- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
Bu arada ben de elimle veriyorum elle verilecek şeyleri yumurta patates peynir falan elimle veriyorum çatal kaşık kullanmadanCanim benimki kasiga ben verimce acmiyo malesef agzini suan kendi oynarken biraz yiyo yine batirsin kendini ortalugida bisey olmaz gocunmam temixlerim bugun burnun ucinden yunurta temizledim mesela
IlahiiAyy yok ben dayanamıyorum pusette yediriyorum şimdi elini sürüyor falan yok yok benlik değil, kendisi otursun bi o zaman önüne koyarım yiyebileceği şeyleri
Ay masallahh ya ne guzel annesi kirletmeden tutacagi zamnlarda gelirrrSözde ek gıdada klasik ilerliyoruzHazırlıyorum oturtuyorum mama sandalyesine kaşığı uzatıyorum hop diye kapıyor kaşığı elimden kendisi yiyor. Yemesine yiyor da onla birlikte üstü başı kolları dirseklere kadar süzülüyor, o elleriyle yüzünü kafasını sıvazlıyor bir güzel. Burnunun içi bile yemek doluyor. Dün hemen banyoya soktuk. Zıbınına kadar kirlenmişti saçlarının arasından filan temizledik. Bugün de aynı Kaşığı da öyle sıkı tutuyor ki alamıyorum geri elinden. Üzerine yemek koymasına yardım ediyorum, o ve tüm bedeni yiyorlar
Belki geçici bi süreçtir canım, organik bebe bisküvileri var acaba sütüne katsan yer mi kii100 gram gozukuyor bu ay bizim o gramda ayak hareket ettiriyor ondandir kilo aldimizi sanmiyorum kiloda onemli degilde ben gece boyu ne o uyudu ne ben sabah acliktan agliyor ama sut icmiyor ona uzuldum daha cok kucuk gece uykusu 18 19 arasinda basliyor sabah 7 ye kadar gunun yarisi ne verecegim o dusunduruyor beni
biz blw yaparken başına şapka, ve kollu önlüklerden giydiriyordum şimdi bu çocukta pek takmıyorum eline de pek vermiyorum.Sözde ek gıdada klasik ilerliyoruzHazırlıyorum oturtuyorum mama sandalyesine kaşığı uzatıyorum hop diye kapıyor kaşığı elimden kendisi yiyor. Yemesine yiyor da onla birlikte üstü başı kolları dirseklere kadar süzülüyor, o elleriyle yüzünü kafasını sıvazlıyor bir güzel. Burnunun içi bile yemek doluyor. Dün hemen banyoya soktuk. Zıbınına kadar kirlenmişti saçlarının arasından filan temizledik. Bugün de aynı Kaşığı da öyle sıkı tutuyor ki alamıyorum geri elinden. Üzerine yemek koymasına yardım ediyorum, o ve tüm bedeni yiyorlar
Hazırlıyorum canım. Telefonunun alarmını kurmuş çocuğu kaldırdı bende onu tekrar uyutayim diye uğraşırken o kendisi hazırladı yaptı kahvaltısını bir dünyada tartıştık bu yüzden. Alarmın çalmasını istemiyorsan sen gelip kaldır diyor valla.
Çok mantıklıymış canım külot bezbiz blw yaparken başına şapka, ve kollu önlüklerden giydiriyordum şimdi bu çocukta pek takmıyorum eline de pek vermiyorum.
