evet ben olunca yapıyorum . annemede dedım. yıkasan bile sil ayrıca ıc kısımları dıye.Günaydın kizlar ❤
Istanbul yine puslu, serin ohhh super havasi
P Puddingmuf benim esim is yerinde kahvalti yapiyor, yemekhane sabah kahvalti da cikariyor cok super oldu. Zaten hazirlatmaz bana oyle olmasa da
Seninki biraz kendini dusunen cinsten heralde
edosko canim idrarda kristalize susuzluktan oluyor. Ek gida almasa bile su içir ve kaka yaptığı zaman afedersiniz ama vajinanin iç kivrimlarina falan kaciyor kakasi oralari iyi temizle
Gerci sen yoksun çoğunca annene de
yuzeysel yikamayla olmaz ic temizlik , o iltihap yapiyor
Cnm doktorlar bile 6. Ayda doğum kilosunu 2ye katlamış mı ona bakıyor artık aylık çok takılmıyorlar eee hareketde var artık iyi maşallah onun kilosu.. inşallah iştahsızlığıda diştendir.Kuzum aslinda kiloda iyi degil biz 4 aylikken 7800 gramdik suan 6 ay 9 gunlukve 8100 ciktik
Vallahi denizden yeni geldin beni anlarsın pek dinlenme olmuyor sipalarla deniz banyo yemek akşam gezme derkenben tarihlerden bihaberim kuzum iyiyim şükür tatilden döndük benim de misafirler olacak şehir dışından farklı zamanlarda kaynımlar,kaynanam belki görümcemler.yarın da küçük beyi sünnet ettircez nasipse. sen de dinlenmeye calış tatilin tadını çıkar kuzularla
Kuzum kilo falan umrumda degil artik istahsizlikta az iciyordu artik hic icmiyor gece sabaha kadar hic icmedi dun avmye gittik1800 gibi 22:30 geldik ve butun sutleri doktum icmedi eve gelince hipp biskuvi almistim sutle ezip yedirdim gece sabaha kadar agladi acliktan sabah susmadan agladi aut veriyoz yok bendn ucmek istemiyordur diye babasi denedi yine yok en son muhallebi yedirdik sustu ek gidayada raziyim ama gece ne verecem cok zor uyumuyo kendide uyumuyorCnm doktorlar bile 6. Ayda doğum kilosunu 2ye katlamış mı ona bakıyor artık aylık çok takılmıyorlar eee hareketde var artık iyi maşallah onun kilosu.. inşallah iştahsızlığıda diştendir.
Kuzum aslinda kiloda iyi degil biz 4 aylikken 7800 gramdik suan 6 ay 9 gunlukve 8100 ciktik
Yemiyordu surekli biberon tikiyordum bilmiyordu ozamanlar emzik sanip iki cekup birakiyordu bi emzikbi bibeberon zorla besledim simdi anliyor izin vermiyor icirmeme artik bende cok saldim uyurken hic vermiyorum verdimmi zaten uyanip icmiyoAyına göre persentilde iyiyse onu kastettim aslındakız sen bu çocuk yemiyor diye sürekli elimde biberonla duruyorum diyordun bu kiloları nasıl aldı devam ederse bi dr a götür bence normal değil yememesi
Yemiyordu surekli biberon tikiyordum bilmiyordu ozamanlar emzik sanip iki cekup birakiyordu bi emzikbi bibeberon zorla besledim simdi anliyor izin vermiyor icirmeme artik bende cok saldim uyurken hic vermiyorum verdimmi zaten uyanip icmiyo
Kiz kac dr gittik poset dolusu ilac iciyor artik ne hali varsa gorsun ilac vermektense biktim
Aynen bizde oyleydik . Demek o yuzdenmis,Dun gece bebegi huzursuz olanlar kesin bi gecerliligi var midir bilemiyorum da dun ay tutulmus instada da cocuklarin huzursuz olma sebebinin bu oldugunu soyluyorlar :)
Benimki cok oturmayi sevmiyor kuzum ayaga kalkma ve hareket etme derdinde oldugundan 5.aydan beri oturuyor kendi oturuyor zaten ben baslatmadim
Oyy gecmis olsunntesekkürler canım inşallah öğleden somra gidicez nasipse ben de aksi gibi grip oldum umarım uzamaz ona bulaşmaz
Masaji yapyirmiyor artik cok agliyor ve ellerimi itekliyorne diyor onun için size. ben o zaman araştırmıştm gözünü açamıyordu ya.. o zaman gözyaşı kanalı tıkalımı acaba diye
belli bir zaman içinde kendi açılıyor yazılmıştı. bide masajı vardı sanırım uyguluyor musun.
yine iyiymiş şişli memorıalde binküsürdü aynı ıslem.. onlar bıtırdı hep lımıtı. yoksa cok zorlanırdık. ılacı kullanması ıcın cok drun onay vermesı gerektı hepsı gordu bıgun ıcınde. 3 aylıkken.
sımdı her ay tek dra gidiyoruz.hematolojı bolumune.kontrol amaclı. 1 yasa kadar kullanıcak. gecıcek dedı bakalım. Allah beterınden korusun
Ay gercektenmi bir blw anasi daha simdi neden oyle dusunuyorsun kuzum pekiBugün benim 2 numaram da 6 aylık oldu, Ankara dışında olduğumuz için aşı Pazartesi gününe kaldı. Ek gıda için de kayısı vereceğim eline bugün, sebzeyle başlayamayacağız. Kızımda katı bir blw ciydim, o kadar kasmaya gerek yok kafasındayım artık ama bakalım bebek nasıl isteyecek. Bi de 26 hafta civarında bi atak vardı sanırım gece uykusu bozulan bebişlerin sebebi o olabilir, oğlumun uykusu iyiydi dün yatırdım 10 dk olmadı bi kaldırmış kafayı chucky gibi bakıyordu ☺
Hazırlıyorum canım. Telefonunun alarmını kurmuş çocuğu kaldırdı bende onu tekrar uyutayim diye uğraşırken o kendisi hazırladı yaptı kahvaltısını bir dünyada tartıştık bu yüzden. Alarmın çalmasını istemiyorsan sen gelip kaldır diyor valla.Günaydın hanımlar ❤
Bugün mesaim daha erken başladı 6 a çeyrek kala :) sizler kocanıza kahvaltı hazırlamak için uyanıyor musunuz?bazen bunu yapan tek kadın benmişim gibi düşünüyorum :)