2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kujum tamda bunu yazacaktım idrar yolu enfeksiyonu az sıvı almaktan oluyor süt içiyor ve az çiş yapıyorsa sık sık su içir diyecektim

Kujum tamda bunu yazacaktım idrar yolu enfeksiyonu az sıvı almaktan oluyor süt içiyor ve az çiş yapıyorsa sık sık su içir diyecektim
Valla dr icirme dedi 6 ay olmadan.ben iciriyorum.hic mama icmedi anne sutu icincede vermiyolar ama kirmiziligi yigenimden bildigim icin ben basladim suya . Dru dinlemedim :)

Enfeksiyon yoktur o zaman. O kirmızılık enfeksiyonla ilgili değil yani. Şu an ne için götüreceksin onu anlamadım ama

Günaydın hanımlar ❤
Bugün mesaim daha erken başladı 6 a çeyrek kala :) sizler kocanıza kahvaltı hazırlamak için uyanıyor musunuz?bazen bunu yapan tek kadın benmişim gibi düşünüyorum :)
Ben kalkiyordum ilk evlendigim sene sonra esim benim icim rahat etmiyor ben hazirlarim dedi hemen tamam dedim

Gecmis olsun kuzum insallah bir daha tekrarlamaz❤

Gecmis olsun kuzum insallah bir daha tekrarlamaz❤
Insallah canım. Yinede dediği yere gideyimde içim rahat eder.
proflar pahallı oluyor. gözünde hemanjıom vardı ya. ondan dolayı tedavi oluyor zaten 1 yaşına kadar kullandığı bir ilacı var. %90 ıyılesme oldu çok sukur. cok az kaldı kırmızılık. onla ilgili hastanede yattı vs lımıtımız doldu. cok pahallı hepsi. birsuru dr gördü usgler vs vs Sağlık olsun tabı herseye degerde.

Çok sevindim kuzum şükür olsun ❤ bizim de hala gözyaşı kanalı tikali sağlık çok pahalı aşırı yani biçim ülkemiz de bole olmamalı.. biz de bir kardiyoloji bölümüne gittik 1dk ultrasonla baktı 500 lira.. Rabbim kimseyi dusurmesin gerçekten.. İçiniz rahatlar en azından ❤

Günaydın hanımlar ❤
Bugün mesaim daha erken başladı 6 a çeyrek kala :) sizler kocanıza kahvaltı hazırlamak için uyanıyor musunuz?bazen bunu yapan tek kadın benmişim gibi düşünüyorum :)
Ben hazırlamıyorum valla önceleri bazen hazırlıyordum , erken kalkıp kahvaltı yapacağıma azıcık daha uyurum dedi, benim de işime geldi

Günaydın kizlar ❤
Istanbul yine puslu, serin ohhh super havasi

P Puddingmuf benim esim is yerinde kahvalti yapiyor, yemekhane sabah kahvalti da cikariyor cok super oldu. Zaten hazirlatmaz bana oyle olmasa da
Seninki biraz kendini dusunen cinsten heralde

edosko canim idrarda kristalize susuzluktan oluyor. Ek gida almasa bile su içir ve kaka yaptığı zaman afedersiniz ama vajinanin iç kivrimlarina falan kaciyor kakasi oralari iyi temizle
Gerci sen yoksun çoğunca annene de
yuzeysel yikamayla olmaz ic temizlik , o iltihap yapiyor

Kilosu gayet iyi canım, alım hızı yavaş ama bizim de 2 ayda 500 gr almış normal dediler
100 gram gozukuyor bu ay bizim o gramda ayak hareket ettiriyor ondandir kilo aldimizi sanmiyorum kiloda onemli degilde ben gece boyu ne o uyudu ne ben sabah acliktan agliyor ama sut icmiyor ona uzuldum daha cok kucuk gece uykusu 18 19 arasinda basliyor sabah 7 ye kadar gunun yarisi ne verecegim o dusunduruyor beni

T tanem-tane20 canim sütün disinda mama veya devam sütü yiyor mu
Cok uzuluyorum ben, seni dusunemiyorum

bsebse masallah kizina canim ❤
Evde devam suti vs yok oyuzden bilmiyorum onu icermi sabah uyandi sut isittim 60 cc icmedi hic bende onu muhallebi yaptim irmikli yedi tabi irmik kati baya bogazina kisinca butun yedigini bir kustu sabah sabah uykusuzlugaminyanayim onun kusmasinami alez carsaf ne varsa degistirdim tv karsisina attim geldim cocugu

ne diyor onun için size. ben o zaman araştırmıştm gözünü açamıyordu ya.. o zaman gözyaşı kanalı tıkalımı acaba diye
belli bir zaman içinde kendi açılıyor yazılmıştı. bide masajı vardı sanırım uyguluyor musun.
yine iyiymiş şişli memorıalde binküsürdü aynı ıslem.. onlar bıtırdı hep lımıtı. yoksa cok zorlanırdık. ılacı kullanması ıcın cok drun onay vermesı gerektı hepsı gordu bıgun ıcınde. 3 aylıkken.
sımdı her ay tek dra gidiyoruz.hematolojı bolumune.kontrol amaclı. 1 yasa kadar kullanıcak. gecıcek dedı bakalım. Allah beterınden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…