Tmm canımDoktorumuz ilk 2 dozun 2 ay arayla yapılması gerektiğini, üçüncü dozun da 12 yada 13.ayda yapılması gerektiğini söylemişti. Yani ben bu ay bexsero bulamasam 7. ayda yada 8.ayda ne zaman bulursam o zaman yaptıracaktım. Doktorum o şekilde yönlendirdi ama sen de yine de doktorun sor bence canım
Canım ben ilk çocukta blw uyguladım bi süre . Hani diyorlar ya 1 yaşa kadar öğürme refleksi dil üstünde. , daha sonra boğazda. Oyüzden ilk sene öğürme sebebi boğulma değil sadece farklı bişeyin dile değmesi. Ben baya baya izliyordum oğlum öğürürken, sonra gerekli olursa kucaklayıp müdahale ediyordum, helming manevrasını öğrenmiştim internettenben ilk olduğundabaya ruhumu teslim ediyordum ama bebege yansitmamak gerekiyomus bidaha yemeyebilir korkabilir yada akli birazdaha erdiginde bu ogurme işini kullanabilirlermis. Mesela yumurta yeei omlet sekilde bi parmak boyu 1 cm kdr isirdi agzina atti goruyorum agzi acik oguruyo dilinin ortasinda duruyo yani yumurta ama sanarsınboguluyo onu gordukten sonraikna oldum biraz kendimi aakinlestiriyorum
Duphalac bazılarına inanılmaz fayda ediyor, bana da oğluma da hiç fayda etmemişti ya .. inş size fayda ederDuphalac dedi arkadasim. Tamamen bitkiselmis. Ben hic kullanmadim. Kullanma durumunda olacagim bu gidisle. Fitili yaparken cok moralim bozuluyor
Dogal tedavi edici imis canim almanyadan geldi banada minik minik toplar dis agriaina cikartirken vs kendi kendini tedavi ediuomus
Ağzına falan baksana kuzum diş belirtisi var mı iştahsız olurmuş Ya bebekler Ya da yara vs gibi bişeyHerkese gunaydin kizlar ters giden birşeyler var cocuk sut icmek istemiyor ne uyurken ne uyanikken dunden beri kac cc sut lavabodan doltum cocuk icmiyor hep bozuldu sabaha kadar agladi acliktan emzik verdim susuyor hic uyumadim gece emzik vermekten
Herkese gunaydin kizlar ters giden birşeyler var cocuk sut icmek istemiyor ne uyurken ne uyanikken dunden beri kac cc sut lavabodan doltum cocuk icmiyor hep bozuldu sabaha kadar agladi acliktan emzik verdim susuyor hic uyumadim gece emzik vermekten
Kuzum ben de genellikle hazırlarım ama bizimki öyle çay falan istemez her sabah tost ister ben akşamdan tost ekmeği içini hazır ederim makineye koyarım sabah ben kalkamasam bile kendi pişirir yer bi meyve suyuyla gider, bazen o bana kahvaltı hazırlayıp bırakırGünaydın hanımlar ❤
Bugün mesaim daha erken başladı 6 a çeyrek kala :) sizler kocanıza kahvaltı hazırlamak için uyanıyor musunuz?bazen bunu yapan tek kadın benmişim gibi düşünüyorum :)
Kuzum ben de genellikle hazırlarım ama bizimki öyle çay falan istemez her sabah tost ister ben akşamdan tost ekmeği içini hazır ederim makineye koyarım sabah ben kalkamasam bile kendi pişirir yer bi meyve suyuyla gider, bazen o bana kahvaltı hazırlayıp bırakır
Bende de dun calpol etkilemisti 2kere kalkmisti kuzum bugun se 10kere kalktim galiba zaten gun icinde dr artik hep aglama modu bagirma keyifsizlik mevcut.. dis jeli kullanmayin diyorlar ben zeytinyagi icine karanfil ezip koydim dolapta bekliyor bu gece onu sirecegimKızlar dün akşam 9.30 gibi diş jelini sürdüm masaj yaptım diş etlerine sonra emerken hemen uyudu çok az kalktı (3 kez uyandı bir keresinde emzirdim diğerlerinde emziğini verdim uyudu) diş jelinin etkisi mi yoksa uyuyacağından mı bizim sıpanın bilemiyorum ama uyuduk en azından bizde biraz şükür
Benim eşim tostla bir ömrünü geçirebilir akşama ne yemek yapayım diye sorsam tost yapsana tost yiyelim der bıkmıyor bizimkiGaliba forumda kocası en bencil olan kişi benim :) ne güzel bir jest sana kahvaltı hazırlaması ❤ kıymeti bilinmeli böyle eşlerin :) ben klasik kahvaltı her sabah saat 6'da yarım yamalak uykularla :)
Senin de dis geldi bemce kuzumHerkese gunaydin kizlar ters giden birşeyler var cocuk sut icmek istemiyor ne uyurken ne uyanikken dunden beri kac cc sut lavabodan doltum cocuk icmiyor hep bozuldu sabaha kadar agladi acliktan emzik verdim susuyor hic uyumadim gece emzik vermekten
Bilmiyorum ki canjm bende her gun sürmem bu gece sürmem mesela uyuyabilecek mi bakalım, diş jeli neden zararlı kiBende de dun calpol etkilemisti 2kere kalkmisti kuzum bugun se 10kere kalktim galiba zaten gun icinde dr artik hep aglama modu bagirma keyifsizlik mevcut.. dis jeli kullanmayin diyorlar ben zeytinyagi icine karanfil ezip koydim dolapta bekliyor bu gece onu sirecegim
Ben aslaGünaydın hanımlar ❤
Bugün mesaim daha erken başladı 6 a çeyrek kala :) sizler kocanıza kahvaltı hazırlamak için uyanıyor musunuz?bazen bunu yapan tek kadın benmişim gibi düşünüyorum :)
Benim eşim tostla bir ömrünü geçirebilir akşama ne yemek yapayım diye sorsam tost yapsana tost yiyelim der bıkmıyor bizimkiama bizimkinin de hazırlanma seromonisi bitmez 1 saat önceden kalkar duşudur saçlarını yapması giyinmesi beni verem eder
Elimi ısıriyor daha temiz agzi ama bence benim sutu istemiyor uyandi agliyo biberon icmio hemen muhallebi yaptim yedirdim sustu artikSenin de dis geldi bemce kuzum