- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
pisiriliyor canim ezmesiYulaf unu mu yulaf ezmesi mi?
Hangisini almalıyım?
Bir de bunlar nasıl kullanılıyor ilimis suya direkt karıştırılıyor mu yoksa ocakta pişecek mi?
hadi yine iyisinKızlar dün akşam 9.30 gibi diş jelini sürdüm masaj yaptım diş etlerine sonra emerken hemen uyudu çok az kalktı (3 kez uyandı bir keresinde emzirdim diğerlerinde emziğini verdim uyudu) diş jelinin etkisi mi yoksa uyuyacağından mı bizim sıpanın bilemiyorum ama uyuduk en azından bizde biraz şükür
Ben variiimmGünaydın hanımlar ❤
Bugün mesaim daha erken başladı 6 a çeyrek kala :) sizler kocanıza kahvaltı hazırlamak için uyanıyor musunuz?bazen bunu yapan tek kadın benmişim gibi düşünüyorum :)
Denicem tadinda kusur yok ama mama verecez bugun alip onuda icmezse kazamiz mubarek olaSütünün tadına baktın mı? Belki tadını beğenmedi mama vermeyi denedin mi?
Herkese gunaydin kizlar ters giden birşeyler var cocuk sut icmek istemiyor ne uyurken ne uyanikken dunden beri kac cc sut lavabodan doltum cocuk icmiyor hep bozuldu sabaha kadar agladi acliktan emzik verdim susuyor hic uyumadim gece emzik vermekten
Yanlış hatirlamiyorsam vardi burdada antibiyotik tedavisi gorduler ama tekrarlayan olmadi, bi cocuk hastanesi egitim arastirma da yokmu göstersen scil birsey dediyse, bizimdecsunnet olmustuk pipide sikinti cikti dr yillik izndeydi baska dr gosterdim dr gelene kdr bekle bisey olmaz dedi ertesi gun burda kahsen arkdsm sayesinde druma ulasildi baska dr yonlendrdi bakyi ve bunun beklencek biseycolmadigunu acil unv has tip fakultesine gonderdi donuc ertesi gunu acil ameliyat oldu oglum.bekleseydik şuannolurdi bilmiyorum allah korusungünaydın . idrar yolu enfeksiyonu yaşayan oldu mu kızlar.(kız bebeklerinde sık rastlanır demişti dr) bizde 2 kez oldu. hatta ilkinde yüksekti iğne vermişti. 2. kez tekrarladı 2 ay sonra şurup verdi bitti..
ama tekrar ettiği için nefroloji görsün dedi ( böbrekle alakalı)
bende telaşlandım biraz . usg de çekilmişti temiz çıkmıştı. her yerdede yok bu bölüm. poliçe limitimizde doldu. proflarda pahallı. bilemedim acil götürmem gerekirmi. yoksa 1 ay beklesem mi . öteki ay yenilenecek çünkü sağlık poliçemiz.
dra yazdımda cevap verene kadar çatlarım herhalde
Kuzim baktim yok ama bu cocuk istahsiz olsa olmucek kadar icerdi sutu istemiyor galiba cunku kac saat oldu aut agzina sokmuyor agliyor boyuna biberon agizda cekmiyor muhallebi yedirdim uykusuzluktan geberiyorumAğzına falan baksana kuzum diş belirtisi var mı iştahsız olurmuş Ya bebekler Ya da yara vs gibi bişey
günaydın . idrar yolu enfeksiyonu yaşayan oldu mu kızlar.(kız bebeklerinde sık rastlanır demişti dr) bizde 2 kez oldu. hatta ilkinde yüksekti iğne vermişti. 2. kez tekrarladı 2 ay sonra şurup verdi bitti..
ama tekrar ettiği için nefroloji görsün dedi ( böbrekle alakalı)
bende telaşlandım biraz . usg de çekilmişti temiz çıkmıştı. her yerdede yok bu bölüm. poliçe limitimizde doldu. proflarda pahallı. bilemedim acil götürmem gerekirmi. yoksa 1 ay beklesem mi . öteki ay yenilenecek çünkü sağlık poliçemiz.
