2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Gebelikte leke ne olursa olsun doktara danışılmsı gereken bişey bence ya.
Muhakkak öyle hafif leke normal kabul ediliyor ama kişiden kişiye de değişir orası da var ben de tedirginim gece bende de olmuş ilk gebeligimde de olmuştu ağlayarak hastaneye gitmistim yoğun ve kırmızı olmadığı için gitmedim

Yok yok cnm kötü birsey degil hormonlarla alakali birsey dogru mu bilmiyorum ama bi yerde okumuştum gogus hassasiyeti ostrojen hormonu salgiladigi icin kiz bebeklerde daha cok olurmus hassasiyet bende tutuyor bu♥
tatlım kardeşimin kızı oldu ama hiç göğüs hassasiyeti olmadı :KK66:

Canlarr geldim hastaneden 8 haftalik dedi. Devlet hastanesi diyemi bilmem ama ses bozukmus cok az geliyodu onuda anca doktor duydu. Dedim aman siz duyunda yeterli yeterki olsun. 120_160 arasi dedi. Hemen 2. Tarama testi tarihide verdiler 1 ay sonraya. Resmin kenarlarinda yazanlar ne ifade ediyo.bilen varmi
Screenshot_2018-07-02-13-56-48.png

Bu arada kalp atışını dışardan duyulmuyor doktor ekranda gösteriyo kalp atışını duymayabilirsiniz yani ama en azından kalbinin attığını bilirsiniz
Bana o da yeter valla:KK54:Cumatesi gittiğimde kesem 13 mm ama bebeği göremedik, doktor burada bi yerde yüzüyodur dedi 5+4 idim. İnşallah görürürz.:KK36:

Canlarr geldim hastaneden 8 haftalik dedi. Devlet hastanesi diyemi bilmem ama ses bozukmus cok az geliyodu onuda anca doktor duydu. Dedim aman siz duyunda yeterli yeterki olsun. 120_160 arasi dedi. Hemen 2. Tarama testi tarihide verdiler 1 ay sonraya. Resmin kenarlarinda yazanlar ne ifade ediyo.bilen varmiEki Görüntüle 2164145
Hayırlısı olsun canım, darısı başıma inşallah. Resmin kenarları hiç okunmuyor, büyütünce çözünürlük gidiyor.

Bana o da yeter valla:KK54:Cumatesi gittiğimde kesem 13 mm ama bebeği göremedik, doktor burada bi yerde yüzüyodur dedi 5+4 idim. İnşallah görürürz.:KK36:
Görürsün görürsün 5+4 de benimde kese vardı sadece doktor ekranı açtı ben direk bebeği gördüm işte burdaa dedi doktor kalbide atıyo :) doktor göstermeden görmüştüm bende çok heycan verici bişey ağladım bile

Görürsün görürsün 5+4 de benimde kese vardı sadece doktor ekranı açtı ben direk bebeği gördüm işte burdaa dedi doktor kalbide atıyo :) doktor göstermeden görmüştüm bende çok heycan verici bişey ağladım bile
Ayy çok heyecanlandım, hadi inşallah :KK76:Kesin ben de ağlarım:KK42:

Canlarr geldim hastaneden 8 haftalik dedi. Devlet hastanesi diyemi bilmem ama ses bozukmus cok az geliyodu onuda anca doktor duydu. Dedim aman siz duyunda yeterli yeterki olsun. 120_160 arasi dedi. Hemen 2. Tarama testi tarihide verdiler 1 ay sonraya. Resmin kenarlarinda yazanlar ne ifade ediyo.bilen varmiEki Görüntüle 2164145
HADİ GÖZÜN AYDIN ÇOK SEVİNDİM. DARISI BEKLEYEN ARKADAŞLARA.

X