Benim de degisen agrilarim oluyor bazen sağda bazen solda. Bazen de belimde. Tek tarafli ve uzun sureli keskin bir agri degilse endise etmeye gerek yok saniyorum.Kızlar birşey sorcam benim özellikle sabahları belim agrıyo kuyruk sokumu tarafı tam sizdede varmı acep
Kızlar tek taraflı batmalarınız oluyor mu benım solumda ani bıçak gb giriyor kramp tarzı. dün akşam özellikle oldu. 6-8 hafta arası cogalırmış. Bakalım bugün olucak mı Rahim büyüdükçe olurmuş normal diyorlar sizde de oluyor mu?
bende çalışıyorum ama 2 gün dediği için testi verdim sonucu nu bekliyorum inşallah artmıştır Allahım.Yaptirabilirsem yazarım canım ancak akşama olur,işten sonra
Günlerimiz aynıydı senin görülmüş darısı başıma en son beta hcg kaçtı cnm ben görünmez diye 18 ine aldım randevuyuGünaydın kizceler doktordan çıktım dün sıkıntım var demiştim hani karında şişlik,ağrı vs. Diye.
Doktor olabilir hamilelikte, en güzel gelen zeytinyagidir onu iç bir kaşık dedi.
Bugün 4 hafta üç günlüğüz ve vajinal ultrasondan keseyi gördük çok şükür, küçücük daha 3 mm insallah uzaylıya benzedigi fotolarınida gorururuz
Genelde son adet tarihine göre olur canımKIZLAR BİRŞEY SORACAĞIM BU BEBEĞİN KAÇ HAFTALIK OLDUĞU EN SON ADET GÖRÜLEN TARİHTEN Mİ BAŞLIYOR BETA HCG DEĞERİNE GÖREMİ YOKSA
mrb cnm senle aynıyız benmde kızım2 buçuk yasnda ve yeni hamileym allah nasp ederse kızımda ocakta dogdu buda öyle olacak inşallah ben hastaneye gitmedm daha erken kese ve kalp atışıiçin 4+2deyim daha dün battı bakalımSelam kızlar sabah test yaptım sonuç pozitif Rabbim nasip ederse Ocak annesi olacağım.3.5 yaşında bir kızım var hamilelik evresinde kadınlar klubünde çok güzel dostlar edindim hala muhabbetimiz devam ediyor umarım sizinle de öyle olur sevgiler..
Aynen canım seninle ayniyiz suan kaç bilmiyorum ama bugün ki sonuçlarda çıkarsa yazarım.Günlerimiz aynıydı senin görülmüş darısı başıma en son beta hcg kaçtı cnm ben görünmez diye 18 ine aldım randevuyu
Kızım 19 Aralık doğumlu.. Doğum 9 ocak yazıyor ama sezeryandan dolayı bir iki hafta öncesinden alıyorlar Aralık sonu gibi doğar diye tahmin ediyorum hakkımızda hayırlısı inşallah.. Bende yarın bir kan aldırayım haftasına göre 6 hafta civarı bi doktora giderim haberleşirizmrb cnm senle aynıyız benmde kızım2 buçuk yasnda ve yeni hamileym allah nasp ederse kızımda ocakta dogdu buda öyle olacak inşallah ben hastaneye gitmedm daha erken kese ve kalp atışıiçin 4+2deyim daha dün battı bakalım
tamam cnm bende ramazan gelmeden gidim diyorum kalp atısısı varmı yokmu bakayım diyrum sağlkla gelsnler bende sezeryan oldum ama ben son dakikada karar verilmştiKızım 19 Aralık doğumlu.. Doğum 9 ocak yazıyor ama sezeryandan dolayı bir iki hafta öncesinden alıyorlar Aralık sonu gibi doğar diye tahmin ediyorum hakkımızda hayırlısı inşallah.. Bende yarın bir kan aldırayım haftasına göre 6 hafta civarı bi doktora giderim haberleşiriz
seninki ikizmi profil resmindnKızlar kalp atışı için neden 8. Hafta gel diyor doktorlar daha önce duyulmaz mı var mı kalp atışını duyan?
39+5 te oldu canım kızım hiç ağrım yoktu doktor normal doğum gözükmüyor dedi cidden kanala bile inmemiş o yüzden sezeryan yaptıtamam cnm bende ramazan gelmeden gidim diyorum kalp atısısı varmı yokmu bakayım diyrum sağlkla gelsnler bende sezeryan oldum ama ben son dakikada karar verilmşti
benim cnm hersey yolundaydı 40 haftadaydm 12 saat sancı çektim ama açılma olmadı sezeryana alındm daha servisteyken yoğun kanama yasadm rahim toplanmadı ölümden döndüm rahmim alınıyodu nerdeyse 3gün yoğunbakımında kaldım çok şükür kurtuldum39+5 te oldu canım kızım hiç ağrım yoktu doktor normal doğum gözükmüyor dedi cidden kanala bile inmemiş o yüzden sezeryan yaptı
Canim senin keseyo doktor olctumu bende gittim hem karindan hem vajinal bakti kese var gibi dedi ama dedi kesin bisey demediAynen canım seninle ayniyiz suan kaç bilmiyorum ama bugün ki sonuçlarda çıkarsa yazarım.
Ama benim bebik görünmedi çok ufak kese çıktı seninkinde görünmüş olur belki
Olctu canım 3 mm mis çok küçük daha, birde bende rahim ters o yüzden biraz flu görünüyor, belki küçük olduğundan öyle demiştir sana daCanim senin keseyo doktor olctumu bende gittim hem karindan hem vajinal bakti kese var gibi dedi ama dedi kesin bisey demedi
Değil canım şimdilik tek kese gördük :) o çok eski bi resim hayalim :)seninki ikizmi profil resmindn