şu an canım
Periferik dediğin kanın pıhtı süresimiydi? İnşallah bisey çıkmaz ya bende kizimda yatırmıştım kaç tüp kanini alınmıştı tahliller tahliller en son d vit verdilerHayır canım yarın periferik yayma testi yapacaklar resmen ruhum sıkışıyor.
Son bir haftadr bensiz hiç birşey yapmıyor gece gündüz emiyor yemek çok çok az of ama allahbenimki aşırı anne ve meme bağımlısı, eşimle 18. ayda bitecek diye bekliyorduk, yıkıldım şu an
Cok sukur ıyız iylestikBelli olmaması da ilginçmiş. O kadar test yapıyorlar. Yeni bir hastalık mı acaba. Şimdi iyi değil mi?
Keçeli kalem güvenilir degıl canım organık kalemler tercıh edebilirsin. Benımkı abısınden alıyor ama ben kecelı kalemın ucu yumusak oldugu için tercıh ettim. Bende trendyoldan üçgen boyalar var güvenli onlardan almayı düşünüyorum. Kalem cok tehlikeli olabılır Allah korusun benım bır arkadasınız tanıdıgının bebegı gözünü kaybettı onu duyduktan sonra ucu sivri vermiyorum hatta kecelı boya bıle korkarak yanında olarak verıyorumbana güvenli kalem seti önerebilir misin? ya da sen nasıl kalemler kullanıyorsun, ağzına kesin götürür çünkü. keçeli kalem tehlikeli olur diye almadım, tahtadan 6 tane kaleme 80 küsür verdim, daha ucuzu vardır inşallah, keçeli kalemler güvenli mi mesela? sen deneyimlisin bu konularda
Canım bende kullanıyorum bu aleti ama kalp atışı omu bilmiyorum fiyuv fiyuv diye ses çıkıyorAngelsounds diye bir alet var bende. Bebeğin kalp atışlarını duyabiliyorsan. Ben baya baya kullandım. Şimdi yine başladım kullanmaya. Ne zaman ki acaba bebekte bir şey mi var desem açıyorum göbeği dinliyorum. Şimdi bu aletin çok farklılar çıkmış n11 de falan var. Bebek doopleri diye yazsanız görebilirsiniz. Hatta n11 de 154 lira en düşük fiyata var şuanda. Kalp atış sayısını falanda gösteriyor ben çok beğendim. O aletten5de alacağım sanırımm aklınızda bulunsun diye size de söylemek istedim
rocka diş fırçası kullanıyorum ben şuan kızım için. 2 yaşından sonrada rocks diş macunu ekleyeceğim.
rocs diş fırçası, jack n jill diş macunu kullanıyoruz.
Cok sukur ıyız iylestik
Bende ondan ekledim sepete iyi oldu önerdiğin içim rahatladı hemen vereyim siparişmerhaba ben carioca baby teddy crayons seti almıştım bir bakabilirsin istersen. Silinir silinmez çıkıyor lekesi içeriği doğal. Mucit panda sitesinden almıştım. Şekli ayıcık o yüzden kalem gibi göze batma endişemde yok. Bu markanın bir çok ürünü var incelemeni tavsiye ederim.