- 23 Ağustos 2012
- 14.229
- 37.406
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #3.881
Ctesı kese için gıdıcem bakalım ne dıcek tansıyonda 8 e 4 düşmüş
Ya sen mutlaka kan sayımı da iste, kansız mı kaldın, bulantın mı çok? Baya düşük çıkmış tansiyonun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ctesı kese için gıdıcem bakalım ne dıcek tansıyonda 8 e 4 düşmüş
Ya canım ben kanama yaşayınca kan sulandırıcıyı kestim doktor kullan dedi ama korktum kullanayım mı tekrar korkuyorum yine kanama falan olursa diyeBen varım kafam ağır geliyor yaptığım kan sulandırıcıdan mi bilemedim cidden ilk hamileligim eser yok bu hamilelikte.yarin kalp atışını duymaya gidecez inşallah duyarım ve devamı gelir. Gidince doktora sorucam.bas donmesini ama eksili şeyler tansiyon düşürüyor yiyorsan eğer o da baş dönmesi yapıyor
Hem yaş ilerliyor hem kansızlık artıyor sanirim.ondan benim.ilk hamileliğmde ne iğne kullandım ne de bu kadar riskli bir gebeliğin vardi. Şimdi evden dışarı atmayı bırak yataktan kalkamıyorum baş dönmesinden kan tahlili.yaptirmamiz gerek sanirimAynen benımde ilk hamileliğimde olmamıstı böyle ekşide yemıyorum kan degerlerimi düşüyor acaba anlamadım
Ya canım ben kanama yaşayınca kan sulandırıcıyı kestim doktor kullan dedi ama korktum kullanayım mı tekrar korkuyorum yine kanama falan olursa diye
Kaclik iğne kullanıyordun canm pıhtılaşmam var daha önce kaybın var m? Kanama derken lekelenme mi? Benimde oldu kahverengi lekelenmem geçen hafta 4 gün sürdü ama devam ettim. Doktor kalp atışını duyalım azaltcam dozunu dedi.Ya canım ben kanama yaşayınca kan sulandırıcıyı kestim doktor kullan dedi ama korktum kullanayım mı tekrar korkuyorum yine kanama falan olursa diye
Saol canım evet söylediğin testler tamam cumartesi Erzincan’a dönücem kısmetse uçak yolculuğu sanırım problem olmaz dimi.istanbula geldiğimde 5haftalıktım doktor sorun olmaz demişti.çok şükür ama dönmeye korkuyorumdoktorunun söylediklerini yaptır yeter canım ilk etapta toxoplasma rubella ve standart hemogram bakılıyor zaten benden idrar testi istemedi çok da önemsemedim bi enfeksiyon olduğunu sanmıyorum birsüre daha istanbulda kalacaksan ordaki aile hekimine kaydol kolaylık olsun sana
Bulantım hiç Yok tam tersi iştahım çok açık bi dahiliye dr goruneyım ben en ıyısıYa sen mutlaka kan sayımı da iste, kansız mı kaldın, bulantın mı çok? Baya düşük çıkmış tansiyonun.
