2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Tmm canım

Canım ben ilk çocukta blw uyguladım bi süre . Hani diyorlar ya 1 yaşa kadar öğürme refleksi dil üstünde. , daha sonra boğazda. Oyüzden ilk sene öğürme sebebi boğulma değil sadece farklı bişeyin dile değmesi. Ben baya baya izliyordum oğlum öğürürken, sonra gerekli olursa kucaklayıp müdahale ediyordum, helming manevrasını öğrenmiştim internetten hatta eşim başta çok panik oluyordu. Sonra dedi ki baktım sen gayet sakinsin herşey kontrolün altında bende rahatldım demişti

Kızlar dün akşam 9.30 gibi diş jelini sürdüm masaj yaptım diş etlerine sonra emerken hemen uyudu çok az kalktı (3 kez uyandı bir keresinde emzirdim diğerlerinde emziğini verdim uyudu) diş jelinin etkisi mi yoksa uyuyacağından mı bizim sıpanın bilemiyorum ama uyuduk en azından bizde biraz şükür

Ağzına falan baksana kuzum diş belirtisi var mı iştahsız olurmuş Ya bebekler Ya da yara vs gibi bişey

Sütünün tadına baktın mı? Belki tadını beğenmedi mama vermeyi denedin mi?

Günaydın hanımlar ❤
Bugün mesaim daha erken başladı 6 a çeyrek kala :) sizler kocanıza kahvaltı hazırlamak için uyanıyor musunuz?bazen bunu yapan tek kadın benmişim gibi düşünüyorum :)
Kuzum ben de genellikle hazırlarım ama bizimki öyle çay falan istemez her sabah tost ister ben akşamdan tost ekmeği içini hazır ederim makineye koyarım sabah ben kalkamasam bile kendi pişirir yer bi meyve suyuyla gider, bazen o bana kahvaltı hazırlayıp bırakır

Galiba forumda kocası en bencil olan kişi benim :) ne güzel bir jest sana kahvaltı hazırlaması ❤ kıymeti bilinmeli böyle eşlerin :) ben klasik kahvaltı her sabah saat 6'da yarım yamalak uykularla :)

Bende de dun calpol etkilemisti 2kere kalkmisti kuzum bugun se 10kere kalktim galiba zaten gun icinde dr artik hep aglama modu bagirma keyifsizlik mevcut.. dis jeli kullanmayin diyorlar ben zeytinyagi icine karanfil ezip koydim dolapta bekliyor bu gece onu sirecegim

Galiba forumda kocası en bencil olan kişi benim :) ne güzel bir jest sana kahvaltı hazırlaması ❤ kıymeti bilinmeli böyle eşlerin :) ben klasik kahvaltı her sabah saat 6'da yarım yamalak uykularla :)
Benim eşim tostla bir ömrünü geçirebilir akşama ne yemek yapayım diye sorsam tost yapsana tost yiyelim der bıkmıyor bizimki ama bizimkinin de hazırlanma seromonisi bitmez 1 saat önceden kalkar duşudur saçlarını yapması giyinmesi beni verem eder

Bilmiyorum ki canjm bende her gun sürmem bu gece sürmem mesela uyuyabilecek mi bakalım, diş jeli neden zararlı ki

Seni rahatsız etmiyorsa boşver :) yemek yapamadığında tost yapma seçeneğin var gönül rahatlığı ile sevdim bu fikri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…