- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
olur allahın izniyle canım güzel haberlerini alırız inşallahDün kan testi 1008 di.. eğer katlanarak gidiyorsa bugün 2000 olabilir diye düşünüyorum..
çarşambayı bende sabırsızla bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur allahın izniyle canım güzel haberlerini alırız inşallahDün kan testi 1008 di.. eğer katlanarak gidiyorsa bugün 2000 olabilir diye düşünüyorum..
Ayy dogum da ayni olur insallah cok sevindim beta neydi senin canimhayırlı olsun arkadaşım sat tarihlerimiz aynı benimde bu gün 4+5
ilahi kafa dinlemek istedin demekbenım kımyasalım vardı ama vermedı bana suan hersey guzel dedı canım tesekkur edwrim buaradaa ayrıca ilişki yasak da demedi bız de soramadkk eşim soracaktı ben susturdum.haha:) dr.um erkek nedense cekınmem ama sorduramadm
haftaya büyür kuzum 13mmyken görunuyormus dıgerı haftaya guzel haber verıcksın tekrar canımMühim değil canm benim düşünmen yeterli. Kese de 11.4 mm cıktı bakalım haftaya nasıl cikacak
Kızlar o kadar mide bulantısı yaşıyorum ki artık dayanılmaz hale geldi çok kötüyüm doktorum bi ilaç önerdi korka korka kullandım çaresiz bi şekilde İnşâAllah bebeğime bi zararı olmaz
ay yok aslında bende söylemesı ayıp cınsel ıstek arttı normalde azalır dıyorlar ama hahah pısman oldum sonra da napsak bılemedımilahi kafa dinlemek istedin demek
tamamm canımm ben dıger konuda msjları okuuamadım sen kan verdın mı canm
Inşallah canimmm:)haftaya büyür kuzum 13mmyken görunuyormus dıgerı haftaya guzel haber verıcksın tekrar canım
cuma günü ilk test 1211 pazar günü 3224 hcg çıktı canımAyy dogum da ayni olur insallah cok sevindim beta neydi senin canim
bende heeççç yok dr yasak derse zil takıp oynarımay yok aslında bende söylemesı ayıp cınsel ıstek arttı normalde azalır dıyorlar ama hahah pısman oldum sonra da napsak bılemedım
He sen cuma gitmissin ben persembe gitmistim 443.1 cikti carsaba gidecegim bnde bakalim ne cikacakcuma günü ilk test 1211 pazar günü 3224 hcg çıktı canım
çarşamba günü dr gidiyorum bakalım
ah işte ben canım yasak demedı ama degıl de demedı ablam da o hastanede calısıyor o da vardıyanımzda belkı de ondan sorduramadım ben de eşim normalde sorcaktı dr.a yani risk görse derdı cnku eskıden de rısllı gebelıklere bakıyormus kendısı ay bılemedm yaKızlar ilişki için dr a sordunuz mu ben heyecandan unuttum sormayiii
Bende sormadim ne der acabaKızlar ilişki için dr a sordunuz mu ben heyecandan unuttum sormayiii
ber perşembe idrarda öğrendim geceHe sen cuma gitmissin ben persembe gitmistim 443.1 cikti carsaba gidecegim bnde bakalim ne cikacak
Yapsak bi türlü yapmasak bi turluuuah işte ben canım yasak demedı ama degıl de demedı ablam da o hastanede calısıyor o da vardıyanımzda belkı de ondan sorduramadım ben de eşim normalde sorcaktı dr.a yani risk görse derdı cnku eskıden de rısllı gebelıklere bakıyormus kendısı ay bılemedm ya
Hm dogrudur bnimki baya yeni o zmnber perşembe idrarda öğrendim gece
benim önceki ay tüp bebekten kimyasal gebelik düşüğüm oldu 11 nisanda bir daha adet görmedim
Neye göre riskli neye göre olumlu bende merak ediyormBende sormadim ne der acaba
yat kulağının üstüne şekerim dinlen biraz :))Yapsak bi türlü yapmasak bi turluuu
Canım her sabah 3 tane tiroid ilacı alıyorum sonra kan ilacı folic asit progesteron iğne coraspin hepsi bendede mevcut sonu güzel olacak inşallahİNŞ CANIM İNŞ CORASPIN DE VAR BIDE PROGESTRON BU KADAR ILACLA NOLCAK BILMIYOM