- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
ben ilk olduğundabaya ruhumu teslim ediyordum ama bebege yansitmamak gerekiyomus bidaha yemeyebilir korkabilir yada akli birazdaha erdiginde bu ogurme işini kullanabilirlermis. Mesela yumurta yeei omlet sekilde bi parmak boyu 1 cm kdr isirdi agzina atti goruyorum agzi acik oguruyo dilinin ortasinda duruyo yani yumurta ama sanarsınboguluyo onu gordukten sonraikna oldum biraz kendimi aakinlestiriyorumBen ondan önce giderim herhalde korkudangerçi öğürme arası nefeslerini iyi kontrol etti ama küçüktü parçalar büyükte napacak bakalım:)
Beni bununla şaşırtamazsın kuzum bizim ablamla aramızda 11 ay var
EnnnaaaaBeni bununla şaşırtamazsın kuzum bizim ablamla aramızda 11 ay var
Acaba 2 kere yapınca kötü olur mu =( ben bi sorayım evetBence söyle canım. Ağızdan damlatılan çocuk felci aşısı. Etkisi filan gitmişse bir daha yaparlar belki
Bn rota damlaırken sormustim ay ya kusarsa bosa gidecek vs diye hicbisey olmaz ona giden gitmistir bile demisti ama sor yinede kuzumAcaba 2 kere yapınca kötü olur mu =( ben bi sorayım evet
Canım benim oğlum kabız olunca rahatsız oluyor sende anlarsın belki anca doğduğu için az kakasını yapıyordurKızlar benimki 3 gündür kaka yapmıyor. 2 gündür sadece kayısı veriyorum. Öncesinde patates vermiştim ondan beri kaka yok. Yarın kayısının 3. günü ya, acaba içine yulaf ezmesi katsam mı bağırsakları hareketlendirsin diye?
Rota çok oluyor ya bu bildiğin 2 damlaydı eve geldi püskürdü yavrucakBn rota damlaırken sormustim ay ya kusarsa bosa gidecek vs diye hicbisey olmaz ona giden gitmistir bile demisti ama sor yinede kuzum
Kendimi gördüm sende aklıma vurdukça yapıyordumBenim eşim 24lü paket almıştı aklıma geldikçe yapıyordum
Kuzum uzun bi sure ben tek ogun 3 gun tattik tatcak bisey pek kalmadi kahvaltida yumurtamdan verdim mesela ceyregin yarisi kdr anca yemistir oyalandi yani sonra 4 gibide semizotu tadıyoruz suan onu verdim yani suan bi tadim yaptigim birde daha once tattirmisim olduklarimdan veriyorim genelde meyve 2 ogunu gecmiyo zaten az az gidiyoruz oyle cok ne yedigine takilmiyorum tadiyo oynuyo iste sor sor istedign kadar
Biizi etkilemedi sukur masalah minigine kocaman bebek dogmus ne guzel ele avuca gelmistirEvet kuzum 4400 doğmuştu, 3500 beklerken
2 bacaktan 1 ağızdan aşı, bide rotayı yaptırdık o da ağızdan. 4 tane oldu. Ateşi yok ama hiç keyfi de yok huzursuz bakalım geceyi nasıl atlatıcaz
Suçlu kesinleşti o zaman patates :) zeytinyağı iyi geliyor gerçekten. Patates verdiğinde tuzsuz tereyağ ya da zeytinyağı ile karıştırıpta verebilirsin. Saat yönünde karnını ovalarsanda iyi gelir.
Canım önce yazlığa alanyaya geldik babamlarin yoğun geçiyor bakamadım nasılsın canim nurdan Mersin'e düğüne Mersin'e gideceğizkardesinin düğünü var mersine gitti canım
Zeytinyagi icirmek ve fitil yapmak bize ise yaradi. Simdi oda yaramiyor. Sabah cok cok az yapti.
Gaz cikariyor mu ? Kokulu gaz cikariyorsa bence hemen giliserin fitil yapin bosuna cocuk beklemesin sonra cok cani yaniyor.
Bazi suruplar varmis bitkisel ben yarin onlardan deneyecegim
A anneveoglusu nerelerdesin
ben tarihlerden bihaberim kuzum iyiyim şükür tatilden döndük benim de misafirler olacak şehir dışından farklı zamanlarda kaynımlar,kaynanam belki görümcemler.yarın da küçük beyi sünnet ettircez nasipse. sen de dinlenmeye calış tatilin tadını çıkar kuzularlaCanım önce yazlığa alanyaya geldik babamlarin yoğun geçiyor bakamadım nasılsın canim nurdan Mersin'e düğüne Mersin'e gideceğiz
Geldim canım mesajın çok mutlu ettiA anneveoglusu canım nerdesin
Ay kzuucuk cok gazla gelmistir benimki cok ishal gibiydu 1 patatesdilimi anca yemistir duzeldi kivamladi hemenbugunde oyle kati yapti
Ay bilmiyorum kuzum ya biz daha olmadik da oyuzdenRota çok oluyor ya bu bildiğin 2 damlaydı eve geldi püskürdü yavrucak
Ben daha küçükken kakasını yapamadığında azıcık vermiştim içmişti cnm karnına yağla masajda yapabilirsin.. sonrada tuvalete oturtuyormuş gibi tut kucağında sırtını kendine yaslayıp benimkinde işe yarıyordu bazen.. patatesi yerken öğürüyormuş gibi yapıyor mu seninki de bizde 3 gündür yiyoruz ama 2 çay kaşığı kadardır her defasında.. sıkıntı yok gibi şimdilik..