- 28 Mayıs 2017
- 1.590
- 2.415
- 42
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #4.921
Günde 3 kere alıyorum ağızdan tüp bebek benım o yüzden çok korkuyorum pruloton vurdurdum bide şimdi Allahım inş korur yavrumuProgestan aliyon mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günde 3 kere alıyorum ağızdan tüp bebek benım o yüzden çok korkuyorum pruloton vurdurdum bide şimdi Allahım inş korur yavrumuProgestan aliyon mu
Aminnn insssHADİ GÖZÜN AYDIN ÇOK SEVİNDİM. DARISI BEKLEYEN ARKADAŞLARA.
oturarak erkek çıktı birazdan da yatarak deneyim
Ben yokum canım,Kızlar listeye bi göz atın eksik falan varsa söyleverin düzelteyim.
Masallahh kuzu ya saglicakla doğduğu günleri de görürüz İnsAllahCanlarr geldim hastaneden 8 haftalik dedi. Devlet hastanesi diyemi bilmem ama ses bozukmus cok az geliyodu onuda anca doktor duydu. Dedim aman siz duyunda yeterli yeterki olsun. 120_160 arasi dedi. Hemen 2. Tarama testi tarihide verdiler 1 ay sonraya. Resmin kenarlarinda yazanlar ne ifade ediyo.bilen varmiEki Görüntüle 2164145
Himm buda kisiden kisiye fark ediyor demek benim ilk kizimdada olmustuda tutuyor sandim♥tatlım kardeşimin kızı oldu ama hiç göğüs hassasiyeti olmadı
Dr aradım normal dedı pruloton depot vurdur dedi cuma kontrol var inş bi sorun yokturHemen doktara gidin.
Ben de varım listede yoğum sanırımKızlar listeye bi göz atın eksik falan varsa söyleverin düzelteyim.
Agrında olmuşmuydu canım ne kadar sürdüCanım benden de gelmişti, yerleşme kanaması oluyor o. Kırmızı değilse sıkıntı yok ama için rahat etmiyorsa bir doktora git, özellikle ağrın artarsa.
Bende yokumBen yokum canım,
İstanbul
22.05.2018
26.02.2019
1
67
Aminnn cnmmm hepimiz inssssMasallahh kuzu ya saglicakla doğduğu günleri de görürüz İnsAllah
Gözün aydin cnm♥Canlarr geldim hastaneden 8 haftalik dedi. Devlet hastanesi diyemi bilmem ama ses bozukmus cok az geliyodu onuda anca doktor duydu. Dedim aman siz duyunda yeterli yeterki olsun. 120_160 arasi dedi. Hemen 2. Tarama testi tarihide verdiler 1 ay sonraya. Resmin kenarlarinda yazanlar ne ifade ediyo.bilen varmiEki Görüntüle 2164145
İlişki olmadı canım dr da normal dıyo iğne vuruldum bakalım inş ıyı gelır koyu kahve lekeGeceden beri benden de geliyor eski kan veya esinle iliski olduysa ondan dolayı da olabilir kırmızı olmadıkça korkma yoğun sa bi doktora Daniş tabiki
Bat 22 mayıs doğum 27 subat yaş 31 Gaziantep 3. Gebelik kilo 55Kızlar listeye bi göz atın eksik falan varsa söyleverin düzelteyim.
Tesekkur ederim cnmmGözün aydin cnm♥
Evet canım adet gibi ağrım oldu o gün ama beni kıvrandırmadı böyle tatlı tatlı ısırdı, yattım sürekli. Korktum, koştur koştur doktora gittim. Bu zamanlarda çok normal, eğer şiddetli ağrı ve rengi kırmızı değilse korkma dedi.Agrında olmuşmuydu canım ne kadar sürdü
Dr aradım hemen zaten oda normal dedi ama insan korkuyo işte tüp bebek bideGebelikte leke ne olursa olsun doktara danışılmsı gereken bişey bence ya.
Sevindim normal olmasına bende tedirginim bazen oluyor bende de bu gece de olmuş bnde normal die gitmedimİlişki olmadı canım dr da normal dıyo iğne vuruldum bakalım inş ıyı gelır koyu kahve leke