Benım tüp bebek bi sıkıntı varmı dıe korkuyorum sureklı ilk gebelıgımde oğlumdada çok kan iğnesı yemiştim kan gıtmıyodu rabbim sağlıkla Versın kucagımıza inş stres hıc bıtmıyorHem yaş ilerliyor hem kansızlık artıyor sanirim.ondan benim.ilk hamileliğmde ne iğne kullandım ne de bu kadar riskli bir gebeliğin vardi. Şimdi evden dışarı atmayı bırak yataktan kalkamıyorum baş dönmesinden kan tahlili.yaptirmamiz gerek sanirim
Bulantım hiç Yok tam tersi iştahım çok açık bi dahiliye dr goruneyım ben en ıyısı
Canım hiç sorma ya benim 3 yıl önce bir kaybım vardi 7 haftalikti. Şimdi 6bucuk haftaligim o korku sardı gene beni ya kalp atışı duyamazsam ya da devamı gelmezse diye. Eşim çok taktigimi söylüyor hakli da ama elimde değilBenım tüp bebek bi sıkıntı varmı dıe korkuyorum sureklı ilk gebelıgımde oğlumdada çok kan iğnesı yemiştim kan gıtmıyodu rabbim sağlıkla Versın kucagımıza inş stres hıc bıtmıyor
Clexane kan sulandırıcı mı kullanıyorsun bende kullandım ama şimdi doktorum gerek yok dedi değerler normale dönmüş sanırımBenım tüp bebek bi sıkıntı varmı dıe korkuyorum sureklı ilk gebelıgımde oğlumdada çok kan iğnesı yemiştim kan gıtmıyodu rabbim sağlıkla Versın kucagımıza inş stres hıc bıtmıyor
içini ferah tut doktorun problem olmaz demiş ya canım bebeğine güvenSaol canım evet söylediğin testler tamam cumartesi Erzincan’a dönücem kısmetse uçak yolculuğu sanırım problem olmaz dimi.istanbula geldiğimde 5haftalıktım doktor sorun olmaz demişti.çok şükür ama dönmeye korkuyorum
Bende senin gibiydim İnan arkadaşım bende kayıp yaşadım 6yıl tüp bebek tedavisi gördüm hepsi negatif oldu bu kendiliğinden oldu ama korkularım bitmedi hep kalp atılı içim korkup kendimi strese soktum ama çok şükür duydum sen güzel düşün iyi olucak inşallah.takılmıştım belirti yok die dedim ki tamam ben duyamıcam ama şükür duydum arada bir devamı gelir inşallah die geçiriyorum ama hemen toparlıyorum kendimiCanım hiç sorma ya benim 3 yıl önce bir kaybım vardi 7 haftalikti. Şimdi 6bucuk haftaligim o korku sardı gene beni ya kalp atışı duyamazsam ya da devamı gelmezse diye. Eşim çok taktigimi söylüyor hakli da ama elimde değil
Hangi değerlere baktı da kullanmama gerek yok dedi canım? Bende kanım sulu mu.degil mi merak ediyorum iğne baş ağrısı yapıyor bende bu da beni endiselendiriyorClexane kan sulandırıcı mı kullanıyorsun bende kullandım ama şimdi doktorum gerek yok dedi değerler normale dönmüş sanırım
Aynen cnm bakalım dr ne dıcekKadın Doğum hepsini halleder, gerekirse o yönlendirir, sen cumartesiyi bekle o zaman.
Ben yaşıyorum canım hemde günlerdir mide bulantısı kusma halsizlik baş dönmesi hepsini dibine kadar yaşıyorumKızlar benim gibi baş dönmesi yaşıyan varmı bır saat iyi oluyorum sonra tekrar baslıyor ya
Benimde 2 kaybım var kalp durması o yuzden hep korkuyorum keske elımızde olsaCanım hiç sorma ya benim 3 yıl önce bir kaybım vardi 7 haftalikti. Şimdi 6bucuk haftaligim o korku sardı gene beni ya kalp atışı duyamazsam ya da devamı gelmezse diye. Eşim çok taktigimi söylüyor hakli da ama elimde değil
Tüp bebek transferden sonra kullandım on gun hamıle olunca dr bıraktırdıClexane kan sulandırıcı mı kullanıyorsun bende kullandım ama şimdi doktorum gerek yok dedi değerler normale dönmüş sanırım
Dr gıttınmı ne dedı dr senınkı daha zor rabbim yardım etsinBen yaşıyorum canım hemde günlerdir mide bulantısı kusma halsizlik baş dönmesi hepsini dibine kadar yaşıyorum
Inşallah bu sefer sağ salim.kucagimiza alırız canm Allah izin verir inşallah.Benimde 2 kaybım var kalp durması o yuzden hep korkuyorum keske elımızde olsa