- 28 Ocak 2013
- 1.213
- 975
-
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #3.921
acaba doktorumu değiştirsem mi ya sizler böyle konuşunca kötü bir doktor gibime gelmeye başladı.Ay ne münasebet ya bir kere vajinal ultrasonla bakmadı doktorum keseyide gördük kalp atışınıda duyduk. Şu an küçük kalp atışı var ama dinlemeyelim bidahakinde bakalım dese neyse
Doktoruna sor bence canım tahlil yapsin öyle kullan. Ben tahlil yaptırmistim Benİğne değil canım coraspirin günde 1 tane alıyordum düşük falan yaşamadım da rahim filminden sonra oldu ya her ihtimale karşı vermişti benim ilk kanama şeklinde sonra kahverengimsi pembemsi devam etmişti 2gün kesildi bidaha da ol adı ben korktum kullanmadım belki ondan olmuştur diye KV de kullanma adı üstünde kan sulandırıcı o zaten kan birikintisi şu anda sulanırsa gider falan aklım bulanmıştı
Hepsinin yaklaşımı farklı. Kullandıkları ultrasonlar farklı. Bi an sinirlendim niyeyse doktora bakma banaacaba doktorumu değiştirsem mi ya sizler böyle konuşunca kötü bir doktor gibime gelmeye başladı.
yok bende memnun değilim aslında. 1 bardak kola içtim sorun olur mu dedim içmemem gerekiyordu. bilemeyiz dedi.Hepsinin yaklaşımı farklı. Kullandıkları ultrasonlar farklı. Bi an sinirlendim niyeyse doktora bakma banasen memnunsan sorun yok kuzum ama uslübu seni rahatsız ediyosa, seni rahatlatmak yerine strese sokuyosa emin olamıyosan değiştir
Nerde cnm doktorun nereye gidiyosunyok bende memnun değilim aslında. 1 bardak kola içtim sorun olur mu dedim içmemem gerekiyordu. bilemeyiz dedi.
Yok artık ya nasıl güzel rahatlatmış sağolsun. Bu zaten çok stresli bi süreç sende 1 yıl bir bekleme uğraşma sonrası kavuşmuşsun. Kaybetmekten nasıl korktuğunu çok iyi anlıyorum. Bu kadar stresin üstüne doktorum bana böyle davransa nasıl korkardım düşünemiyorum. Vajinal ultrasonun hiçbir zararı yok diyor bi çok doktor. Ama benim doktorum hep sabırla davrandı. Gittiğimde daha çok yeni olduğu halde karından baktı 10 gün sonra gel iyice büyüsün dedi. Vajinal bakmak istesede baktırırdım ama illaki stres olurdum hiç sevmiyorumyok bende memnun değilim aslında. 1 bardak kola içtim sorun olur mu dedim içmemem gerekiyordu. bilemeyiz dedi.
