2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim de arkadasimin tam tersi oldu canim. Bu alistirma bardaklarindan vermisti o memeye gore cok geldigi icin bu sefer memede sinirleniordu birakiyordu :/ artik Allah buyuk insallah birakmaz diye dua ediyorum :KK43:
Bu dediğinde oluyor canım ondan çok geldiği için memeyi reddedebiliyor zaten benim oğlanın börek benim goguslere garezi var sünnet oldu açısından beni doğru düzgün emmedi en ufak şeyde emmek istemiyor mamaya gelince ama lokur lokur içiyor 😀

Evde yoğurt mayalayan anneler hangi marka günlük süt ve hangi marka yoğurt mayası kullanıyorsunuz

Daha önce taze inek sütüyle mayalamıştım maya da ev yoğurdu mayasıydı taş gibi olmuştu. Günlük sütle yoğurt süt arası birşey elde ediyorum kaçıncı denemem. Tadı da kötü oluyor. Var mı öneriniz. Maya olarak activia denedim migrosun büyüyo probiyotik mayasını denedim yok olmuyor

😂😂😂😂 ayy kız hele bunlar bu kadar saçlı bi de çocuklarını düşün örükle doğar 😂😂😂 ya bende istemiyorum sırf bebiş darlanıyordur dili YÖK söyleyemiyor diye oyle kendi kendimize kestirelim dedik kestirsek ağlarım herhalde 😭

Biz kestirdik çünkü burasıda bir ara çok sıcak oldu terliyordu, kafa derisi çok yumuşak olduğu için iyide kesemedik biz arkalar hep kaldı önlerdeki saçları sarı çıkmaya başladı arkadakiler hala Siyah :) biz erken kestik aslında ama güneş neredeyse 7 aylık oldu bence biraz kısaltabilirsiniz makinanın büyük taraklı ucuyla

Canım çok geçmiş olsun insalalh korktuğun gibi değildir.
Nasılsın kuzum çıktı mı sonuc
M Mavisu27 Nilufer_3457 Nilufer_3457 kuzlar geçmiş olsun

@ISIK27 canım hayırlı olsun maşallah
kuzım ya misafir vardı alıntılara denk geldim noldu senin sonuç sıkıntı yok inşallah
Geçmiş olsun canım
Sagolun kizlar
Sonuclarin tamami cikmamis
Amilaz lipaz onemli benim icin o henuz cikmamis daha
Ama bugun bir kahvaltidan sonra agri vurdu hafif iyiyim onun disinda
Insallah klsik bi mide usutmesidir
Sagolun 😘😘

Evde yoğurt mayalayan anneler hangi marka günlük süt ve hangi marka yoğurt mayası kullanıyorsunuz

Daha önce taze inek sütüyle mayalamıştım maya da ev yoğurdu mayasıydı taş gibi olmuştu. Günlük sütle yoğurt süt arası birşey elde ediyorum kaçıncı denemem. Tadı da kötü oluyor. Var mı öneriniz. Maya olarak activia denedim migrosun büyüyo probiyotik mayasını denedim yok olmuyor
Gunluk sutle mayalayinca aklinda olsun, olmasi gerekenden bir tik daha sicak olmasi gerekiyor. O zaman tutuyor genelde
Maya bir arkadas migrosta var demisti.
Sokta da vardi sanirim.
Sek in sütünü oneriyordu bi iki dr ama denedin mo dersen denemedim hic
Kendim marketten çiğ süt alip mayaliyorm

Sutas günlük süt ve activa. 6saat fırında ağzı açık beklettim 2saat buzfolabinda ağzı açık bekledi kuzum

Gunluk sutle mayalayinca aklinda olsun, olmasi gerekenden bir tik daha sicak olmasi gerekiyor. O zaman tutuyor genelde
Maya bir arkadas migrosta var demisti.
Sokta da vardi sanirim.
Sek in sütünü oneriyordu bi iki dr ama denedin mo dersen denemedim hic
Kendim marketten çiğ süt alip mayaliyorm
Çiğ sütle denedim 1 kez çok guzel olmuştu tadı da çok güzeldi. Ama günlük sütle olmuyor biraz daha sıcak deniyim mayalamayı bakalım. Eşim artık dalga geçiyor bugun de mi yoğurt mayalamaya çalıştın diye😁

Çiğ sütle denedim 1 kez çok guzel olmuştu tadı da çok güzeldi. Ama günlük sütle olmuyor biraz daha sıcak deniyim mayalamayı bakalım. Eşim artık dalga geçiyor bugun de mi yoğurt mayalamaya çalıştın diye😁
Valla annemlerin komsusu vardi cig sute alismis, bayagi pahalaninca bimden sut almaua basladi
Yapamıyorum diyordu,sonradan biraz daha sicak mayalamis o tutmus
Birde gunluk sut diye ilitmak yeterli oluyor ya, sen onu biraz kaynara yakin yap dinlenerek mayalanacak isiya gelsin

Canim prospan iyiymis bende ogluma aldim, bir iki kere havada verdim duzeldi gibi
Burnunu acarsin mutlaka serumla, aman ha o cok onemli
Evet canım açıyorum günde 3-4 defa yapıyorum. Yarın da prospan aldircam senin kullanim seklin nasıldı sabah öğle akşam ne kadar

Canım çocuklar için kendine dikkat etmelisin anneleri hasta olursa kuzularda zorluk çeker. Tam olarak neyden kaynaklanıyor hastalığın?
Valla 5 yil once pankretit olmuştum, inanilnaz agrili birsey
Yine o agriyi cektim midem de ondan suphelenip pankreas enzimlerine baktirdim ama cikmadi sonuc canim

X