2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Estagfurullah bol istahli olsun insallahh

Canım yazlığa geldik buradanda 3 Ağustos'ta kizkardesim düğünü var Mersin'e gideceğiz
Sormussun çok sağol

Nasılsın Aysima nasıl pasamiz nasıl hasta idi en so n
Iyiler sukur, ogluma hava verdim bir de prospan iyi geldi heralde
Aysima'nin asisi vardi bugun bi ara huysuz gibiydi gecti gitti
Iyi tatiller canim sana
Papates yapti bizimkini de kesin. Kayısı sökmedi baksana. Ilk olarsk zeytinyağı içireyim bakalım sonra ne olacak =(
Ilk gunden cok vermissin gercekten , hem de kabız yapacak şeyi
Zeytinyağını sabah ver bence calistirsin insallah bağırsağı

Çocuk yiyo diye gaza geldim kıyamadım da. Bi daha tövbe =(

2 cay kaşığı çok bir şey yapmaz sanırım kuzum ben çok vermişim =( sabah yağ içirip dediğin gibi yapayım sağol kuzum ❤
Canım sabah bezini acinca poposuna da zeytinyağı sur biraz masaj yap yumusasin. Kakası çok sertse catlamasin yavrucagin poposu.

Yaa cok tesekkurler bi bakima hayatinizdayom sizinde cok sukur kuzum bugun iyi rahatladı yarinda kontrolumz var insallah oda guzel gectimi insallah iyi olur ya cok sukur bugunumuze

İyi ki varsın o zaman İnşallah kontrolünde sıkıntısız geçer paşamın

Pamuk Panda ilk defa duydum canım sorsaydim keske de D vitamini stogu bile bitmiş bizim saglik ocaginda ne zmn gelir bilemem siz eczaneden alin dedi mama denemesi hic sanmiyorum:)

Valla canım burda var sanırım onlardan firma mümessilleri bırakıyor bir kaç arkadaşımın ve halamın kızı mama kullanıyordu ama doktorun verdiği mamayı sevmemiş deneme yapıyordu malum mamalarda pahalı. Sağlık ocağına sormuştu numunelerden baya vermiştiler o şekilde sevdiğini buldu ve o mama ile devam etmişti. Sende bi sor şansını dene bence

Geldim canım mesajın çok mutlu etti

İyi ki geldin yokluğun belli oluyor

Duphalac dedi arkadasim. Tamamen bitkiselmis. Ben hic kullanmadim. Kullanma durumunda olacagim bu gidisle. Fitili yaparken cok moralim bozuluyor
Büyük oğlumda kullanmıştım iki yasindayken.
Hemen etkisini göstermiyor
iki günden sonra.

Bağırsak düzenleyici kullanıyor musun maflor ve biogaia gibi?

Yulaf unu mu yulaf ezmesi mi?
Hangisini almalıyım?
Bir de bunlar nasıl kullanılıyor ilimis suya direkt karıştırılıyor mu yoksa ocakta pişecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…