2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Birşey demedi canım herşey normal çünkü kan değerlerim tansiyon ama çok zor geçiriyorum bu hamileligimi

Ilk hamileligimde 6.hafta itibariyle ben de cok kotu olmustum. Hic birsey yiyip icemiyordum. Surekli bulanti halsizlik kusma. Parmagimi dahi oynatamiyordum. 14.haftaya kadar surdu. 7 kilo verdim. Bunda da olacak mi diye endiseyle 6.haftayi bekliyorum.

Nasıl yani benim sağ yumurtalığımda tutmuş yani bu inanca göre neyim olacak

Öyle yakmakta fayda var biraz daha bekleyip oyle gideyim en garantisi

neden alttan bakmak istemisti? mecbur degiliz ki zaten, erkenden gidip alttan muayene olmak da pek cazip degil mantikli da gelmiyor acikcasi bana mesela. bence sen guzelini yapmissin:)
efendim karından ultrasonla kalp atışı duyulmazmış denemedi bile. alttan duyulurmuş. belki de öyledir gittiğimde 6+2ydim çünkü.

Yok test yapmadı her ihtimale karşı diye yazmıştı tekrar başlayım ben ozaman kanama yaşayınca korktum

efendim karından ultrasonla kalp atışı duyulmazmış denemedi bile. alttan duyulurmuş. belki de öyledir gittiğimde 6+2ydim çünkü.
Ay ne münasebet ya bir kere vajinal ultrasonla bakmadı doktorum keseyide gördük kalp atışınıda duyduk. Şu an küçük kalp atışı var ama dinlemeyelim bidahakinde bakalım dese neyse

İğne değil canım coraspirin günde 1 tane alıyordum düşük falan yaşamadım da rahim filminden sonra oldu ya her ihtimale karşı vermişti benim ilk kanama şeklinde sonra kahverengimsi pembemsi devam etmişti 2gün kesildi bidaha da ol adı ben korktum kullanmadım belki ondan olmuştur diye KV de kullanma adı üstünde kan sulandırıcı o zaten kan birikintisi şu anda sulanırsa gider falan aklım bulanmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…