2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Ciddi misin? Bi doktora gideyim ben de o zaman ama emzirdiğimiz için nasıl olacak ki? Doğumdan sonra gittiğim kontrolde doktor 7-8 ay sonra gelir demişti ama bekliyorum bakalım ne olacak..

Dengesiz olmasi normal, ne zaman gelir keyfi bilir :) ben 4. Oldum dün sanirim normale döndü benim düzenim
Yeni eviniz hayirli olsun, kolay gelsin.

Benim sanırım 1 seneyi bulacak.. Ne güzel olmuşsun, kurtulmuşsun..
Bu arada çok teşekkür ederim :)

Oğlun nasıl oldu cnm.

Sağol canım sorduğun için ❤
Bugün çok iyi maşallah. Hiç uyumadığı kadar uyudu, ilaclardan mıdır nedir anlamadım :)) bugün çiş yaparken ağlamadı hiç. Tek sorunumuz antibiyotiği zor içiriyorum

Sunnet oldugu icin mi antbiyotik verdiler ilginc biz hic icmedik herkes farkli bisey yapıyo ya sfandarta bindiremiyolar bi ay iyi geciyorsa cok sukur kuzum

Bende buraya annemlere gelince götürmeye başladım yeğenlerim yengem falan bol bebekli ortam olunca parklarda onlara eşlik ediyoruz giderken marketten de bi meyve püresi alıyorum parkta yediriyorum
Ohh bende yapicam bi gunu bakiyim hosuna gideckmi

İnşallah minik adamda sever patatesi:)) tören havasında çok hoş:))
Önce ağladı ama sonra yutmaya başladı =) yehu iyi bir başlangıç teşekkürler desteğin için

Yesin yavrular anneler çok üzülüyor yoksa hepsi iştahlı olsun inşallah

Canım merhaba uzun zamandır yazmıyorum aslında yazamıyorum ama arada girip takip ediyorum burayı bebeğin sünnet olmuş hayırlı olsun bugün benimde oldu oğlum sünnet sarmislardi yarın akşam 5 ye çıkarın bandaji dediler ama eve geldik benim oğlan feryat figan çiş yaparken ve sürekli ağlıyor bende dayanamayıp bandaji çıkarttım bezine bolca krem sürüp bağlıyorum böyle yavrum rahatladı çok şükür.sen nasıl bakimini yapıyorsun ? Ben pipisine elimi degdiremiyorum bile çok ağlıyor temizlmiyorum da iki krem kullanıyorum birisi anestol bu ağrıyı kesiyormus.biriside furacin buda merhem.
Birde ağrıyı kessin diye fitil verdi

L Lmnhn o diş jelleri kortizon içerdiği için önermiyor doktorlar çok zor durumda kalmadıkça kullanmayın bence
matrush biz kullanıyoruz o çöp kovalarından şu ana kadar yalnızca kapağı açılıp kapandığı zaman koku sızdırıyor onun dışında gerçekten hiç koku yok öneririm

Sunnet oldugu icin mi antbiyotik verdiler ilginc biz hic icmedik herkes farkli bisey yapıyo ya sfandarta bindiremiyolar bi ay iyi geciyorsa cok sukur kuzum

Evet canım sünnet yapan doktor verdi bi sürmek icin terramycin bir de ağrı kesici şurup verdi. Siz şurup kullandınız mı

Kuzum bizde sunnet olduk sadece yablis hatirlamiyorsam badocrem mi ne oyle isimli bi merhem sadece 3 gun agri olursa diye calpol yada dolven , ben karton bardak kesip koydum bi iki gun bol bağlasan yeter dediler ama tutma esnasinda vs bez surtuyo diye garantiye almak istedim rahat ettim epey 2 gunde ilac verdim sabah aksam bandajıertesi gun cikart dediler sabahina cikarttim bol bol krem surdum sadece 3 gunde sislik vs indi sonra pipi kendine geldi

Evet canım sünnet yapan doktor verdi bi sürmek icin terramycin bir de ağrı kesici şurup verdi. Siz şurup kullandınız mı
Ben surup verdim kuzum ister istemez agrisi vs olur diye hatta calpolle gittim hastaneye gelir gelmez verdim sonra aksam verdim birde ertesi gun bi sabah aksam okdr birde ben karton bardak da koydumkucakta vs emzirirken bacaklarini attiriken bez surtup duruyodu pipiye cani aciyordu 2 gun de onu koydumaklim değdi mi acidimi da olmadi

Kızlar sadece meyve püresi yediriyorum oglana oda baya kabız yapıyor. Sizlerde kabız durumu var mi?
Birde muhallebi tarifi bilen annelerden rica ediyorum

Agri kesici fitil veya surup, antibiyotik krem verilmişti bize de
Biz de dedigim gibi genel olmustuk ama bilmiyorum
Senin dr tam garantici heralde :)
Bu arada süreci kolay geçirmenize sevindim canim

Merhaba canım. Ara ara aklıma geliyorsun, ne yaptı bu kız diye :) teşekkür ederim, sizin de hayırlı olsun geçmiş olsun
Bizim doktor hicbir şey sarmadı. Pansuman olarak sadece terramycin merhem süreceksiniz dedi. Onu da elle yaymıyoruz. Üzerine bolca sıkıp bezini kapatıyorum hemen. Doktor öyle gösterdi. Dün sabah sünnet edilmişti, akşamına epey düzelmiş görünüyordu, bugün de epey toparlamış. Bi antibiyotik şurup verdi, bir de dolven ağrı kesicı şurup. Dün ilk gün bizimki de çişini yaparken bir iki defa iç parçalarcasına ağladı. Bugün hiçbir sorunu yok. Kac kere yaptı hic ağlamadı. Sizinki de ilk gün ya yarına toparlar bence canım

O zaman alayım ben canım sağol ❤ Ek gıdaya geçmeden böyle kokuyor, geçince daha beter olacak :))

O zaman alayım ben canım sağol ❤ Ek gıdaya geçmeden böyle kokuyor, geçince daha beter olacak :))
Bizim de ek gıdasız çok fena bakayım gaz maskesiyle değiştirirm artık altını bu arada şu çöp kovalarının tek kötü tarafı en son çöpü çıkarırkenki koku fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…