2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ya canım ben kanama yaşayınca kan sulandırıcıyı kestim doktor kullan dedi ama korktum kullanayım mı tekrar korkuyorum yine kanama falan olursa diye

Aynen benımde ilk hamileliğimde olmamıstı böyle ekşide yemıyorum kan degerlerimi düşüyor acaba anlamadım
Hem yaş ilerliyor hem kansızlık artıyor sanirim.ondan benim.ilk hamileliğmde ne iğne kullandım ne de bu kadar riskli bir gebeliğin vardi. Şimdi evden dışarı atmayı bırak yataktan kalkamıyorum baş dönmesinden kan tahlili.yaptirmamiz gerek sanirim

Ya canım ben kanama yaşayınca kan sulandırıcıyı kestim doktor kullan dedi ama korktum kullanayım mı tekrar korkuyorum yine kanama falan olursa diye

Kan sulandırıcıya başladıysanız ama bebek için hayati önemli o, kafanıza göre kesmeseydiniz keşke. Şu an kanamanız yoksa kan sulandırıcı kanamaya sebep olmaz.

Herhangi bir test yaptırdınız mı? Kan sulandırıcıyo ne için başlamıştı doktorunuz?

Kaclik iğne kullanıyordun canm pıhtılaşmam var daha önce kaybın var m? Kanama derken lekelenme mi? Benimde oldu kahverengi lekelenmem geçen hafta 4 gün sürdü ama devam ettim. Doktor kalp atışını duyalım azaltcam dozunu dedi.

Saol canım evet söylediğin testler tamam cumartesi Erzincan’a dönücem kısmetse uçak yolculuğu sanırım problem olmaz dimi.istanbula geldiğimde 5haftalıktım doktor sorun olmaz demişti.çok şükür ama dönmeye korkuyorum

Benım tüp bebek bi sıkıntı varmı dıe korkuyorum sureklı ilk gebelıgımde oğlumdada çok kan iğnesı yemiştim kan gıtmıyodu rabbim sağlıkla Versın kucagımıza inş stres hıc bıtmıyor

Canım hiç sorma ya benim 3 yıl önce bir kaybım vardi 7 haftalikti. Şimdi 6bucuk haftaligim o korku sardı gene beni ya kalp atışı duyamazsam ya da devamı gelmezse diye. Eşim çok taktigimi söylüyor hakli da ama elimde değil

Clexane kan sulandırıcı mı kullanıyorsun bende kullandım ama şimdi doktorum gerek yok dedi değerler normale dönmüş sanırım

içini ferah tut doktorun problem olmaz demiş ya canım bebeğine güven

Bende senin gibiydim İnan arkadaşım bende kayıp yaşadım 6yıl tüp bebek tedavisi gördüm hepsi negatif oldu bu kendiliğinden oldu ama korkularım bitmedi hep kalp atılı içim korkup kendimi strese soktum ama çok şükür duydum sen güzel düşün iyi olucak inşallah.takılmıştım belirti yok die dedim ki tamam ben duyamıcam ama şükür duydum arada bir devamı gelir inşallah die geçiriyorum ama hemen toparlıyorum kendimi

Benimde 2 kaybım var kalp durması o yuzden hep korkuyorum keske elımızde olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…