2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Benim kalp atışı duyulmadı daha rubella ve toksoplazmayı gittiğim hastanede aldılar diğerleri için de bir liste verdiler aile hekiminden yaptır diye

canım daha doktora gitmeden aile hekimliğinde yatırmıştım aile hekimine git hem gebeliğini bildir hemde kan testlerini iste hemen yaparlar toxoplasma bagisikligim yok dışarda çok az yiyebiliyorum evde de iyice yikiycam diye ellerim büzustu artik

Bi önceki kontrolde bana yaptırmamı söylemişti. Sonuçlarımı alıp gittim kalp atışını duyduk bir sonraki randevuyu 1 ay sonraya verdi bu kez

ben hamile kalmadan 1 ay once tum testlerimi yaptırmıstım doğüum yapalı 1 yıl oldu tetkitlerime baktırayım nasılmış falan diye. kalp atısını duymaya gittiğimizde de bir tek idrar istedi. onu da bir dahaki giderken yapıp gotureceğim. 20 temmuza randevu verdi ama ben 1 agustosta gideceğim randevuya

Son düzenleme:
Bende yaptırmıştım ama belki başka yapılması gerekenler var mı die merak ettim.şuan İstanbul’da annemde kalıyorum izmirden Erzincan’a taşındık eşimin işinden dolayı fakat yerleşemedim hamileliğimi öğrendim :) sağlıkocağına bildiremedim

Evet sat günlerimiz yakın sanırım bana da 10 Ağustos’a kadar vakit var dedi kuzenim 2li tarama testi yapılacakmış.buarada 2li tarama testinde de cinsiyet belli oluyormuş :) sağ sol kese yerleşmesi bitti şimdi tarama testi başladı :)))

doktorunun söylediklerini yaptır yeter canım ilk etapta toxoplasma rubella ve standart hemogram bakılıyor zaten benden idrar testi istemedi çok da önemsemedim bi enfeksiyon olduğunu sanmıyorum birsüre daha istanbulda kalacaksan ordaki aile hekimine kaydol kolaylık olsun sana

Kızlar benim gibi baş dönmesi yaşıyan varmı bır saat iyi oluyorum sonra tekrar baslıyor ya
Ben varım kafam ağır geliyor yaptığım kan sulandırıcıdan mi bilemedim cidden ilk hamileligim eser yok bu hamilelikte.yarin kalp atışını duymaya gidecez inşallah duyarım ve devamı gelir. Gidince doktora sorucam.bas donmesini ama eksili şeyler tansiyon düşürüyor yiyorsan eğer o da baş dönmesi yapıyor

Aynen benımde ilk hamileliğimde olmamıstı böyle ekşide yemıyorum kan degerlerimi düşüyor acaba anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…