- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
Kiz ayni andami dustuler yoksa gecmis olsunBir yataktan düşme vakasi da bizden
O güüp sesini duyunca öldüm resmen
Uyuyordu seso çıkmadı uGeri geri sürünüp uctu. Alnı sisti buz koydum. Daha koymamak lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz ayni andami dustuler yoksa gecmis olsunBir yataktan düşme vakasi da bizden
Uyuyordu seso çıkmadı uGeri geri sürünüp uctu. Alnı sisti buz koydum. Daha koymamak lazim
Yani biraz abartmıştım, babaannesi kaşıkla yoğurt vererek desteklemeye çalışmıştı bi kez terör estiriyordum :) hayırrr asssslaaa kimse bişey veremezzz kaşıkla :) yani kendi yemesi üzerine temel oluşturunca arada acil durumlarda falan kaşıkla da yedirilebilir imkan verildiğinde er ya da geç yer kendisi diyorum. Tabii kendi yemesi çok işime yaradı, blw nin faydaları yadsınamaz. Her konuda kasıyordum ilk anneliğimde şimdi biraz daha rahat tadını çıkarmaya yönelik takılıyorum. Yani sorun blw de değil bende :)Ay gercektenmi bir blw anasi daha simdi neden oyle dusunuyorsun kuzum peki
Bir yataktan düşme vakasi da bizden
Kiz ayni andami dustuler yoksa gecmis olsun
Nilufer_3457 gecmis olsun canim hareketleniyor minikler (
T tanem-tane20 kafasini fln vurdu mu ki sislik kizariklik vb kollarini bacaklarini bi oynat bakalim Allah korusun agrisi var mi:/
Sagolun kizlar T tanem-tane20 sizede gecmis olsunAhh kuzum yaa geçmiş olsun canım
Yıkamayla dış dudakların içine giren kakalar temizlenmiyorannem güya yıkıyor kaka yapınca.. ben başta pamuk kullandım ama sonra unibaby yenidoğan kullanıyorum. bişey demedi onla ilgili ama . şöyle silin vs diye anlattı ( bildiğimiz şeyler zaten ) yinede tekrarladı..
neyse bi götürücem bakalım. inşallah bir şey çıkmaz
evet canım kalıyor. ilk olduktan sonra zaten. ayrıca siliyorda. ya tam temizlenmeden ilacı bıraktık tekrar ettı yada bılmıyorumYıkamayla dış dudakların içine giren kakalar temizlenmiyor
Ben hala pamuk su yapıyorum ama o bölgeye pamuk kalın kalıyor iyi temizlenmiyor
Islak mendil olarak water wipes aldım sadece o bölge için
gecmıs olsun canım. bende gecenlerde dusurdum. koltuktan yuz ustu dusmus bızım kız. annem onune sandalye koymustu. ama asagı kaymıs sandalye olmayan yerden dustu. cok korktum aglama sesıne bende uyanmıstım.artık hep yerde yatırıyorum ya da yatagındaBir yataktan düşme vakasi da bizden
Geçmiş olsun, gözlerde kayma, kusma, ensede sertlik bildiğim kötü belirtiler, öyle şeyler varsa hemen götürün kızlar, bence yoksa da götürün içiniz rahat eder.Nilufer_3457 gecmis olsun canim hareketleniyor minikler (
T tanem-tane20 kafasini fln vurdu mu ki sislik kizariklik vb kollarini bacaklarini bi oynat bakalim Allah korusun agrisi var mi:/
Gorunurde hicbisey yok gibi amaNilufer_3457 gecmis olsun canim hareketleniyor minikler (
Bizde de simdi ilk cocuk oldugu icin bende biraz katiyim ama okdr da kasmasam mi diyorum cok degisik git geller yaşıyorum sanki bi kasik biri verse tum olay bitecekmis gibi hissediyorumYani biraz abartmıştım, babaannesi kaşıkla yoğurt vererek desteklemeye çalışmıştı bi kez terör estiriyordum :) hayırrr asssslaaa kimse bişey veremezzz kaşıkla :) yani kendi yemesi üzerine temel oluşturunca arada acil durumlarda falan kaşıkla da yedirilebilir imkan verildiğinde er ya da geç yer kendisi diyorum. Tabii kendi yemesi çok işime yaradı, blw nin faydaları yadsınamaz. Her konuda kasıyordum ilk anneliğimde şimdi biraz daha rahat tadını çıkarmaya yönelik takılıyorum. Yani sorun blw de değil bende :)
Bende kendim veriyorum ama daha küçük yiyemez yemekten çok kendini etrafı batırır diye, biraz büyüsün 9 aylık falan olsun kendi yiyebileceği şeyleri vereceğim eline ama hepsini veremem gene deBizde de simdi ilk cocuk oldugu icin bende biraz katiyim ama okdr da kasmasam mi diyorum cok degisik git geller yaşıyorum sanki bi kasik biri verse tum olay bitecekmis gibi hissediyorum
Bir yataktan düşme vakasi da bizden
Kizlar asiri kusma olursa goturun bakin bakiim cisimleri takip ediyormus seslenince bakiyormu bunlar carsa birsey olmamistir allahin izniyle biyeri agriyomu diye bi bakin ama kontrol edin ona hore gidin hastaneye cok gecmis olsunnn bende benmki dönmüyor diye diye bigun dusurecem ya hayırlısıcok gevsek davraniyorum resmn uzuldum cokCocuk yatakktan dusmus geldigimde yerde sirt ustu yatiyordu bizim yatak baya yuksek acile falan gotrmeme gerek. Varmi birsey olurmu
Bizde de simdi ilk cocuk oldugu icin bende biraz katiyim ama okdr da kasmasam mi diyorum cok degisik git geller yaşıyorum sanki bi kasik biri verse tum olay bitecekmis gibi hissediyorum
Canim benimki kasiga ben verimce acmiyo malesef agzini suan kendi oynarken biraz yiyo yine batirsin kendini ortalugida bisey olmaz gocunmam temixlerim bugun burnun ucinden yunurta temizledim meselaBende kendim veriyorum ama daha küçük yiyemez yemekten çok kendini etrafı batırır diye, biraz büyüsün 9 aylık falan olsun kendi yiyebileceği şeyleri vereceğim eline ama hepsini veremem gene de
Benim etrwfim kotu örnek lerle doluda kendi kardesim okula giderken bie annem yediriyodu hatta anaokuluna giderken cicibebe sut iciyirdu biberonla vu sekilde ornekte cok var etrafimda gorumce cocuklari vs bende ondan biraz boyleyin sanirimBlw siz olanlarda elbet kendi yiyecek bir gün kasma o kadar
Ayy yok ben dayanamıyorum pusette yediriyorum şimdi elini sürüyor falan yok yok benlik değil, kendisi otursun bi o zaman önüne koyarım yiyebileceği şeyleriCanim benimki kasiga ben verimce acmiyo malesef agzini suan kendi oynarken biraz yiyo yine batirsin kendini ortalugida bisey olmaz gocunmam temixlerim bugun burnun ucinden yunurta temizledim mesela