Geçen kuzenim başına külot bez takmıştı çok güldümbaşka türlü saçlarını arındıramıyoruz yazmış
Harika en sevdiğim çocuk türü bir çok arkadaşımda gördüm ki 4 yaşlarına kadar kocaman çocuklar ağzını açıp yemek bekliyor bana çok itici geliyor çocuk dediğin dağıtacak yiyecek içecek öğrenecek kontrol edilebilen bireyler değiller şimdikiler meraklılar öğrenmeye açıklar desteklemek gerekSözde ek gıdada klasik ilerliyoruzHazırlıyorum oturtuyorum mama sandalyesine kaşığı uzatıyorum hop diye kapıyor kaşığı elimden kendisi yiyor. Yemesine yiyor da onla birlikte üstü başı kolları dirseklere kadar süzülüyor, o elleriyle yüzünü kafasını sıvazlıyor bir güzel. Burnunun içi bile yemek doluyor. Dün hemen banyoya soktuk. Zıbınına kadar kirlenmişti saçlarının arasından filan temizledik. Bugün de aynı Kaşığı da öyle sıkı tutuyor ki alamıyorum geri elinden. Üzerine yemek koymasına yardım ediyorum, o ve tüm bedeni yiyorlar
Çok geçmiş olsun canım, allah esirgemiş vallaBir yataktan düşme vakasi da bizden
O güüp sesini duyunca öldüm resmen
Uyuyordu seso çıkmadı uGeri geri sürünüp uctu. Alnı sisti buz koydum. Daha koymamak lazim
Ben hiç sadece ona hazırlamak için uyanmadım. Benden erken kalkıp gittiği zamanlarda da kendi de hazırlamıyordu, yemeden gidiyordu. Sorun da olmadı hiçGünaydın hanımlar ❤
Bugün mesaim daha erken başladı 6 a çeyrek kala :) sizler kocanıza kahvaltı hazırlamak için uyanıyor musunuz?bazen bunu yapan tek kadın benmişim gibi düşünüyorum :)
@ISIK27 sünnetiniz hayırlı olsun cnm geçmiş olsun miniğe...
P Puddingmuf bende çok nadiren hazırlarım kendisi birşeyler atıştırıp gider genelde.. bazende dışarda çorba içiyor sanırım.. 2 çocukla iyi kalkabiliyorsun ben çocuksuzken bile duymuyordum gittiğini:))
benim abimde evde çayını biz karıştırırdık evlendi wc temizliyor kızının altını temizliyor neler neler birazda eşten yüz bulunca oluyor sanırım ben taviz vermedim bu ev ikimizin sorumlulukta eşit dağılır diyip kestirdim o günden sonra herkes ev işlerine yardımcı sağolsun eşimde uyumluAnneleri erkek çocuklarını rahata,ev içinde işlevsizliğe alıştırınca,evliliklerinde böyle problemler yaşanıyor . Seni çok iyi anlıyorum benzer mentalitelere sahip eşlerimiz.
Ben kalkiyordum ilk evlendigim sene sonra esim benim icim rahat etmiyor ben hazirlarim dedi hemen tamam dedim
Evet merak ve istekten gözleri çakmak çakmak bakıyor :) Ben de koyverdim gittiHarika en sevdiğim çocuk türü bir çok arkadaşımda gördüm ki 4 yaşlarına kadar kocaman çocuklar ağzını açıp yemek bekliyor bana çok itici geliyor çocuk dediğin dağıtacak yiyecek içecek öğrenecek kontrol edilebilen bireyler değiller şimdikiler meraklılar öğrenmeye açıklar desteklemek gerek
Canım benimki kendi yiyor, 4 yaşında. Ama kardeşi olalı benim yedirmemi istiyor belli, bende kendin yiyebilirsin diyorum, güya yiyor ama öyle yavaş ki cinnet geçirmemek elde değil, galiba 20-30 kez hadi diyorumdur . Bazen tehdit ediyorum hızlanıyor, bazen dayanamayıp alıp ağzına sokusokuveriyorum özellikle acelem varsa. Galiba 2. Çocuk kendi yemeye başladıkça düzene anca giricez bizHarika en sevdiğim çocuk türü bir çok arkadaşımda gördüm ki 4 yaşlarına kadar kocaman çocuklar ağzını açıp yemek bekliyor bana çok itici geliyor çocuk dediğin dağıtacak yiyecek içecek öğrenecek kontrol edilebilen bireyler değiller şimdikiler meraklılar öğrenmeye açıklar desteklemek gerek
Canım aslında okadarını becerebşliyordur da işine gelmiyordurEşim fiziki olarak çok yorucu bir işte çalışıyor, kahvaltı yapıp gitmesi güne daha iyi başlamasına mutlaka yardımcı oluyordur, Ama bazen keşke elinden her iş gelen biri olsaydı ve sende olduğu gibi bana bu konuda ihtiyacı olduğunu hiç hissettirmeseydi ve bende Biraz daha uyuyabilsdydim diye iç geçiriyorum :)
benim abimde evde çayını biz karıştırırdık evlendi wc temizliyor kızının altını temizliyor neler neler birazda eşten yüz bulunca oluyor sanırım ben taviz vermedim bu ev ikimizin sorumlulukta eşit dağılır diyip kestirdim o günden sonra herkes ev işlerine yardımcı sağolsun eşimde uyumlu