2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar ben ilk özel muayenesi olan doktora gittim ya. Ultrason cihazı baya eski geldi bana. Bugün devlete gittim renkli ekran falandı bilgisayarlı falan. Ötekine doktor tuşlara tık tık basıyordu. Eski ekran ilk çıkan bilgisayar monitörü vardı. Kafam karıstı

Canlarr geldim hastaneden 8 haftalik dedi. Devlet hastanesi diyemi bilmem ama ses bozukmus cok az geliyodu onuda anca doktor duydu. Dedim aman siz duyunda yeterli yeterki olsun. 120_160 arasi dedi. Hemen 2. Tarama testi tarihide verdiler 1 ay sonraya. Resmin kenarlarinda yazanlar ne ifade ediyo.bilen varmiEki Görüntüle 2164145
Masallahh kuzu ya saglicakla doğduğu günleri de görürüz İnsAllah

Canlarr geldim hastaneden 8 haftalik dedi. Devlet hastanesi diyemi bilmem ama ses bozukmus cok az geliyodu onuda anca doktor duydu. Dedim aman siz duyunda yeterli yeterki olsun. 120_160 arasi dedi. Hemen 2. Tarama testi tarihide verdiler 1 ay sonraya. Resmin kenarlarinda yazanlar ne ifade ediyo.bilen varmiEki Görüntüle 2164145
Gözün aydin cnm♥

Agrında olmuşmuydu canım ne kadar sürdü
Evet canım adet gibi ağrım oldu o gün ama beni kıvrandırmadı böyle tatlı tatlı ısırdı, yattım sürekli. Korktum, koştur koştur doktora gittim. Bu zamanlarda çok normal, eğer şiddetli ağrı ve rengi kırmızı değilse korkma dedi.

X