2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Doktoruna sor bence canım tahlil yapsin öyle kullan. Ben tahlil yaptırmistim Ben

acaba doktorumu değiştirsem mi ya sizler böyle konuşunca kötü bir doktor gibime gelmeye başladı.
Hepsinin yaklaşımı farklı. Kullandıkları ultrasonlar farklı. Bi an sinirlendim niyeyse doktora bakma bana sen memnunsan sorun yok kuzum ama uslübu seni rahatsız ediyosa, seni rahatlatmak yerine strese sokuyosa emin olamıyosan değiştir

yok bende memnun değilim aslında. 1 bardak kola içtim sorun olur mu dedim içmemem gerekiyordu. bilemeyiz dedi.

yok bende memnun değilim aslında. 1 bardak kola içtim sorun olur mu dedim içmemem gerekiyordu. bilemeyiz dedi.
Yok artık ya nasıl güzel rahatlatmış sağolsun. Bu zaten çok stresli bi süreç sende 1 yıl bir bekleme uğraşma sonrası kavuşmuşsun. Kaybetmekten nasıl korktuğunu çok iyi anlıyorum. Bu kadar stresin üstüne doktorum bana böyle davransa nasıl korkardım düşünemiyorum. Vajinal ultrasonun hiçbir zararı yok diyor bi çok doktor. Ama benim doktorum hep sabırla davrandı. Gittiğimde daha çok yeni olduğu halde karından baktı 10 gün sonra gel iyice büyüsün dedi. Vajinal bakmak istesede baktırırdım ama illaki stres olurdum hiç sevmiyorum araştır sen bence güven duyabileceğin seni rahatlatıcak bir doktor bulursun inşallah arkadaşım

Ay maşallahhh kuzuya bu haberleri aldıkça çok mutlu oluyorum Allah bize nasip etti isteyen herkese de nasip etsin

ya sorma hiç rahatlatıcı değildi. iyi biriydi güler yüzlüydü ama işini aşırı ciddiye alıyor nazi gibi hamilelik yaşatacak gibi. ben en iyisi 1 kere daha gideyim randevu almış bulundum. baktım olacak gibi değil değiştireyim.

Da
Darısı sağlıkla biz kalp atışını bekleyenlere

Ya canım ben kanama yaşayınca kan sulandırıcıyı kestim doktor kullan dedi ama korktum kullanayım mı tekrar korkuyorum yine kanama falan olursa diye
ben de kanama yaşadım. Hatta düşük önleyici igne oldum. Düşük tehlikem var. Daha önce ki hamileligim de seker ve tasiyon sıkıntım oldugu icin doktor önlem amaçlı coraspirin başlamıştı. Ben de korkuyorum şimdi acaba kanı sulandirdigi icin mi kanama yasiyoruz.

Bana da bunu tüm doktorlar sordu. Evet başladı diyince de tamam o zaman dediler som gittiğim doktorsa kalp atışı başlamıştır o zaman hadi bakalım bi dedi
Bence bu bulantı işi azıcık genetik... ben anneme sordum ne bende midesi bulanmamış ama erkek kardeşimde birazcık bulanmış. Yakın üç arkadaşımın birinin kızı oldu bir sn bile mide bulantısı yaşamadı.. diğer birinin oğlu oldu 7-24 midesi bulandı... bir diğer arkadaşımın kızı oldu ilk 12 hafta bulantıdan buzdolabı kapağı bile açamadı... yani bulantı biraz şans işi sağlıklı gebelikle bir alakası olduğunu da düşünmüyorum. Yaniii benim hiç midem bulanmıyor şimdi telaş mı etmem gerekiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…