- 10 Mart 2018
- 833
- 622
- 29
Merhaba hanımlar uzun süredir yazamadım fırsat buldukça takip edebiliyorum sadece:)benim kızım haftaya 9 aylık olucak ama daha emeklemiyor sadece oturduğu yerden poposunu sürterek gidiyor gitmek istediği yere:) kilosu da 7 kg ortalamanın altında dedi sağlık ocagindaki dr. Bunlar kafama takilanlar disimizde hic görünmedi henüz
Kızlar benim bebeğim 9. Ayına girdi diş yok yürümeye dair hiçbirşey yok kendini kaldıramıyor bile sadece oturabiliyor normal mi bilemedim odalarımızı da ayırdık ayıran varmıdır kendi odasına alışsın istiyorum
Keçiboynuzu özü biraz ağır acı olduğu için meyve püresine falan koyuyorum oda çok az. Kefir vermedim hiç
BiZdede desteksiz oturma tam Yok şu an hangi aşamada snızDestekli de mi oturmuyor canım? Biz 7 ay 7 günlüğüz desteksiz oturuyor artık. Ama 8.aya kadar desteksiz oturamama normalmiş eğer yere uzanıp yüz üstü sırt üstü dönüyor ve yanındaki oyuncakları rahatlıkla yakalayıp oynuyorsa normalmiş
kendi doktorumuz yok ama randevu alicam çocuk doktoruna kan tahlili yapılması gerekiyormus. Sağlığında bi problem yok şükür de işte ne yapmam gerekiyor bilemedimSürekli takip ettiğin dr var mıydı bi sor bakalım gelişimle ilgili en doğru cevabı verir. Ek gıda çok severek yemiyor mu? Sağlığı yerinde ise takma diyeceğim ama olmuyor bizde her ay geriden gitsek de toparlandık şükür. 7 ay 25 günlük emekleme değil de kendini sürüyerek gidiyor diş bizde de yok belirtisi de yok
Merhaba etrafına yastık koyarak destekli oturmuyor mu peki ?Iyi akşamlar hanımlar oğluşum 8 ay 10 günlük oldu ama hala oturmuyo biz geçmi kaldık ben hiç bi zaman bi başka bebekle kıyaslama yapmadım ama bu oturmama olayı biraz kafama takıldı sanırım
benim oğluşum 8 ay 19 günlük dr bize grip için aferin vermişti .1ÇAY KAŞIĞI kadar.desteksiz oturuyorsa yakından emeklemeye başlar yada direk yürür annesi :)Birde grip olunca ne veriyorsunuz bebişlerinize
BiZdede desteksiz oturma tam Yok şu an hangi aşamada snız
Geçen hafta griptik. Hafif atlattı şükürler olsun ki. sadece burun akıntısı oldu. serum fizyolojik uygulayarak aspire ettim. alerjik gripmiş bizimkisi onun için Dr. zytech verdi. bir de grip için iburamin zero.Birde grip olunca ne veriyorsunuz bebişlerinize
Kalpte parlaklık olarak geçiyorsa çoğu bebekte olabiliyor. Benim kızımda vardı doğuma kdr da geçmedi çocuk Dr umuz takip etti üfürüm falan varmı diye birşey çıkmadı. Detaylı usg de çıkmıştı bzmde. Detaylıyı yaptırın inşallah sorun çıkmaz sizindemrb arkadaşlar 21 haftalık hamileyim.ense kalınlığı ve burun eğriliği iyi dediği için. ikili ve üçlü tarama testi yaptırmadım. bugün fetal eko yaptırdım.. sağ ventrikülde ekojen odak izlendi dedi... kadın doğum doktoruma gösterdim haftaya mutlaka detaylı ultrason yaptır.. bakalım dedi. endişelendim açıkçası.. inşallah bir sıkıntı çıkmaz :-(
bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaşımız var mi ?
tsk ederim.. insallah çıkmazKalpte parlaklık olarak geçiyorsa çoğu bebekte olabiliyor. Benim kızımda vardı doğuma kdr da geçmedi çocuk Dr umuz takip etti üfürüm falan varmı diye birşey çıkmadı. Detaylı usg de çıkmıştı bzmde. Detaylıyı yaptırın inşallah sorun çıkmaz sizinde
ben 15 gün oldu kanına baktıralı 8,6 öıktı düşük dedi dr.Sizin nasıl durumlarİyi günler hanımlar...
İzlenimi vardı, kan değerimize baktık.
Canı acımadı. Şükürler olsun ki...
Sizlerden ne haber
İyi günler hanımlar...
Sizlerden ne haber
14.1 çıktı canımben 15 gün oldu kanına baktıralı 8,6 öıktı düşük dedi dr.Sizin nasıl durumlar
maşallah... kilo ve boyu nasıl...14.1 çıktı canım
73cm olduk canım. 9200kg.maşallah... kilo ve boyu nasıl...
İyi günler hanımlar...
Sizlerden ne haber