2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
evet ben olunca yapıyorum . annemede dedım. yıkasan bile sil ayrıca ıc kısımları dıye.
ınsallah tekrar etmez bıdaha
suya baslayalı zaten gıttı o lekelenmeler. ek gıdayada baslıcam 21 ocak dogumlu. bu hafta 6 ay kontrolune gıdıyoruz bakalım

Kuzum aslinda kiloda iyi degil biz 4 aylikken 7800 gramdik suan 6 ay 9 gunlukve 8100 ciktik
Cnm doktorlar bile 6. Ayda doğum kilosunu 2ye katlamış mı ona bakıyor artık aylık çok takılmıyorlar eee hareketde var artık iyi maşallah onun kilosu.. inşallah iştahsızlığıda diştendir.

Vallahi denizden yeni geldin beni anlarsın pek dinlenme olmuyor sipalarla deniz banyo yemek akşam gezme derken

Sunnetiniz hayırlı olsun sağlıkla atlatin inşallah rabbim damat olduğu günleri de göstersin sizlere

Cnm doktorlar bile 6. Ayda doğum kilosunu 2ye katlamış mı ona bakıyor artık aylık çok takılmıyorlar eee hareketde var artık iyi maşallah onun kilosu.. inşallah iştahsızlığıda diştendir.
Kuzum kilo falan umrumda degil artik istahsizlikta az iciyordu artik hic icmiyor gece sabaha kadar hic icmedi dun avmye gittik1800 gibi 22:30 geldik ve butun sutleri doktum icmedi eve gelince hipp biskuvi almistim sutle ezip yedirdim gece sabaha kadar agladi acliktan sabah susmadan agladi aut veriyoz yok bendn ucmek istemiyordur diye babasi denedi yine yok en son muhallebi yedirdik sustu ek gidayada raziyim ama gece ne verecem cok zor uyumuyo kendide uyumuyor

Ayına göre persentilde iyiyse onu kastettim aslında kız sen bu çocuk yemiyor diye sürekli elimde biberonla duruyorum diyordun bu kiloları nasıl aldı devam ederse bi dr a götür bence normal değil yememesi
Yemiyordu surekli biberon tikiyordum bilmiyordu ozamanlar emzik sanip iki cekup birakiyordu bi emzikbi bibeberon zorla besledim simdi anliyor izin vermiyor icirmeme artik bende cok saldim uyurken hic vermiyorum verdimmi zaten uyanip icmiyo
Kiz kac dr gittik poset dolusu ilac iciyor artik ne hali varsa gorsun ilac vermektense biktim

Gece mamaları oluyor onu denedin mi hiç gündüz zor da olsa süt verirsin tok yatar en azından sen de rahat edersin

Bugün benim 2 numaram da 6 aylık oldu, Ankara dışında olduğumuz için aşı Pazartesi gününe kaldı. Ek gıda için de kayısı vereceğim eline bugün, sebzeyle başlayamayacağız. Kızımda katı bir blw ciydim, o kadar kasmaya gerek yok kafasındayım artık ama bakalım bebek nasıl isteyecek. Bi de 26 hafta civarında bi atak vardı sanırım gece uykusu bozulan bebişlerin sebebi o olabilir, oğlumun uykusu iyiydi dün yatırdım 10 dk olmadı bi kaldırmış kafayı chucky gibi bakıyordu

Masaji yapyirmiyor artik cok agliyor ve ellerimi itekliyor antibiyotikli damla veror 8.auda gel demisto kuzum. Amin

Ay gercektenmi bir blw anasi daha simdi neden oyle dusunuyorsun kuzum peki

Günaydın hanımlar ❤
Bugün mesaim daha erken başladı 6 a çeyrek kala :) sizler kocanıza kahvaltı hazırlamak için uyanıyor musunuz?bazen bunu yapan tek kadın benmişim gibi düşünüyorum :)
Hazırlıyorum canım. Telefonunun alarmını kurmuş çocuğu kaldırdı bende onu tekrar uyutayim diye uğraşırken o kendisi hazırladı yaptı kahvaltısını bir dünyada tartıştık bu yüzden. Alarmın çalmasını istemiyorsan sen gelip kaldır diyor valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…