2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Birşey demedi canım herşey normal çünkü kan değerlerim tansiyon ama çok zor geçiriyorum bu hamileligimi

Ilk hamileligimde 6.hafta itibariyle ben de cok kotu olmustum. Hic birsey yiyip icemiyordum. Surekli bulanti halsizlik kusma. Parmagimi dahi oynatamiyordum. 14.haftaya kadar surdu. 7 kilo verdim. Bunda da olacak mi diye endiseyle 6.haftayi bekliyorum.

Sol kese sağ kese olayına göre erkek geliyor sana da. Ama nedense bu olaya ben inanmıyorum. Çok saçma ve mantıksız geliyor. Bakalım kimlerinki tutacak bu sefer bu sağ kese sol kese olayında. Tamamlar bence. Geçen hamileliğim de arkadaşımın bebeği 2 hafta geriden geliyordu ve aradaki farkı kaparti beklenen günden önce dogumu oldu
Nasıl yani benim sağ yumurtalığımda tutmuş yani bu inanca göre neyim olacak :emir_bebek::KK49:

Farklı hastanelere gittiysen dr farkı ve ultrason cihazı kalitesi nedeniyle görülemeyebiliyor canım. Benim aynı gün 2 gün önce görüken keseyi bulamayan doktora kızıp şuanki doktoruma gittim 2 saat sonrasında kadın keseyi görmek ne içinde kalbi atan bebeği gördü yani endişelenme bence ilk gittiğin doktora git
Öyle yakmakta fayda var biraz daha bekleyip oyle gideyim en garantisi

neden alttan bakmak istemisti? mecbur degiliz ki zaten, erkenden gidip alttan muayene olmak da pek cazip degil mantikli da gelmiyor acikcasi bana mesela. bence sen guzelini yapmissin:)
efendim karından ultrasonla kalp atışı duyulmazmış denemedi bile. alttan duyulurmuş. belki de öyledir gittiğimde 6+2ydim çünkü.

Kan sulandırıcıya başladıysanız ama bebek için hayati önemli o, kafanıza göre kesmeseydiniz keşke. Şu an kanamanız yoksa kan sulandırıcı kanamaya sebep olmaz.

Herhangi bir test yaptırdınız mı? Kan sulandırıcıyo ne için başlamıştı doktorunuz?
Yok test yapmadı her ihtimale karşı diye yazmıştı tekrar başlayım ben ozaman kanama yaşayınca korktum :KK43:

efendim karından ultrasonla kalp atışı duyulmazmış denemedi bile. alttan duyulurmuş. belki de öyledir gittiğimde 6+2ydim çünkü.
Ay ne münasebet ya bir kere vajinal ultrasonla bakmadı doktorum keseyide gördük kalp atışınıda duyduk. Şu an küçük kalp atışı var ama dinlemeyelim bidahakinde bakalım dese neyse

Kaclik iğne kullanıyordun canm pıhtılaşmam var daha önce kaybın var m? Kanama derken lekelenme mi? Benimde oldu kahverengi lekelenmem geçen hafta 4 gün sürdü ama devam ettim. Doktor kalp atışını duyalım azaltcam dozunu dedi.
İğne değil canım coraspirin günde 1 tane alıyordum düşük falan yaşamadım da rahim filminden sonra oldu ya her ihtimale karşı vermişti benim ilk kanama şeklinde sonra kahverengimsi pembemsi devam etmişti 2gün kesildi bidaha da ol adı ben korktum kullanmadım belki ondan olmuştur diye KV de kullanma adı üstünde kan sulandırıcı o zaten kan birikintisi şu anda sulanırsa gider falan aklım bulanmıştı :KK43:

X