dra yazdımda cevap verene kadar çatlarım herhalde
aa geçmiş olsun canım. işte dra sordum gün içinde dönüş yapar inşallah.sizede sorayım dedim.Yanlış hatirlamiyorsam vardi burdada antibiyotik tedavisi gorduler ama tekrarlayan olmadi, bi cocuk hastanesi egitim arastirma da yokmu göstersen scil birsey dediyse, bizimdecsunnet olmustuk pipide sikinti cikti dr yillik izndeydi baska dr gosterdim dr gelene kdr bekle bisey olmaz dedi ertesi gun burda kahsen arkdsm sayesinde druma ulasildi baska dr yonlendrdi bakyi ve bunun beklencek biseycolmadigunu acil unv has tip fakultesine gonderdi donuc ertesi gunu acil ameliyat oldu oglum.bekleseydik şuannolurdi bilmiyorum allah korusun
annem güya yıkıyor kaka yapınca.. ben başta pamuk kullandım ama sonra unibaby yenidoğan kullanıyorum. bişey demedi onla ilgili ama . şöyle silin vs diye anlattı ( bildiğimiz şeyler zaten ) yinede tekrarladı..Biz 2 aylıkken yaşamıştık canım sonra tekrarlanmadı şükür antibiyotikle geçirdik. Böbrek ultrasonu da çekildi temiz çıktı. Islak mendil kullanımını bıraktım o zamandan beri unibaby kullansam da. Kağıt havlu su ikilisi en temizi
Dokuyor onu cok zor sivi oldu icin kuzumKaşıkla mama denedin mi canım
Hergun biz zaten erken kalkiyoruz ona gore o 08 de kalkarGünaydın hanımlar ❤
Bugün mesaim daha erken başladı 6 a çeyrek kala :) sizler kocanıza kahvaltı hazırlamak için uyanıyor musunuz?bazen bunu yapan tek kadın benmişim gibi düşünüyorum :)
Fitil bana da tuhaf geliyor yapamam sanırım mecbur kalmayayım da =( kullanırsan durumunu bize de yazar mısın canım
Büyük oğlumda kullanmıştım iki yasindayken.
Hemen etkisini göstermiyor
iki günden sonra.
Bağırsak düzenleyici kullanıyor musun maflor ve biogaia gibi?
Bana dogumdan sonra verdi dr bunu mahvetti beni gazla doldu tasti tum vucudum
Simdi bu mesajlari okuyunca tereddut ettim. Cunku bana tavsiye eden arkadasinda bebegi cok gazliymis. Acaba bu urunun yan etkisinden mi ? Dedim kendi kendime. Yinede kullanirsam yazarimDuphalac bazılarına inanılmaz fayda ediyor, bana da oğluma da hiç fayda etmemişti ya .. inş size fayda eder
Hadi o zaman bi dolaşayım benKahsen ilk 10dakika kusmasin dediler bize bugun kuzum asi da
annem güya yıkıyor kaka yapınca.. ben başta pamuk kullandım ama sonra unibaby yenidoğan kullanıyorum. bişey demedi onla ilgili ama . şöyle silin vs diye anlattı ( bildiğimiz şeyler zaten ) yinede tekrarladı..
neyse bi götürücem bakalım. inşallah bir şey çıkmaz
Dokuyor onu cok zor sivi oldu icin kuzum
Kujum emzik vermesen bir süre hani diyorlardı memeden kesilir ben yaşamadım ama emzik ten mi içmiyor acabaHerkese gunaydin kizlar ters giden birşeyler var cocuk sut icmek istemiyor ne uyurken ne uyanikken dunden beri kac cc sut lavabodan doltum cocuk icmiyor hep bozuldu sabaha kadar agladi acliktan emzik verdim susuyor hic uyumadim gece emzik vermekten
Simdi bu mesajlari okuyunca tereddut ettim. Cunku bana tavsiye eden arkadasinda bebegi cok gazliymis. Acaba bu urunun yan etkisinden mi ? Dedim kendi kendime. Yinede kullanirsam yazarim
Ben 8 de uyanıyorum oğlumla kocam 8 buçuk gibi gidip 10 buçukta geliyor bizimle kahvaltı yapmaya o yüzden hazırlamıyorum canımGünaydın hanımlar ❤
Yoo aslinda hic agrisi yoktu.. ates vs hic olmadi .. ilkinde aglamisti igne yedigimizde.karin agrisi vardi... bu sefer bezinde kirmizilik vardi o yuzden goturdum..kristal bilmem neymis .yigeniminde olmustu.dr susuz kaldigi icin demisti... ole ogrendim 2.kez yani... suya basladm kirmizilik gecti gercektenHımm dr demedi bize de ben onu tercih ettim malesef kızlarda sık rastlanıyor. İnşallah çıkmaz belirtisi ne şu an koku mu var