Ay maşallahhh kuzuya bu haberleri aldıkça çok mutlu oluyorum Allah bize nasip etti isteyen herkese de nasip etsinkizlaaaaar bugun gordum bebisiimiiii 171 kalp hizi 2 cm olmus kalp atislarini dinletti cok mutlu oldum calisiyordum hep ayaktaydim korkmustum korkma dedi hatta devamli calisman ayakta kalman iyi dedi Allahim cok guzel bi duygu birdahaki ayada cinsini ogrenicekmisiz :))
ya sorma hiç rahatlatıcı değildi. iyi biriydi güler yüzlüydü ama işini aşırı ciddiye alıyor nazi gibi hamilelik yaşatacak gibi. ben en iyisi 1 kere daha gideyim randevu almış bulundum. baktım olacak gibi değil değiştireyim.Yok artık ya nasıl güzel rahatlatmış sağolsun. Bu zaten çok stresli bi süreç sende 1 yıl bir bekleme uğraşma sonrası kavuşmuşsun. Kaybetmekten nasıl korktuğunu çok iyi anlıyorum. Bu kadar stresin üstüne doktorum bana böyle davransa nasıl korkardım düşünemiyorum. Vajinal ultrasonun hiçbir zararı yok diyor bi çok doktor. Ama benim doktorum hep sabırla davrandı. Gittiğimde daha çok yeni olduğu halde karından baktı 10 gün sonra gel iyice büyüsün dedi. Vajinal bakmak istesede baktırırdım ama illaki stres olurdum hiç sevmiyorumaraştır sen bence güven duyabileceğin seni rahatlatıcak bir doktor bulursun inşallah arkadaşım
Gözün aydın canmkizlaaaaar bugun gordum bebisiimiiii 171 kalp hizi 2 cm olmus kalp atislarini dinletti cok mutlu oldum calisiyordum hep ayaktaydim korkmustum korkma dedi hatta devamli calisman ayakta kalman iyi dedi Allahim cok guzel bi duygu birdahaki ayada cinsini ogrenicekmisiz :))
Yok test yapmadı her ihtimale karşı diye yazmıştı tekrar başlayım ben ozaman kanama yaşayınca korktum
Darısı sağlıkla biz kalp atışını bekleyenlerekizlaaaaar bugun gordum bebisiimiiii 171 kalp hizi 2 cm olmus kalp atislarini dinletti cok mutlu oldum calisiyordum hep ayaktaydim korkmustum korkma dedi hatta devamli calisman ayakta kalman iyi dedi Allahim cok guzel bi duygu birdahaki ayada cinsini ogrenicekmisiz :))
Aynen kzuucum hayirlsii olsunBenim ki de solda. Bu sağ sol kesesi inandırıci gelmiyor ama nub teorisi bence çok gercek. 10..haftadan sonra anlaşılıyor oda.
Benim ne zaman dollendigini bilmiyoruz canim bana buyusun oyle tam hafta vereyim dediSlm cnm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Bnde 5+2 diye gittim dr 4 veya 4,5 dedi sorn olmuor dedi sna bole olmasi normalmi dedi dr
Insallah canimSağlıklı olsun da canım o hafta şeyleri düzeliyormuş sonra öne bile geçiyormuş
Aynen cnn bakalim iki hafta sonra gidecegim artk hayirlisiBenim ne zaman dollendigini bilmiyoruz canim bana buyusun oyle tam hafta vereyim dedi
ben de kanama yaşadım. Hatta düşük önleyici igne oldum. Düşük tehlikem var. Daha önce ki hamileligim de seker ve tasiyon sıkıntım oldugu icin doktor önlem amaçlı coraspirin başlamıştı. Ben de korkuyorum şimdi acaba kanı sulandirdigi icin mi kanama yasiyoruz.Ya canım ben kanama yaşayınca kan sulandırıcıyı kestim doktor kullan dedi ama korktum kullanayım mı tekrar korkuyorum yine kanama falan olursa diye
İlginç niye öyle dedi o halde gördüğü bebek yok olmaz ki gelişimi durabilir ama aynen kalır yok olmaz gerçekten kafa karıştırıcı.... biraz bekle bakalım ne olacak...Aynı doktor canım o yüzden kafam allak bullak oldu
Bence bu bulantı işi azıcık genetik... ben anneme sordum ne bende midesi bulanmamış ama erkek kardeşimde birazcık bulanmış. Yakın üç arkadaşımın birinin kızı oldu bir sn bile mide bulantısı yaşamadı.. diğer birinin oğlu oldu 7-24 midesi bulandı... bir diğer arkadaşımın kızı oldu ilk 12 hafta bulantıdan buzdolabı kapağı bile açamadı... yani bulantı biraz şans işi sağlıklı gebelikle bir alakası olduğunu da düşünmüyorum. Yaniii benim hiç midem bulanmıyor şimdi telaş mı etmem gerekiyor...Bana da bunu tüm doktorlar sordu. Evet başladı diyince de tamam o zaman dediler som gittiğim doktorsa kalp atışı başlamıştır o zaman hadi bakalım bi dedi