2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben ondan önce giderim herhalde korkudan😂 gerçi öğürme arası nefeslerini iyi kontrol etti ama küçüktü parçalar büyükte napacak bakalım:)
ben ilk olduğundabaya ruhumu teslim ediyordum ama bebege yansitmamak gerekiyomus bidaha yemeyebilir korkabilir yada akli birazdaha erdiginde bu ogurme işini kullanabilirlermis. Mesela yumurta yeei omlet sekilde bi parmak boyu 1 cm kdr isirdi agzina atti goruyorum agzi acik oguruyo dilinin ortasinda duruyo yani yumurta ama sanarsınboguluyo onu gordukten sonraikna oldum biraz kendimi aakinlestiriyorum

Kızlar benimki 3 gündür kaka yapmıyor. 2 gündür sadece kayısı veriyorum. Öncesinde patates vermiştim ondan beri kaka yok. Yarın kayısının 3. günü ya, acaba içine yulaf ezmesi katsam mı bağırsakları hareketlendirsin diye?
Canım benim oğlum kabız olunca rahatsız oluyor sende anlarsın belki anca doğduğu için az kakasını yapıyordur

Bn rota damlaırken sormustim ay ya kusarsa bosa gidecek vs diye hicbisey olmaz ona giden gitmistir bile demisti ama sor yinede kuzum
Rota çok oluyor ya bu bildiğin 2 damlaydı eve geldi püskürdü yavrucak

Kuzum uzun bi sure ben tek ogun 3 gun tattik tatcak bisey pek kalmadi kahvaltida yumurtamdan verdim mesela ceyregin yarisi kdr anca yemistir oyalandi yani sonra 4 gibide semizotu tadıyoruz suan onu verdim yani suan bi tadim yaptigim birde daha once tattirmisim olduklarimdan veriyorim genelde meyve 2 ogunu gecmiyo zaten az az gidiyoruz oyle cok ne yedigine takilmiyorum tadiyo oynuyo iste sor sor istedign kadar 😂

Anladım kuzum o zaman yumurtayla başlayayım sırayla yoğurt, meyveler gideriz artık. Gerçi meyve sularını tattı püreye geçtik meyve apatına takıp vereyim artık 😊 ay şaka gibi geliyor ya bugün kadın doğuma gidince hepsi gözümün önünden film şeridi gibi geçti hamileleri görünce Allah a bir kez daha şükrettim 😊 sağ ol canım bu arada 😍

Evet kuzum 4400 doğmuştu, 3500 beklerken 🙈🤣
2 bacaktan 1 ağızdan aşı, bide rotayı yaptırdık o da ağızdan. 4 tane oldu. Ateşi yok ama hiç keyfi de yok huzursuz bakalım geceyi nasıl atlatıcaz
Biizi etkilemedi sukur masalah minigine kocaman bebek dogmus ne guzel ele avuca gelmistir

Son düzenleme:
Suçlu kesinleşti o zaman patates :) zeytinyağı iyi geliyor gerçekten. Patates verdiğinde tuzsuz tereyağ ya da zeytinyağı ile karıştırıpta verebilirsin. Saat yönünde karnını ovalarsanda iyi gelir.

Azıcık da anasında suç var, çocuga verdi de verdi ilk günlerden :) sabah ilk iş zeytinyağı vereyim canım sağol ❤

Zeytinyagi icirmek ve fitil yapmak bize ise yaradi. Simdi oda yaramiyor. Sabah cok cok az yapti.
Gaz cikariyor mu ? Kokulu gaz cikariyorsa bence hemen giliserin fitil yapin bosuna cocuk beklemesin sonra cok cani yaniyor.
Bazi suruplar varmis bitkisel ben yarin onlardan deneyecegim

Arada ıkınırken gaz çıkarıyor da çok az kokuyor. Fitil kullanmak istemiyorum pek, o bitkisel şuruplar nelermiş? Olmadı şurup denenebilir

Canım önce yazlığa alanyaya geldik babamlarin yoğun geçiyor bakamadım nasılsın canim nurdan Mersin'e düğüne Mersin'e gideceğiz
ben tarihlerden bihaberim kuzum iyiyim şükür tatilden döndük benim de misafirler olacak şehir dışından farklı zamanlarda kaynımlar,kaynanam belki görümcemler.yarın da küçük beyi sünnet ettircez nasipse. sen de dinlenmeye calış tatilin tadını çıkar kuzularla

Ben daha küçükken kakasını yapamadığında azıcık vermiştim içmişti cnm karnına yağla masajda yapabilirsin.. sonrada tuvalete oturtuyormuş gibi tut kucağında sırtını kendine yaslayıp benimkinde işe yarıyordu bazen.. patatesi yerken öğürüyormuş gibi yapıyor mu seninki de bizde 3 gündür yiyoruz ama 2 çay kaşığı kadardır her defasında.. sıkıntı yok gibi şimdilik..

2 cay kaşığı çok bir şey yapmaz sanırım kuzum ben çok vermişim =( sabah yağ içirip dediğin gibi yapayım sağol kuzum ❤

X