- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
Ay yapar insallah kuzucuk canim benimPapates yapti bizimkini de kesin. Kayısı sökmedi baksana. Ilk olarsk zeytinyağı içireyim bakalım sonra ne olacak =(
EstagfurullahAnladım kuzum o zaman yumurtayla başlayayım sırayla yoğurt, meyveler gideriz artık. Gerçi meyve sularını tattı püreye geçtik meyve apatına takıp vereyim artıkay şaka gibi geliyor ya bugün kadın doğuma gidince hepsi gözümün önünden film şeridi gibi geçti hamileleri görünce Allah a bir kez daha şükrettim sağ ol canım bu arada
Ben içirmiştim bir gun yapamadığında içer canım ardından su ver, d vit veriyoruz Ya o da yağ gibi zAten
Iyiler sukur, ogluma hava verdim bir de prospan iyi geldi heralde
Canım yazlığa geldik buradanda 3 Ağustos'ta kizkardesim düğünü var Mersin'e gideceğiz
Sormussun çok sağol
Nasılsın Aysima nasıl pasamiz nasıl hasta idi en so n
Ilk gunden cok vermissin gercekten , hem de kabız yapacak şeyiPapates yapti bizimkini de kesin. Kayısı sökmedi baksana. Ilk olarsk zeytinyağı içireyim bakalım sonra ne olacak =(
Ay yapar insallah kuzucuk canim benim
Iyiler sukur, ogluma hava verdim bir de prospan iyi geldi heralde
Aysima'nin asisi vardi bugun bi ara huysuz gibiydi gecti gitti
Iyi tatiller canim sana
Ilk gunden cok vermissin gercekten , hem de kabız yapacak şeyi
Zeytinyağını sabah ver bence calistirsin insallah bağırsağı
Canım sabah bezini acinca poposuna da zeytinyağı sur biraz masaj yap yumusasin. Kakası çok sertse catlamasin yavrucagin poposu.2 cay kaşığı çok bir şey yapmaz sanırım kuzum ben çok vermişim =( sabah yağ içirip dediğin gibi yapayım sağol kuzum ❤
Yaa cok tesekkurlerbi bakima hayatinizdayom sizinde cok sukur kuzum bugun iyi rahatladı yarinda kontrolumz var insallah oda guzel gectimi insallah iyi olur ya cok sukur bugunumuze
Pamuk Panda ilk defa duydum canım sorsaydim keske de D vitamini stogu bile bitmiş bizim saglik ocaginda ne zmn gelir bilemem siz eczaneden alin dedi mama denemesi hic sanmiyorum:)
Geldim canım mesajın çok mutlu etti
Duphalac dedi arkadasim. Tamamen bitkiselmis. Ben hic kullanmadim. Kullanma durumunda olacagim bu gidisle. Fitili yaparken cok moralim bozuluyorArada ıkınırken gaz çıkarıyor da çok az kokuyor. Fitil kullanmak istemiyorum pek, o bitkisel şuruplar nelermiş? Olmadı şurup denenebilir
Canım benim oğlum kabız olunca rahatsız oluyor sende anlarsın belki anca doğduğu için az kakasını yapıyordur
Canım sabah bezini acinca poposuna da zeytinyağı sur biraz masaj yap yumusasin. Kakası çok sertse catlamasin yavrucagin poposu.
Duphalac dedi arkadasim. Tamamen bitkiselmis. Ben hic kullanmadim. Kullanma durumunda olacagim bu gidisle. Fitili yaparken cok moralim bozuluyor
Büyük oğlumda kullanmıştım iki yasindayken.Duphalac dedi arkadasim. Tamamen bitkiselmis. Ben hic kullanmadim. Kullanma durumunda olacagim bu gidisle. Fitili yaparken cok moralim bozuluyor
Bana dogumdan sonra verdi dr bunu mahvetti beni gazla doldu tasti tum vucudumDuphalac dedi arkadasim. Tamamen bitkiselmis. Ben hic kullanmadim. Kullanma durumunda olacagim bu gidisle. Fitili yaparken cok moralim bozuluyor
Evet canım öyleydi şükür , allah hepsini bize bağışlasın inşallahBiizi etkilemedi sukur masalah minigine kocaman bebek dogmus ne guzel ele avuca gelmistir